+36-20-930-9306

 

 

Kérlek nézd meg a videómat is, iratkozz fel a You Tube videó csatornámra, hogy az összes videómat meg tudd nézni. Köszönöm .

 

 

 

 

Ez a program az un. Amerikai módszerrel történik, amit az USA-ban sajátítottam el és hazánkban én vagyok az egyetlen szexuálpszichológus aki alkalmazza ezt. Bővebben itt olvashatsz erről.
 
 

A bevezetés a szex rejtelmeibe program olyanoknak szól, akik már aktív szexuális életet élnek , de mégis úgy érzik, hogy van némi hiányosságuk a szex terén, újítani és tanulni szeretnének. Továbbá olyanoknak ajánlott, akiknek bármilyen szexuális jellegű problémájhuk van nemi hovatartozás nélkül.

Erre szoktam mondani, hogy tanulni soha nem késő.

Találkoztam olyan 20 éves fiúval, aki kitűnő szerető volt és nagyon sok érett korú férfival akik bizony ügyetlenek, bizonytalanok, fantáziát6lanok voltak az ágyban.

Ez a program 4-5-6-7-8 órás időtartamú, célja a szexuális kultúrát, fantáziát és tudást fejleszteni. A magabiztosságot növelni. Nem véletlenül Szex Akadémia az amit én tudok nyújtani a hozzám fordulóknak. Hiszen ebben a programban olyan tudás anyagot kaptok tőlem, ami az egész életetekre és a szexualitátosokra kihat majd.

És az adott problémát kezelni, ha szexuális jellegű problémában szenvedsz.

A terápiás foglalkozások abszolút személyre szabottak az aktuális problémára fókuszálva.

 

 

A leggyakoribb szexuális problémák amit kezelek:

 

* kapuzárási pánik
* menopauza
* függő betegségek  
* másság kezelés
* pár-család-mature terápiák
* vágy(libidó) csökkenés
* fitymaszűkület
* fájdalmas közösülés
* korai magömlés
* a magömlés késése, ill. teljes elmaradása
* potenciazavarok
* orgazmus zavarok (érzéketlen, fájdalmas magömlés )
* szüzesség elvesztése
* személyiség problémák, EGO alul-felül értékelés
* szexuális tájékozatlanság
* bizonytalanság a szex terén
* eltérő szexuális szokások
* csajozási-pasizási tanácsadás

* életmód-életvezetési problémák

 

 

 

 

A véleményem az, hogy sok mindenhez kellő adottság  és érzék kell. Ebbe a kategóriába tartozik a szex is. Lehet persze tanulni pár dolgot, sőt nem árt ha egy fiatal férfit mindenképpen egy érettebb, gyakorlottabb nő vezet be a szex rejtelmeibe. Mert a szeretkezés bizonyos fokon egy külön művészet. Sokan említik, hogy pornó filmekből "tanulnak", nos ezt máris felejtsétek el, hiszen ezek nem oktató filmek, hanem a nemi vágy fokozását szolgálják maximum. A pornó egy külön műfaj. De soha nem szabad követni! Pedig sokan ezt teszik és ez nem jó irányba viszi a szexuális életüket.
Sokan pont ezért  kisebbrendűségű komplexusban szenvednek, mert úgy érzik, hogy az ő szerszámuk túl kicsi és nem felel meg a nőknek. Mindig mindenkit próbálok megerősíteni az egójában, hogy egyáltalán nem a méret a fontos, hanem a technika. Pornót maximum a párunkkal együtt nézzünk, mert ez feltúrbózhatja a szexet, de erre sem kell rászokni. Az az igazi szeretkezés, amit a másik kihoz belőled és te hogyan tudod őt a mennyekbe repíteni.

Sokszor elég ha csak megérintitek egymást és máris működik a kémia.

 

 

 

 

 

Van aki a szexet nagyon magas színvonalon éli meg és akad aki egész életén át beéri azzal, hogy ő jó, mert soha nem hallotta senkitől az ellenkezőjét. Az, hogy valaki milyen az ágyban, nem korfüggő. Találkoztam már egészen fiatal, nagyon ügyes fiúval és volt dolgom érett korú férfival aki bizony elég siralmasnak tűnt a szex terén. Erre a programra bárki eljöhet, kortól, nemtől függetlenül, sőt pároknak is ajánlom ezt a fajta párterápiát. Pároknak is szívesen állok rendelkezésére akár élőben, akár online.

 

Kiknek ajánlom?

 

Aki úgy érzi, hogy van még mit tanulnia, gyakorolnia, vagy egyéb praktikákkal szeretné színesíteni szexuális életét, vagy valami oknál fogva zátonyra futott a rossz szex miatt a kapcsolata, vagy már nem tudnak újítani és a nemi vágy is csökken, esetleges kudarcok érték, ettől meghátrál és inkább kerüli a szexuális együttléteket, akik kapuzárási pánikukban kalandról-kalandra vándorolnak, mert abban bíznak, hogy az új pipi, vagy pasi majd őt is rendbe hozza / tévednek /azoknak ajánlom ezt a foglalkozást.

