+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

 

 

 

 

Ezen az oldalon olyan interjúkkal, illetve eset leírásokkal találkozhatsz, akik valamilyen foglalkozást sikeresen végeztek el . Ez az oldal szexakadémia-online weboldal dicsőség fala. A történetek valóságosak és mindenképpen hasznosak lehetnek azok számára akik még bizonytalanok, hogy mikor forduljanak, illetve érdemes-e szakember segítségét kérniük ha érintve vannak bármilyen problémában.

A nyilatkozatok, vagy mélyinterjúk képekkel jelennek meg. Ha bármelyik érintett nem engedélyezte a képének a megjelenítését, ott vagy arckitakarást alkalmaztam, vagy illusztrált fotót mellékeltem.

Ha bármelyik érintett fél aki kikerült erre a falra és utólag mégsem szeretné adni az arcát a történetéhez, kérem emailban keressen meg.

Pácienseim elég tág körből érkeznek hozzám. Mivel Rio de Janeiróban is a művészek egymásnak adták a kilincset a klinikámon itt Magyarországon is nagyon sok művész keres fel, van aki ezt vállaja van aki letagadja.

Véleményem szerint semmi szégyellni való nincs azon ha valaki pszichológus, szexológus, párterapeuta segítségét kéri egy olyan problémában amivel nem tud megbírkózni egyedül.

Ezek a történetek is azt igazolják, hogy nem szabad a dolgokat halogatni és mindig van megoldás, csak akarni kell.

 

 

Első történet

 

Pszichológus segítette Nagyváradi Erzsébetet és élettársát párterápiával

Nem csak hétköznapi emberek küszködnek egyéb olyan problémával, amihez pszichológus szakember segítségére van szükségük, hanem média személyiségek, hírességek is. Most Nagyváradi Erzsébet színésznő siker sztorijával ismerkedhettek meg. Párterápiára járt kisfia édesapjával, mert sem együtt, sem külön nem tudtak élni. 

Keményen megküzdött a boldogságért Nagyváradi Erzsébet Főnix-díjas színésznő (45 ). A Jóban Rosszban Ekler Kláráját négy évig alakító színésznő őszintén mesélt arról, hogy kudarcba fulladt házassága után megtalálta, de majdnem el is veszítette élete párját. A helyzet komoly volt, pszichológus párterapeuta segítségére szorultak.

 

 

A színésznőt kb. 20 éve ismerem. Mondhatom azt is, hogy barátnők vagyunk. Ismertem az első férjét is,  aki szakmabeli volt, azaz színházi ember. Ez a házasság tele volt konfliktusokkal a férj részéről beteges féltékenységgel. Volt amikor tettlegességig is fajult ez a kapcsolat, aminek Erzsi itta meg a levét. De amíg tartott a szerelem tűrt. Ebből a házasságból nem lett gyerek, mert a férj nem akart! Nagyváradi nagyon család centrikus nő két fiú testvére, egy bátyja és egy öccse van. Édesanyját a rajongásig szereti. És akkor megtörtént a csoda egy színházi premier utáni bulira egy színész kollégája meghívta az egyik barátját. Ő volt  dr. Vasicsek János fogorvos (47 ). Első látásra szerelem lett. Erzsi elég sokáig hezitált a két férfi között. János aki szintén házas volt és abból a házasságából két gyermeke is született mégis hamarabb vált el, hogy a szerelmével lehessen. Elég sok időbe telt amíg a gyermekes apát választotta a színésznő és beadta a válókeresetet. De   mindkettőjük válása is nehéz volt és sorba jöttek a konfliktusok. Erzsinek a sok szorongástól pánikbetegsége is lett. Aztán elindult vele a szekér és befutott színésznő lett a Nemzeti Színházban, sorra játszott főszerepeket.

 

 


Úgy látszik, hogy a sok munka meghozta a gyümölcsét, mert kezdett lenyugodni és amikor babát várt madarat lehetett volna vele fogatni. Kisfiúk született, János nagy örömére, mert neki az előző házasságából két kislánya volt. Mivel a barátnőm imádja a gyerekeket, nem okozott számára gondot, hogy hétvégeként három gyerekről kellett gondoskodnia. De sajnos mégsem volt ez a kapcsolat felhő mentes. Próbálták ők eleinte saját maguk kezelni a helyzetüket, de sok elköltözés, külön menés nagyon megtépázta mindkettőjük idegeit. Ekkor fordultak hozzám. A párterápia során lassan, de szépen haladtunk. És elmondhatom, hogy igaz, hogy a mai napig nem házasodtak össze, de az összes konfliktust sikerült tisztázni és legyőzniük. Azt is megállapítottam, hogy nagyon boldogan és kiegyensúlyozottan élnek már. Persze egy ilyen terápiára  csak akkor szabad menni, ha az illetők bíznak és hisznek is benne, hogy egy szakember segíteni tud rajtuk.
Igyekeztem kizárni a konzultációkból a régi ismeretséget. Mert ilyenkor semmilyen befolyásoló tényező nem merülhet fel sem a páciensekben, sem a terapeutában. Az ő esetük világosan mutatja, hogy érdemes szakemberhez fordulni, mert megváltozhat az életünk és jobbak leszünk általa.

