+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

tovább >>>

 

Tartalom

 

 
 

Black Cat Szilvesztere a Dreamland Exlusive Swinger Klubban....

Mit is kell tudni a swingerelésről?

 
 
 
 

A történet évekkel ezelőtt kezdődött. Egy férfi ismerősöm nagy lelkesedéssel mesélt nekem arról,hogy a feleségével rendszeresen lejárnak a Dreamlandba. A felesége bi beállítottságú volt és többnyire párcsere miatt keresték fel a klubbot. A kedves asszonyka abban a tudatban volt, hogyha így lejárnak a swinger örömeit élvezni és együtt egymás előtt mással szeretkeznek, akkor férje ura nem néz más nők után. Nos én a fiúval egy szex társkeresőn ismerkedtem meg,és mivel igen ki voltam éhezve akkoriban szexuális téren kapcsolatba léptem vele.

 

 

Többször is találkoztunk, viszonyunk lett. Erről persze mit sem sejtett a feleség. Ahányszor találkoztunk, mindig szóba került a Dreamland swinger klub. Annyit beszélt róla, hogy felkeltette az érdeklődésemet és mondtam neki, hogy szeretnék lemenni vele. Otthon valamit lódított, és a következő hétvégén már lenn is voltunk. Előre elmondta, hogy itt a hölgyek egyfajta divatbemutatót tartanak fehérneműileg mert csak abban szabad lenni. No mivel tele voltam izgalommal elmentem és életem első legdrágább szexi fehérneműjét megvettem potom 30.000.-Ft-t.

 


Hófehér volt jól illett a fekete hajamhoz. Már akkor kitűntem a hölgyek közül, mert igaz, mindenki fehérneműben volt, de közel sem olyan reprezentatívban, mint én. Aztán ahányszor lementem, mindig újabb és újabb darabokat vettem így most már roskadásig van vele a szekrényem, és azóta sem tudok ellenállni egy-egy szép darabnak a szexi ruhatáram meg csak nő.Első lecke

 

 

megtanulni a házszabályokat. Mivel a barátom bejáratos volt,így ő vezetett végig minden helyiségen és magyarázta el, hogy mit hogyan használnak. Mint az már köztudott a swinger klubok szlogenje: "MINDENT SZABAD, DE SEMMI NEM KÖTELEZŐ! "

Barátom elmagyarázta, hogy itt spontán mindenki azzal van és olyan felállásban ami neki tetszik.Alapszabály

 

 

Ha valaki akar tőled valamit, a tested egy semleges pontján megérint. Ha te nem tolod félre a kezét, akkor szabad a gazda! De ha eltolod, akkor az azt jelenti, hogy kinn tágasabb. Ha az illető mégis erőszakosabb lenne, az ember szól a vezetőségnek, és kitiltják. Tehát senkinek nem kell tartania attól, ha ilyen helyre betér, hogy bármiféle inzultus éri. Én nem is tapasztaltam ilyet.

Nos ez az első alkalom igen jól sikerült. Egy nagyon helyes fiatal párral jöttünk össze és mi lányok is eljátszadoztunk egymással a fiúk nagy örömére. Az első benyomásom olyannyira sikeres volt, hogy később már mindig én forszíroztam a barátomat, hogy menjünk le. Azt ugyan nem vallotta be otthon, hogy van egy barátnője, de azt füllentette, hogy egyszer lement a swingerbe egyedül és ott ismert meg, és én is bi vagyok, mi lenne ha elmennénk egyszer hármasban. A felesége éppen nem volt olyan hangulatban, de a tudtával mi ketten ismét lementünk. Ekkor már többekkel ismerkedtem és egészen jó hangulatú beszélgetések és barátságok is kialakultak.

 

 

A harmadik alkalommal jött az asszonyka is. Aki huszonéves volt de enyhén szólva súlyfeleslege volt és egyáltalán nem az én ízlésem. Ők összefutottak egy olyan párral akikkel együtt szoktak lenni,így én szépen magamra maradtam és elindultam felfedező körútra. Egy párral ismerkedtem meg és a kellemes beszélgetés és falatozás után már hármasban tértünk a felső szintre ahol a szobák találhatóak.