Nagyon fontos, hogyha bármilyen szexuális problémával küzködik valaki akkor sérül a személyisége is, ezáltal még depresszióba is eshet, nem tud helytállni a munkájában, vagy éppen abba menekül...vagyis elszalad a megoldás elől és más utakon kezd el járni, amik nem viszik előre, csupán egy helyben topog. Tehát ezeklnek a foglalkozásoknak egyik fő eleme a szuxuál terápia is.

Bárki, akinek valamilyen gondja van a nemi életében, csak úgy tud kilábalni belőle, ha előbb önmagával lesz jóban, szereti magát és akkor másokkal is jóban lesz és mások is szeretni fogják. Ez ilyen egyszerű. Ahogy mi viselkedünk, pontosan azokat a visszajelzéseket kapjuk vissza ember társainktól is. Ne feledd: " Mosolyogj és visszamosolyognak Rád. " Smile and smile back at you !

 

 

A sótlan, morózus embereket elkerüli mindenki. Tehát a cél nem csak a szex kultúra fejlesztése, hanem a Te személyiséged megerősítése is. Mindenkiről sugárzik, hogy milyen a szexuális élete.

Aki kiegyensúlyozott, jól végzi a munkáját, vidám, humoros és békében van a világgal, annak valószínú, hogy nagyon jó a szexuális élete.

Aki soha nem tud mosolyogni, a kákán is keresi a csomót, szétszórt, rosszúl alszik, állandóan valami betegséggel küzd, kerüli az emberek társaságát, utálja a munkáját és minden mást is, soha semmi nem jó neki, annak az embernek siralmas lehet 1a szexuális élete.

Nem szégyen beismerni, hogy bizony van némi hiányosságunk a szexuális kultúrában. Mindenkiben ott szunnyad a kellő erotika. Az, hogy ez mennyire tör a felszínre, abszolút attól függ, hogy milyen partnereid voltak addig. Van akinek megadatik, hogy olyan partnerre találjon, aki kinyitja az ablakokat előtte az erotika világára. De akad akinek soha nem jön el ilyen  és éli semmitmondó unalmas, fantáziátlan nemi életét.

 

 


Sokan jönnek hozzám ezen a programon belül, akik az " otthoni " siralmas szexuális életüket szeretnék feldobni. Azt tapasztaltam, hogy nagyon sok nő prűd, vagy frigid és a gyerekekkel, a közös vagyonnal tudják maguk mellett tartani a párjukat, mert amit az ágyban " nyújtanak " az kész tragédia. A férfiak többsége merő lustatágból és megszokásból marad a feleségével, megunt élettársával. De amikor már elszakad a húr, akkor elkezd kóricálni más nők után, hátha attól boldogabb lesz. De ha az is lesz, az csak ideig óráig tarthat, sőt még lelkiismeret is gyötri, ha pl. elmyegy egy erotikus masszázsra, hogy ő most mit tett. Pl. sokan ezért járnak fizetős szolgáltatásokra és kérnek pl. egy franciát, mert úgy vélik, hogy ez nem megcsalás. Már hogyne lenne az ! Teljesen mindegy, hogy milyen formában fizetsz a szexért, pénzzel, egy vacsorával , egy kirándulással, egy panzió szoba bérlésével, stb. ez mind-mind megcsalás. Tehát a cél nem a másik keresése, hanem az igazi megtartása.

 

Mielőtt részletezném a programot szeretném azt tisztázni, hogy mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy mennyi időt és költséget hajlandó áldozni a saját problémájára.

Tiszta lelkiismerettel kizárólag a 8 órás időtartamú programot javaslom mindenkinek.

 

 

Hogy még világosabb legyen ezeknek a programoknak a lényege

 

 

 

Függetlenül attól, hogy a 4 órás programon felüli idő közül melyiket választod, minden esetben 1 órát tudunk szánni a gyakorlati útmutatóra, segítésre. Ezt azért írom le ilyen részletesen, mert sokan igencsak félreértelmezik ezt az amerikai módszert. Azt képzelik, hogy igénybe vesznek egy alap 4 órás konzultációt és utána több órás gyakorlatot kérnek. Mint már többször is írtam a honlapon én nem szex szolgáltató vagyok abból több ezer van a neten, hanem szexológus szakember. Aki tehát kifejezetten szexelni szeretne, az tévedésben van és ne is keressen fel engem.