 

 

 

Mélyinterjú Nagyváradi Erztsébet színésznővel és dr. Vasicsek János fogorvossal a párterápia után

 

Élet a terápia után :

 

Böbe – ahogy kollégái becézik – 12 évvel ezelőtt talált rá a szintén elvált Öcsire, alias Vasicsek Jánosra, aki válogatott vízilabdás volt, de akkor már rég fogorvosként dolgozott.

* dr. B.C:

-Mennyire viselt meg, hogy négy év után kiírtak a Jóban Rosszban sorozatból és  még az anyaszínházas a Magyar Színház is felmondott neked?

* N.E.
- Hát mit mondjak, mind a kettő nagyon megviselt. A TV-sorozatban lévő négy év nagyon hiányzik. Őze Áron direktori kinevezése után kaptam meg a felmondó levelet, ami őszintén megdöbbentett, mert amíg Iglódi István volt a színi igazgató, számos szerelmespári szerepet osztott ránk, tehát rengeteget dolgoztunk együtt és nagyon jóban is voltunk. De úgy látszik valakinek zavartam a vizeit.  Úgy érzem az engem ért sérelmek ellenére mégsem tört meg a karrierem, hiszen  négy színházban is folyamatosan  játszom. Talán azért is tudtam ezen is túltenni magam, mert legalább a magánéletem rendeződött.

* dr. B.C:
-Miért voltál bizonytalan ebben a kapcsolatban? Hiszen őrülten szerelmesek voltatok és vagytok most is egymásba?

 

 

 

 

* N.E:
-Második évünkben jött az első mélypont: szakítottunk, szétköltöztünk, de megmaradt a szerelem. Nem akartuk elveszíteni egymást, csak a válásom utóélete olyan konfliktushelyzetet teremtett, amelyet nem tudtuk megoldani. Azt gondoltuk, hogy ehhez egy szakember segítségét kell kérnünk és rád esett a választásunk. Nem csak azért mert ezer éve ismerünk, hanem tudjuk, hogy nagyszerű szakember vagy. Végül is te hoztál össze újra minket.

* Dr. V. J. az élettárs:
-Egy évvel később szerelemgyerekként megszületett Botond, a kisfiunk – mesélte a színésznő párja, aki azt is elárulta: példájukon okulva több művész is igénybe vette a párterápiát,  együtt dolgoztunk veled és még házi feladatot is kaptunk.

* N.E.
– A szerepcserés házi feladat döbbentett rá Öcsi helyzetére. Megtanultuk a titkot: állandóan meg kell újítani a szerelmet – mondja Böbe, aki azóta is boldog vadházasságban él a férfival. Összetartozásukat nem csorbítja, hogy nem törődtek a drága és időigényes esküvőszervezéssel, hiszen azóta János már nem csak az életben, de a színpadon is társa. Egy influenza miatt vitte színpadra két éve először fogorvos párját. Partnere lebetegedett, nem talált helyettesítőt zenés előadásukra.

 

 

* dr.B.C.
-Régóta zenél a párod még csodálkoztam is rajta, hogyhogy nem hoztok össze egy önálló műsort?

* N.E.
– Egy kolléga adta az ötletet: hogy a párod két zenekarban is énekel, miért nem viszed őt? Öcsi ismerte is a slágereket, így hatalmas sikerrel ugrott be – büszkélkedett Nagyváradi Erzsébet, aki nemrég élete nagy álmát is valóra váltotta párjával. A Szenes Színház premier darabjában együtt mutatják be szerelmük, szakításuk, válságaik és együtt maradásuk igaz történetét.

* dr.B.C.

-Hát nagy erő kellett gondolom ehhez és egyben bátorság is, hogy színpadra vigyétek a magán életeteket.

* N.E.

– Magam írtam a szöveget, zsörtölődéseinktől kezdve a szerelmi vallomásainkon keresztül mindent úgy, ahogyan az a valóságban zajlott. Párom az ország legkiválóbb dzsessz- és blues zenészeivel újrahangszerelte a legendás dalszövegíró, Szenes Iván (†87) örökzöld slágereit, ezekbe ágyaztuk az életünket – mondja Erzsébet, aki reméli példájuk és őszinteségük másoknak is segít majd megtalálni a boldogságot.

*dr. B.C.
Igazán büszke vagyok rátok és remélem, hogy a boldogságotok és a kiegyensúlyozottságotok a sírig kitart és megbecsülitek a legdrágább emberi érzést a szerelmet. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

*N.E. és  V.J.
- Mi is így gondoljuk és még egyszer köszönjük a segítségedet. Ha te nem vagy, mi szerintünk már nem is lennénk együtt.

* dr.B.C.
-Köszönöm szépen az őszinteségeteket, hogy mások is okuljanak és merjenek lépni, ha gond van a kapcsolatukban.

 

 

A képen a színésznő Syssi alakításában viselte ezt a menyasszonyi ruhát, akkor azt mondta, hogy ebben szívesen férjhez menne a házasság elmaradt, de a boldogság megmaradt!

 

  

 

 

 

 

 

+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

 

tovább >>>

 

Sok szeretettel várlak személyes , vagy online párterápiámra .

 

 

 

 

Meta tag : Az oldal dicsőségfala igaz sikertörténetekkel

Kulcs szavak: párterápia, gyerek, szerelem, kudarc, pánikbetegség,színésznő, fogorvos, élettárs, siker Nagyváradi Erszébet, dr, Vasicsek János,