Innentől kezdve egyedül jártam le. Nem sok nő mer egyedül lemenni ilyen klubba, de akkor már tudtam a dörgést és nem tartottam semmitől.
Éveken keresztül ez volt a szombati programom, hogy lementem a Dreamlandba. Sokan beszéltek ott más klubokról is, de mivel nekem ez volt az első és szimpatikusnak találtam így ragaszkodtam ehhez a klubhoz. A végén már törzsvendég lettem és mint kedves ismerőst üdvözöltek sokan.

 

 

Amikor én még lejártam, hölgyeknek ingyen volt a belépés. A párok és férfiak fizetősek voltak. Korlátlan étel és ital fogyasztás egész 21-05-ig. A lenti helyiségben nagy kivetítő vásznon folyamatosan megy a pornó, itt asztaloknál kanapékon nagyon kulturáltan lehetett beszélgetni enni és inni. No meg itt volt a discó, zene mindig volt. És lehetett még táncolni is.

A korosztály összetétele 20-65 ig. Tehát azt lehet mondani,hogy mindenki megtalálja a kedvére való szexpartnert. Mivel elég jól összebarátkoztam a személyzettel mondtam egy-két tanácsot,ami később meg is valósult. Akkoriban pl. csak pénteken és szombaton működött a klub. Javasoltam,hogy nyissanak ki hétköznap is, mert nagyon sokan jönnek fel vidékről és itt még fillérekért aludni is lehet és innen frissen mehet pl. egy másnapi tárgyalásra. Bevált. Azóta nyitva vannak szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton is. Arra is céloztam, tulajdonképpen ezzel magam ellen beszéltem, de igazságtalannak tartottam, hogy a nőknek nem kell fizetni semmit, holott ők is egész este esznek isznak korlátlanul. Erre bevezették a 2000.-Ft-s belépőt a hölgyek részére. Egy ideig nem tudtam menni és meglepődve tapasztaltam, amikor egyszer lementem, hogy ismét ingyenes lett a belépő a gyengébbik nem számára.

 


Miért? Mert a nők egyedül nem szívesen mennek le és ha még fizetni is kell akkor meg pláne meggondolják. Egyébként vannak olyan napok,amikor csak szóló nők és párok mehetnek be, szóló férfiak egyáltalán. Aztán arra is figyelnek,hogy a nemek aránya valahogy egyensúlyba legyen, a rutinosabb férfiak 23-24 óra felé odaszólnak, hogy hány szóló nő van és amennyi szóló nő van,annyi férfit engednek be.


A PÉNTEKI NAP A FÉRFIAKÉ ÉS AZOKÉ A NŐKÉ, AKIK TÖBB FÉRFIVAL SZERETNEK EGYSZERRE SZEXELNI. DE ÍGY IS A FÉRFIAK VANNAK EZEKEN A NAPOKON TÖBBEN ÉS A TÖBBSÉG BIZONY SEMMIFÉLE " AKCIÓBA " NEM KERÜL.
Én soha nem mentem le ezeken a napokon, mert nem az én műfajom, egyszerre több férfival együtt lenni.

A képen egy örömlány látható aki K69 néven hirdeti magát szex oldalakon. Ő pl. Bécsbe jár pénzért kurválkodni swinger klubbokba. De Budapesten is orgiákra lehet nála befizetni ráadásul egy homoszexuális férfi a partnere akivel együtt hirdetnek és néha van egy leszbi barátnője is a partykon. Ő egy isteni csoda mert kb. 50 éves, kiélt arccal, én van képe 37-nek hirdetni magát! És a pasik ezt is beszopják, hacsak vissza nem fordulnak tőle a küszöbről. Óva intek mindenkit, hogy felkeresese mert ez aztán a nemi betegségek fészke!

 

 

Sokan elítélik azokat akik ilyen helyre járnak. Pedig mit is jelent a swinger? A swinger illetve a swingers szó fogalmát sokan és sok helyen megfogalmazták már.