 

4 órás konzultáció

 

Kifejezetten azoknak ajánlott, akik csak egy bizonyos témakörben szeretnének segítséget kérni, ez szóbeli konzultációt jelent. Ezek lehetnek potencia zavarok, korai magömlés, fityma szűkület, a vágy elmaradása, gyógyszeres kezelés alatt állók, prosztata problémák, vagy egyéb betegségekkel kűzködők, fetisizmusok, szenvedély betegségek...stb. Mivel rengeteg verzió lehetséges, szinte fel sem tudom sorolni. De a lényeg, hogyha bármilyen jellegű problémád van azt ketten meg fogjuk oldani.

A konzultáció, tanácsadás óránként növelhető, itt a minimum idő amit vállalok az a 3 óra. Az általam vezetett foglalkozásoknak pontosan az a lényege, hogy nem kell hetente visszajárogatni, hanem egyszeri találkozás alkalmával próbáljuk a problémákat megoldani. Természetesen a sikeresség idő függvénye.

Ezekben a konzultációkban semmiféle gyakorlati oktatás nincs, csupán szóbeli tanácsadás, probléma megoldás !

 

 

 

5 órás konzultáció

 

Ugyanaz vonatkozik az 5 órás programra is. Mivel ez egy pszichoterápiai kezelés, a fő hangsúly a lelki problémák feloldása, amiből a fizikai jellegű gondok adódnak.

Az esetek 99%-ban az anatómiával kell kezdeni, mert sajnos a többség egyáltalán nincs felkészülve ebből és még a saját testét sem ismeri, akkor hogyan ismerné a másik nemét?

Utána térünk rá az adott problémára, azt járjuk körbe mindaddig, amíg nem találunk rá megoldást.

És mivel az esetek többsége lelki sérülésekkel jár, ezeket is meg kell oldanom, hogy az illető magabiztos és egy erős egyéniség legyen, az esetleges gödörből ki tudjon mászni és felül kerekedjen önmagán és a problémáján is.

Ezekhez a konzultációkhoz is, mint a többihez abszolút bizalom és őszinteség szükségeltetik, mert csak így tudok segíteni. Elég hamar rá szoktam jönni, ha valaki mellébeszél, vagy nem egyenes. Ilyenkor szoktam is szólni, hogy vagy leállunk, vagy tiszta lappal és teljes őszinteséggel folytatjuk tovább.

 

 

 

 

Azért hál' Istennek nem ez a jellemző, de azért néha elő szokott fordulni. De higgyétek el, semmi értelme nincs, hiszen pontosan azért jöttök ide, hogy valaki, jelen esetben én, segítsek Neked...akkor mi értelme van a hazugságoknak? Semmi ! Mert magad ellen dolgozol. Végre kiöntheted a szívedet, a lelkedet, a legtitkosabb vágyaidat, egy olyan valakinek, aki egészen biztos, hogy nem fog ezért sem kinevetni, sem pedig hülyeségekkel megnyugtatni, hanem megtalálja a számodra legoptimálisabb megoldást, hogy a jövődet eszerint éld teljes emberként, igazi férfiként, vagy nőként.

 

6 órás konzultáció

 

 

Nos gondolom egyértelmű mindenki számára, ha minél több időt tud rászánni a saját problémájára annál nagyobb sikerre számíthat. Hiszen sokkal többet tudok vele foglalkozni.

 

7 órás konzultáció

 

És növekednek az órák. Amint az elején már írtam a legtöbb pszichológus, szexológus ki szokott dolgozni személyre szabottan egy-egy terápiát, ami általában hetente egyszeri találkozást igényel 1 óra időtartamra szigorúan beállítva az órát.

 

Én nem vagyok ennek a híve. Nem szeretem húzni a dolgokat, mint a rétes tésztát. Nincs értelme. Azt vallom, hogy aki valóban kűzd bármilyen problémával szánjon rá egyszer kellő időt, készüljön rá anyagiakkal is ( hiszen nekem sem ingyen adták a tudásomat ) mert csak ekkor tudok teljes értékű segítséget nyújtani.

 

 

 

 

8 órás konzultáció

 

Ez a leg komplettebb program amit ajánlani szoktam mindenkinek. Itt bőven van idő mindent részletesen megbeszélni.

Ilyenkor sokat beszélgetünk az előéletről, életkörülményekről, személyiség fejlesztés, viselkedés kultúra, szituáció játékok, illemtan, test beszéd, anatómiai ismeretek. Erogén zónák, előjáték megtanulása. Ismerkedési tippek. A szex kultúra keretén belül A-Z-ig mindent átbeszélünk. Kiemelve azokat ahol hiányosságot észlelek.

Megtudhatod, hogy mitől leszel jó partner az ágyban, mit kell nyújtanod ahhoz, hogy a másik jól érezze magát és ha őt ki tudtad elégíteni, már te is sokkal magabiztosabb és felszabadultabb leszel és nő az önbizalmad.

Anatómián belül megismerkedsz mindkét nem felépítésével és az örömszerzés számos formájával. fortélyokkal. A csók lényege.

Megtanulod a saját testedet irányítani és azt, hogy pl. mi a maszturbáció lényege. Biztonságos szex megtanítása. nemi betegségek, fertőzés veszélyek.

 

 

 

 

Mindenkinek a lelkére kötöm azt az arany szabályt, hogy első a NŐ ! Második és sokadik is a NŐ ! Mármint először kedvesünket kell a csúcsra juttatni és nem önző módon a saját kielégülésünkkel legyünk elfoglalva. Az a férfi, aki nem foglalkozik pl. az előjátékkal, a meghittséggel, hanem a szokás rabjaként lefekvés előtt 5 perc alatt kielégül és máris horkolva a fal felé fordul, soha nem fogja elérni azt, hogy asszonya boldog legyen mellette. Mert nincs rosszabb, egy kielégítetlen társnál, akit persze a rossz nyelvek " házi sárkánynak " titulálnak ". Igen ezek a kielégítetlen hölgyek valóban a kákán is keresik a csomót, megkeserítve ezzel a férfi életét, aki nem is tudja, hogy az egészről pontosan ő tehet. Nézz meg egy kiegyensúlyozott nőt, aki mindig mosolyog, vidám és ragyog. Neki több mint valószínű nincsenek gondjai az ágyban. Aki állandóan morcos, rosszkedvű, veszekedős az tuti, hogy már igen régen részesült egy jó nagy orgazmusban, vagy talán soha.

 

 

 

Sok nő állítja, hogy soha nem volt orgazmusuk. Nos erről sem ők tehetnek, hanem tehetetlen, önző, vagy ügyetlen párjuk. Orgazmusa mindenkinek lehet. Csak meg kell találni az oda vezető utat. Ja uraim és azt se felejtsétek el, hogy nálatok is néha akár fáradtságtól, rossz hangulattól, túlzott vágytól, zavartságtól, járatlanságtól, stb. bizony beüthet a baki azaz nem lesz merevedésetek, vagy nagyon hamar lelankadtok, illetve kurtán igen gyorsan elsültök. Nos, ha előtte kielégítetted a hölgyedet és mégis ilyen előfordulna, biztosan nem fog undokoskodni, hanem megsimogat és bíztat, hogy nem baj, így is nagyon jó volt. És ez így is van, mert neki valóban jó volt.

Ez a nő soha nem fogja a fejedhez vágni, hogy impotens vagy ! De ha nem fordítasz rá kellő figyelmet, magyarán nem élveztetted el, csak a közösülésre koncentrálsz, mert minek az a sok babra... és előfordul, hogy felsülsz, nem csak te leszel dühös és elkeseredett, hanem a párod is. Aki ebben az esetben nem fog melléd bújni és vigasztalni, hanem ő is a falnak fordul és kész. És az egészet viszitek tovább magatokkal másnapra és így tovább. Tehát ésszel és érzékkel kell szeretkezni is.

Hát ezért vagyok én, hogy erre és sok minden egyébre megtanítsalak. Az én célom kizárólag az, hogy mindenkit, aki megtisztel a bizalmával boldoggá, kiegyensúlyozottá tegyek, hogy innen úgy távozzon, hogy igen ! megérte eljönni, sokat tanult és más emberként tér haza és kezdi új életét.

 

 

Ezután térünk rá a gyakorlatra, ha én szükségesnek tartom és te is ezt szeretnéd. Ilyenkor igyekszem mindig személyre szabottan olyan fortélyokkal megismeretetni, amivel feldobhatod szexuális életedet. A legtöbben arra hivatkoznak, hogy szeretik a párjukat, aki jó feleség, jó anya csak éppen a szex nem megy. Nem akarják megcsalni, vagy kalandokban keresni mindazt amit otthon nem kapnak meg. A hosszú együtt élés is hozhat unalmas beidegződött házaséletet.

A nőknél két veszélyes időszak van, amikor elhárítják a szexualitást. Az egyik a gyermek szülés utáni depresszió. A szeretett férfi csak azt látja, hogy eddig az imádott felesége, most minden szeretetét az új kis jövevényre fordítja és őt elhárítja..fáradtságra, és egyebekre hivatkozva.

Nos valóban ehhez nagyon sok türelemre de főleg szeretetre, segítségre van szükség /pl. a gyermek körül.../ ez az állapot akár több évig is eltarthat, de előfordul, hogy hónapok alatt megoldódik egy megfelelő, figyelmes, szerelmes férfi oldalán.

 

 

 

Itt jegyezném meg ! Bármilyen édes is egy kisbaba, vagy sír, akkor se vegyük be az ágyunkba kettőnk közé. Mert a gyerek ugyan megnyukszik, sőt később már csak ott akar aludni és ezzel el is intézte a ti szexuális életeteket.