A swingerelők

 

 

Nyitott szexuális életet élő személyek, akik kisebb-nagyobb csoportokban együtt élvezik a szex minden formáját.
A SWINGER, mint életérzés magadban és a párodban fogalmazódik meg először. Mindenki fantáziál arról, hogy milyen lehet mással is a szex, vagy ha többen lennétek. Először egy másik nemből lenne jó, ha ott lenne...egy másik nő, vagy férfi. Aztán milyen is lenne, ha egy párral lehetne szexelni. Ez nem megcsalás, hanem a szex kultúránk magasabb művelése. Több pár azért jön, mert sokkal teljesebb így az életük. Az a tapasztalat, hogy rendezett egzisztenciával, magas szex kultúrával rendelkező egyedül állók vagy párok képesek élvezni a swingerezés adta örömöket. Sok párkapcsolatot pontosan a swingerelés mentett meg. Mert mindegyik félre dugott és a másik felőrlődött idegileg a féltékenységtől. Végül úgy döntöttek, hogy mi lenne,h a egymás tudtával egymás előtt szeretkeznének másokkal...és bejött ! megszűnt a féltékenység és természetes életformájukká vált a swingerelés.

 

 

Itt olyan emberek közt találjátok magatokat, akiknek nem kell szemlesütve mesélni a vágyainkról, hogy mit is szeretnétek, hanem szimpátia elérése után jöhet a vágyak kiélése. Hármasban, többesben, csak pár csere, gabalyodás? Elszeparált szobában, vagy olyan helyen, ahol mások is láthatják a szeretkezéseteket. Sokan nem vegyülnek senkivel csak az a tudat, hogy olyan helyen szeretkeznek ahol mellettük mások is ezt csinálják és látják őket már kielégíti szexuális fantáziájukat.

 

A lényeg

 

 

és ez nagyon fontos! Itt bármit megtehetsz, minden kötöttség nélkül. Csak annyit élsz át a fent leírt lehetőségekből, amennyit szeretnél és nem többet!
Már érkezésnél tisztába kell lennetek a pároddal együtt, hogy meddig mentek el a szexben, hogy később ne legyen ebből feszültség.

 

A szimpátia

 

 

az estére, nagyon fontos tényező. DE a SZIMPÁTIA szintjét nektek kell arra a szintre leszállítani, amivel összejöhet arra az estére egy jó szex!
Ne felejtsétek el, itt nem barátot kerestek, hanem egy estére KALANDOT. Ehhez kell beállítani a kívánalom szintjét is! Azzal a párral akivel szexeltek nem biztos, hogy színházba fogtok járni, mert vannak baráti párok és vannak szexpartnerek. Ez, az esetek többségénél nem ugyan az! A választásnál elsődleges szempont a jó szex élmény elérése!

 A swingerezők

 

 

szót úgy magyarázzák, hogy azok az emberek tartoznak ide, akik szexuális életüket szívesen megosztják másokkal, nyitottak a testi szerelemre, akár kisebb-nagyobb csoportos formában is. Ezekben a klubokban kulturált körülmények között minderre lehetőség nyílik, hiszen az idelátogatók nagy része ugyanazt keresi: a szexet, annak is azt a változatát, és minőségét, amit otthon nem valósíthatnak meg.

 

Amit szabad

 

 

A leskelődés, és minden olyasmi, ami másokat is erre késztet.
A klubban a szeretkezés történhet közös helységekben- elég gazdag a választék, általában maximum a jacuzzi és az étterem kerül tiltólistára- vagy kisebb szobákban,

amik TELJESEN NYITOTTAK, NINCS AJTAJUK. De van egyetlen un. kulcsos szoba, amit be lehet zárni. Ide általában olyan társaságok vonulnak be , akik már összeszokott gruppen felállásban vannak és nem kívánnak másokkal vegyülni. Persze nyitva is lehet hagyni ezt a szobát is.

 A legtöbb hely szeretettel várja a vállalkozó kedvű szingli hölgyeket, akik társulhatnak párokhoz, kereshetnek maguknak férfipartnert, de szívesen veszik a női biszexualitást is, amit a férfiak esetében mindenhol tiltanak /Magyarországon/.