A gyermeknek külön ágyban, lehetőleg külön szobában van a helye, első perctől kezdve.

Ha sír, beteg, fel kell kelni hozzá, megnyugtatni és megvárni amíg ismét elalszik. De a ti ágyatok tabu.

Sokan pontosan a gyermek születése után éppen ezért kezdik elfelejteni a szexuális életet, mert ez egyrészt akadály, másrészt főleg a nők részéről kitűnő kifogás is lehet.

 

 

 

 

 

A másik nehéz időszak a menopauza korszaka. Ilyenkor a nők hormonálisan változnak meg és sokan úgy képzelik azzal, hogy elmúlt a menstruációjuk, már nem is nők. Ők ezért hárítanak. A menopauzával sajnos a nőknél bekövetkeznek egyéb változások is, melyek fájdalmassá teszik a szexuális életet, ilyen pl. a hüvely szárazság. De mint mindenre, erre is van megoldás, csak mindenhez két ember kell. Ha valakit ebben a helyzetben magára hagynak, akkor a másik fél ne csodálkozzon azon, ha egyre távolabb kerülnek egymástól.

 

És ugyanez vonatkozik a nőkre is. Nekik is kellő tapintattal és szeretettel, bátorítással kell párjuk mellé állni ha, az bármely időszakában kudarcot vallana. Ekkor van a legnagyobb szükség mind a két fél részéről megújítani a kapsolatukat és ismét felidézni a szerelmes időszakot. Mindenki szereti azt hallani, hogy " szeretlek ". Hát ne sajnáljátok kifejezni az érzelmeteket, mert ezzel magatoknak és a párotoknak is csak jót tesztek.

 

 

 

Egyébként mindig azt szoktam mondani az elkeseredett férfiaknak, akiknek már potenciális problémájuk van, hogy három nemi szerve van: a keze, a nyelve és a farka. Ha az egyik kiesik, még mindig marad kettő ! No és léteznek szexuális kiegészítők, játékok, vibrátorok is.

 

Varázsoljatok magatok köré meghittséget, kellemes hangulatot, lefekvés előtt beszélgessetek, ne a TV-t nézzétek, igyatok meg egy pohár kellemes bort, gyújtsatok gyertyákat , teremtsetek meg mindent annak érdekében, hogy megkívánjátok egymást és ne csak aludni térjetek az ágyba, hanem szerelmeskedjetek is. Az egyéb illatok, illó olaloj, füstölők, gerjesztik a nemi vágyat, egy kellemes, lágy zene melankólikussá és romantikussá varázsolja a meghitt együt létet.

 

De folytassuk a programot. Tehát először mindent megbeszélünk elméletben. Adok tippeket amit otthon Neked kell megvalósítanod a személyiséged fejlesztésére, helyrebillentésére, az EGOD megerősítésére, szexuális fortélyokra, ezeket a tippeket, mint egy házi feladatot viszed magaddal és határidőhöz kötve végre is kell hajtanod, különben az egész nem ér semmit. És ha mindezeken túl vagyunk, jöhet a már elméletben megtanult szexuális oktatás a gyakorlatban is.

 

 

 

Ebben vagyok egyedülálló Magyarországon a szexológusok közül, hogy én ezt is felvállalom, nem csak papolok róla. Rajtam, velem gyakorolhatsz az én irányításommal, hogy valóban jól is csináld azt amit éppen kell. Azt szoktam mondani, hogy az oktatás, most folytatódik a gyakorlatban. Tehát te tanulsz és én tanítok. Nem a szexuális partnered leszek, hanem a segítőd.

Amiket megtanítottam gyakorolhatjuk akár többször is, sőt új dolgokat is tudok mutatni.

Tehát nem csak az idődet hanem a lelkedet is fel kell készítened erre a találkozásra, félretéve mindenféle szorongást.

 

Tematika

 

 

Mivel mindenki önmagában egyszeri és megismételhetetlen személyiség, a foglalkozás is abszolút személyre szabott.

 

Miután megbeszéltük az alap problémát, visszamegyünk a gyermekkorba. Ez a pszichológia alapja. Bármilyen hihetetlen egy ember személyiség kialakulása a fogantatástól 10 éves korunkig tart. Ezt úgy kell elképzelni, mintha valaki kapna egy képzeletbeli batyut, amit élete végéig cipel magával.