Bécsben pl. van a homoszexuális férfiiaknak is külön napjuk. Egyébként sincsenek könnyű helyzetben, hiszen a belépésnél kínosan ügyelnek a nemi arányokra, ők általában csak egy pár tagjaként, vagy meghívással kerülhetnek be nálunk.Amit nem szabad

 

 

A prostitúció minden formában kitiltást eredményez. De ez is köztudott, hogy mindig van un. beépített ember akinek végig mindenkivel aktívan kell foglalkoznia ! Ez lehet nő és férfi egyaránt.

 Ami ajánlott

 

 

A védekezés. Minden párnak szabad döntése ugyan, hogy védekezik-e vagy sem, de fontos figyelembe venni azt, hogy mégiscsak idegen emberekkel vagyunk körülvéve. Ugyanez vonatkozik a tisztaságra is. A klubok biztosítanak óvszert, törölközőt, lepedőt, intim és nem intim mosakodó szereket is. Öltözetben javasoltak a szexis fehérneműk, férfiaknál szexis alsó nadrág, lehetőleg boxer, törölköző, vagy az egy szál semmi.

 

Amit mindenképpen gondolj át

 

 

Ha párkapcsolatban élsz, fontos, hogy mindketten akarjátok, beszéljétek meg konkrétan, hogy meddig mentek el, és mi az, ami már nem fér bele. A féltékeny és szégyenlős típusokra különösen vonatkozik, hogy csak akkor vállalják be, ha élvezni tudják majd a helyzetet. A cél az, hogy olyan élményhez jussatok, ami a kapcsolatot erősíti, és nem pedig foltot ejt rajta. Kezdőként számolni kell azzal, hogy elsőre kicsit sokkoló lehet a helyzet, akkor sincs baj, ha csak szemlélődsz, és nem cselekszel. A legtöbb ilyen hely nem a pártalálásról szól kedves szinglik, tehát ne csodálkozzon senki, ha a partner, akivel előzőleg kellemes, intim perceket, esetleg órákat töltöttetek együtt, egyszerűen továbbáll, és még a rendes nevét sem akarja megmondani. Persze kialakulhatnak itt is érzelmek, hiszen már az aktushoz is elengedhetetlen a szimpátia, de a swinger klub lényege: A SZEX !!!

 

 

Bevallom engem a női nem azaz a bi hajlamom kiélése vonzott ebbe a klubba. Férfival összesen hárommal voltam abból az egyik az volt akivel eleinte lejártam. Egy párral mentem föl egy alkalommal és bizony egy nagyon jó pasi volt egy vízipólós isteni testtel . Sok csajjal volt, de amikor velem volt egymás fülébe súgtuk, hogy jó lenne máshol máskor is összejönni. Meg is történt a randi. Utána estem pofára, amikor legközelebb összetalálkoztunk a klubban épphogy csak köszönt. Volt egy másik eset egy művész / később tudtam csak meg, hogy kivel is jöttem össze , mert egy újságban megláttam a fotóját /járt le az újságíró feleségével. Hármasban voltunk, de olyan hatással voltam a férfire, hogy többször lejött egyedül miattam és megkeresett.

 

 

De csak ott találkoztunk a ház falain kívül nem. Tehát valóban igaz, ide abszolút összeszokott párok járnak le és ugyan ideig óráig bevesznek szex játékukba idegeneket de ők együtt mennek haza és nem mással. Az ismerős házaspárt is megkérdeztem erről, hogy akikkel állandóan itt együtt vannak, azokkal magánéletben is találkoznak? A válasz határozott NEM volt. Tehát az érzelmeket tessék a küszöbön hagyni itt csak a testiség dominál.

Én mint szexuálpszichológus mondhatom,hogy az évek során csak normál szexet láttam itt. Még popót sem. Tehát az emberek többsége a normál szexet műveli, még akkor is ha swinger klubba jár.