 

Életünk során nagyon fontos a gyermekkor. És ha már a fogantatásról írtam, mostanában a kutatók és a szakértők is hajlanak arra a felfogásra, hogy mindenki élete a fogantatástól számít és nem a szüléstől, amikor felsírunk. Tehát ha így gondolkodunk, egy normális szülés esetén 9 hónappal idősebb mindenki. Gondoljunk csak bele, hogy amíg a magzat az anya méhében van, mindent hall, érzékel. Nagyon sok kísérlet bizonyította, hogy pl. egy anya sokat hallgatta kedvenc zenéjét terhessége idején és a gyermek megszületése után is néha felrakta a szeretett zenét. A kisbaba ilyenkor mindig mosolygott és felélénkült, mert már sokat hallotta ezt a zenét és felismerte.

 

 

 

 

De beszélhetünk pl. az anyajegyekről is. Ha egy terhes nőt megcsíp valami bogár, annak a helyén a gyermek testén lesz egy anyajegy. Minden anyajegyünknek megvan a története. Ha egy édesanya pl. depressziós a terhesség alatt, esetleg egy nem kívánt gyermeket hord ki és ettől nyomott és titokban elátkozza magzatát, sajnos ez a kisember ezt is magába szívja és el is tárolja egész életére. Tehát nagyon fontos, hogy egy kismama, a 9 hónap alatt ne csak egészségesen táplálkozzon, hanem úgy is gondolkodjon. Még számtalan példát írhatnék, de nem szeretném a lényegről elterelni a figyelmet.

 

Tehát térjünk vissza a gyermekkorra. Annak alapján amit velem közöltök és a kérdéseimre válaszoltok, alakítom ki a terápia menetét és vonulatát.

Tehát nálam nem arról van szó, mint a legtöbb kollégámnál, hogy hagyja beszélni az illetőt, aztán nézi szigorúan az órát és egy óra letelte után akár egy mondat közepén is közli, mára végeztünk.

Mivel is kezdődik két ember kapcsolata? A csókkal. A megúnt közös élet során mi marad el előszőr? A csók. Tehát ahhoz, hogy ismét megújítsd a kapcsolatodat ne csak puszikat adogass néha a párodnak, hanem naponta legalább ötszőr csókolózzatok minimum egy percig.

A csókolózás csodákat művelhet. Visszahozza nem csak az emlékeket, hanem a nemi vágyat is.

 

Amerikában nagyon jól megélnek a pszichológusok, mert majdnem minden embernek van állandó saját pszichológusa, pszichiátere.

 

Nálunk ez nem jellemző, a magyar emberek szorongóak, a történelmünkből eredően gyanakvóak, rosszinduatúak és ingerlékenyek, irigyek, morózusok, pesszimisták, prüdek...stb.

Ha talán nálunk is többen járnának el pszichológushoz több lenne a laza, kiegyensúlyozottabb ember.

A probléma az, hogy nálunk nincs meg ennek viszont a kultúrája. Bizonyára sokan láthattátok amerikai filmekben, hogy ott egy pszichológus milyen körülmények között fogad.

Nálunk aki erre rászánja magát, elmehet egy rendelőbe és a szakember és közte van egy íróasztal és kész.

Sokan összekeverik a pszichológust a pszichiáterrel. Óriási különbség van a kettő között. A pszichológus a lélek gyógyításával foglalkozik. És Bölcsészkart végez.

A pszichiáter viszont inkább az agyi funkciókat, elváltozásokat gyógyítja. Dr.-i címet szerez és az orvosira jár.

Mivel azok akik hozzám fordulnak valamilyen problémával nem azonnal teszik ezt meg, őrlődnek rajta éveket ami személyiség zavarokhoz vezethet.

A személyiség fejlesztés része az is, hogy saját megfogalmazásodban el kell mesélned a problémádat és minden olyat, ami ezzel összefügghet. Ilyenkor hagylak beszélni, egyrészt, mert neked jólesik végre valakinek elmondani ami nyomja a szívedet, másrészt mint az előzőekben írtam erre építem a tematikámat.

Fontos a személyiség megerősítése és helyrebillentése. Ehhez már párbeszédet folytatunk.

 

 

Anatómia

 

 

 

 

Ez is attól függ, hogy Te milyen szinten vagy felvilágosult és milyen a szex kultúrád.

Én ebben is segítek és mindent átbeszélünk az elméletben. Ahhoz, hogy valaki jó szerető legyen az ágyban, meg kell tanulnia az élet különböző helyzeteiben való viselkedést is.

 

 

Etika, illemtan, test-jelbeszéd. Szexuális fortélyok.

Szex kultúra

 

 

A személyiség fejlesztés arra való, hogy te egy kiegyensúlyozott, magabiztos ember legyél, bizzál önmagadban és sokkal nyitottabb legyél a világban.

Ehhez egyéb praktikákat és feladatokat adok, útmutatást, hogy hogyan építsd fel magad. Legyél a régi önmagad, vagy még annál is jobb.

Amennyiben valaki a gyakorlatra is igényt tart, ez már az amerikai módszer szerinti terapeutai feladat, hogy segítsek az elméletet a gyakorlatba is átvinni, természetesen van rá lehetőség.

De van olyan is aki csak az elméletre kíváncsi, előtte mindent megbeszélnük és aszerint alakul az itt töltött időd.

Ha valaki párkapcsolatban él, nagyon jó lenne meggyőzni a társát, hogy együtt keressenek fel. Mert ha két ember között nem működik a szexuális élet, nem elég az egyik féllel foglalkozni, hanem mind a két érintettel.

Amennyiben a pároddal együtt jöttök el hozzám, a gyakorlati útmutatót egymáson gyakorolhatjátok az én irányításommal. Ha valamiben elakadtok segítek is.

Itt szeretném kiemelni a környezetet. Először is egy intim, nyugodt, csendes magánházba fogtok érkezni, ahol minden a te, ti kényelmeteket szolgálja.

Ha valaki nagyon frusztrált, leviszem alfa állapotba és ettől sokkal könnyebben tudtok megnyílni.

Mindenesetre azt garantálom, hogy aki engem keres fel biztosan nem megy el " üres kézzel " hanem tele rakom a batyuját, de az már rátok lesz bízva, hogy éltek-e ezzel, kinyitjátok-e a batyut és a benne lévő dolgokat alkalmazzátok-e kellőképen.

 

Mindenkinek fel szoktam ajánlani, hogy bármikor felhívhat, ha valami problémája van, vagy tanácsot szeretne kérni, hogy most mit tegyen...

Telefonon csak annak adok tanácsot, aki már járt nálam és ez díjmentes. Ha ismételten szeretnél visszatérni, az viszont térítéssel jár.

A Online Szex tanfolyam oldal egy új lehetőséget kínál mindenki számára, akinek gondot okoz az utazás. És a párkapcsolatában gondok adódnak. Ez a tanfolyam kizárólag pároknak szól. Ott elolvashatod erről a tudnivalókat.

 

Fotózás

 

 

 

 

Tekintettel arra, hogy sokan nem tudnak ismerkedni én ebben is adok tanácsokat. Amenyiben az internetet választod tárkeresésre, ahhoz nélkülözhetetlenek a jó fotók. Mivel én profi fotós is vagyok nagyon szívesen készítek rólad képeket, amit kidolgozás után email formájában juttatok el hozzád. Ezért nem kell külön fizetned semmit. Ez az én plusz ajándékom. Tehát ez a lehetőség nyitott a számodra.

 

 

Mit hozzál magaddal

 

Megkérlek, amikor elszántad magad egy ilyen foglalkozásra, hogy hozzál magaddal egy A/4-s spirálos füzetet. Mivel jegyzetelned kell és itt írásos feladatokat kell megoldanod. Mivel egy hosszabb lélegzetű ittléted lesz, félidőnél tartunk egy nagyon rövid ebéd szünetet. Tehát pár falatot is hozzál. Én üditőről, kávéról, teáról gondoskodom.

 

 

Házi feladat

 

Kérlek, hogy mielőtt eljössz hozzám, az alábbi nagyon fontos anatómia dolgoknak nézz utána, hogy ezekkel már ne húzzuk a drága időt:

 

* Férfi és Női nemi szerv felépítése .

/ csak ami a testünkön kívül helyezkedik el /. A Férfi nemi szervnél tessék a kezedbe venni a péniszed és felülről nézz rá, majd így halajd lefelé. A Női nemi szervnél szintén felülről lefelé, illetve kívülről befelé haladva tessék leírni a felépítését.

 

* Férfi és Női test erogén zónái.

Szintén mind a két nemnél abszolút felülről lefelé haladj, a felbúbtól a lábujjakig. Először a test elejét térképezd fel, majd a hátulját.

 

* Férfi és Női G-pont.

Pontosan meg kell hatűroznod nem csak a nevét, hanem az elhelyezkedését is, hogy ezek hol találhatóak.

 

* Péniszed méretének pontos lemérése.

 

 

 

 

A hosszúság mérése

 

A hosszúságot a makk tetejétől a herékig mérjük centiméterrel. A hossz mérete általában 10-25 cm. lehet. Merev állapotban mérd. Van ennél kisebb és nagyobb méret is.

 

A vastagság mérése

 

Egy centiméterrel a péniszed legvastagabb részén középtájékon a szélességét méred le vízszintesen. Ez általában 1-8 cm. lehet. Merev állapotban mérd. Természetesen én csak átlag méreteket írok ettől brutálisabb eltérések is lehetnek!

 

 

* Tudnod kell nem csak a méretedet, hanem azt is, hogy milyen típusú a péniszed.

 

* Vagina típusok

* Női orgazmus fajták

* Férfi pénis fajták

* Férfi orgazmus fajták

 

Ha javasolhatom, lehetőleg ne a neten nézz utána ezeknek a dolgoknak, mert némely oldal vagy túlkomplikálja, vagy butaságokat ír.

 

Amennyiben a 8 órás foglalkozást 2 x 4 órában veszed igénybe az egész terápiát előre kell kifizetni és a második foglalkozás max. 4-5 napon belül meg kell, hogy történjen.

 

Tanács

 

 

 

 

Ha bármilyen jellegű problémád van ne sokat töprengj, mert annál rosszabb lesz, hidd el a kövek csak rakódni fognak rád, amíg végleg betemetnek. Tehát minél hamarabb keress meg ! Ne dőljetek be a különböző abszolút dilettáns hirdetéseknek: pl. Tantra tanárnő, szex tanárnő, francia tanárnő, stb. Nézz utána, ki is az illető valójában , hány éves, milyen végzettségekkel és tapasztalatokkal rendelkezik. Sajnos azt vettem észre, hogy elég sokan olyan fajta tevékenységet hirdetnek, amik ugyan hangzatosak, de az egész egy nagy átverés ! Több páciensemtől értesültem arról, hogy ezek a hirdetések valójában mit is takarnak és semmi közük nincs ahhoz, amit hirdetnek.

 

 

 

 

Tehát ez nem szakmai féltékenység a részemről, mert a szakmához ezeknek a hölgyeknek semmi közük nincs az égvilágon. Ők elsősorban szexuális kielégítést vállaló hölgyek csak, hogy kitűnjenek valahogy a tömegből, így találnak ki egyféle tevékenységet. De az úgynevezett erotikus oldalakon, van lehetőség beszámolókat írni, ahol egyből kiderül, hogy az illető miket is művel. Pl. a Tantra tanárnő az állítólagos tantra tudásával próbálja az impotens férfiakat " kezelni", a foglalkozás után megdugatja magát, mondván ez az ő terápiájának része. A hölgy enyhén szólva eléggé visszataszító jelenség nulla szakmai tudással. Volt elég sok olyan páciensem akik megfordultak nála, mind jóképű, fiatal srácok. A hölgy annyira ki lehet éhezve szexuálisan, hogy nem is egy kezeltemnek felajánlotta, hogy ingyen is eljöhet hozzá dugni. Hát kérem ez van. Természetesen akinek ez jön be az menjen csak hozzá, vagy a hasonló dolgokat hirdetőkhöz.

Nekem nincs a neten vetélytársam. Csupán a véleményemet írtam le azon férfiak elmondásából, akik " ráfáztak ". Senki nem rendelkezik azokkal a végzattségekkel és szakmai gyakorlattal, mint én.

 

 

Bejelentkezés

 

+36-20-930-9306

 

 

Minden nap 12-22-ig.

Csak számkijelzéses hívást áll módomban fogadni.

Sem emailban, sem SMS formájban nem lehet kérni időpontot.

Fényképeket nem küldözgetek magamról, a videón tisztán látható vagyok.

 

 

 

 

 

Megérkezés

 

Erről bővebben itt olvashatsz.

 

Nagyon sok szeretettel várok minden érintettet ! Bátran nyúlj a telefon után, ne tétovázz és szánd rá magad a nagy lépésre. Ami máris az első lépésed lesz a javulás útján... Gondolatban már most Veled vagyok ! Hívásodat kizárólag számkijelzéses mobillal tedd meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meta tag: A bevezetés a szex rejtelmeibe egy pszichoterápiai kezelési forma azon egyének részére akik már aktív szexuális életet élnek, de segítségre, továbbképzésre, szex- praktikákat- kultúrát -fantáziát szeretnének elsajátítani szexuális életük megújítására, újjá varázsolására. És amennyiben bármilyen jellegű szexuális problémájuk van nemi hova tartozás nélkül !

Kulcs szavak: szexakadémia, szexsuli, bevezetés, szex, rejtelmek, kezdők, haladók, férfi, nő, pár, mature, időskorúak, program, kezelés, konzultáció, terápia, amerikai módszer, online, tematika, tiszteletdíj, ár, ajánlás, ajánlott, segítségnyújtás, viselkedéskultúra, elmélet, gyakorlat, dr. Bahrehmad Carmelitta, +36-20-930-9306, környezet, többórás, spirálosfüzet, ego erősítés, lélektan, megcsalás, korai magömlés, merevedési gond, illemtan, szexkultúra, etikett, szexfortély, anatómia, péniszméret, vagina, erogénzóna, házifeladat, G-pont, pénisztípus, fotózás, kép, pszichológus, szex terapeuta, szexológus, pszichoterápia, szexuálpszichológia, mentálhigiénikus, online szex tanfolyam oktató, Hungary, Budapest, XVI, kerület, magánház, www.szexakademia-online.hu,

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
lap tetejére