 

 

A képen ismét K69 otthon ad éppen egy gang partyt .Aztán eltelt 5 év. Sok minden jött közbe az életemben balesetek, halál és semmi kedvem nem volt ismét felkeresni a klubbot. 2006. végén pedig Black Cat lettem így azt mondhatom, hogy ilyen formában mindenfajta vágyamat kiélhetem és eszembe sem jutott, hogy ismét felkeressem a klubbot.

De a véletlen úgy hozta,hogy a swinger témát kutatva ismét rátaláltam a Dreamland honlapjára. És ott láttam meg, hogy Szilveszteri buli lesz. Döntöttem és elmentem.

Ezúttal latex szexiben mentem le, strassz, diadémmal a fejemen, azonnal meg is kaptam a " hercegnő " jelzőt .

 

 

 

 

A belépő lányoknak 4000.-Ft volt. Pároknak és szóló fiúknak 25.000.-Ft.A klub nagy átalakításon ment át. A tulajon kívül teljesen más volt a személyzet. Kicserélték a bútorokat, az alagsorban beépítettek egy 8 személyes jacuzzit, a felső szobák változatlanok maradtak. Kiépítettek egy éttermet ahol asztaloknál ülve lehet étkezni, azelőtt kanapékon a kezünkbe kellett fogni a tányért és ügyetlenkedve enni. 21. órakor kezdődött a buli és mint mások is előbb érkeztem, de zárt ajtókra találtunk. Szigorúan 21. órakor nyitottak. Ezáltal annyi ember gyűlt össze ,hogy a pöttömnyi öltözőbe be sem lehetett férni.

Én bementem az éttermi részbe és ott öltöztem át. A kezdetkor rogyásig volt a hidegtál asztal, meleg étel is volt, gyümölcs ,torta, meg minden. Aztán ahhoz képest, hogy Szilveszter volt egész este nem pótolták az ételt, ami elég hamar el is fogyott. Behűtött sör egész este nem volt. Csak meleg. Éjfél után hoztak ki lencse főzeléket és virslit. De aki nem volt elég gyors, annak az sem jutott.

 

 

 

A zene jó volt így én elég hamar elkezdtem táncolni. Aki ott volt tanúsíthatja, hogy többször is megtapsoltak, mert még rúdon is táncoltam amit azért az én koromban nem hinném, hogy sokan utánam csinálnának. Aztán mivel egy olyan párt, vagy nőt, vagy férfit sem láttam, akik szimpatikusak lettek volna, gondoltam felkeresem a jacuzzit, legalább jól kiáztatom magam.

 Amikor megérkeztem 7 fő ült benne. Én még belefértem mivel 8 személyes volt. Csak 1 perc múlva derült ki a számomra, hogy a 8 fúvókából 3 működött, a víz langyoskás volt. És mivel gyér volt a világítás még így is lehetett látni, hogy ebben bizony régen cserélték le a vizet. Többen próbálkoztunk, hogy beindítsuk a fúvókákat de nem sikerült.

Ahogy cserélődött a társaság én úgy tudtam végre egy fúvókás helyet elfoglalni. Jót volt, jót tett a derekamnak,úgyhogy nem is nagyon volt kedvem kiszállni, mire jött valaki és megkérdeztem hány óra van, akkor mondta, hogy 1/2 12. Na mondom akkor irány föl megnézem a műsort. Általában minden hétvégén vagy pl. Szilveszterkor élő műsor is van.

 Felröhögtek,hogy az már rég lement. Kiakadtam! Nem volt műsor program, nem ismertették, hogy mikor lesz a műsor és régi barátnőmmel nem tudtam találkozni emiatt. Alexa Daimond lépett fel és egy leszbi show-t nyomtak le, amiről én lemaradtam. Alexával 2008-ban az Erotika Kiállításon léptem fel.

 

 

Na mondom oké akkor itt maradok,mert mindjárt éjfél. Együtt énekeltük a himnuszt, volt aki teljesen meztelen volt, de ez senkit nem zavart. Tombola sorsolás. 1000.-Ft-t kértek 4 tombola jegyért. Persze,hogy vettem. A nyeremények nevetségesek voltak. Olyan napokra lehetett páros belépőt nyerni amikre egyébként is alig mennek, mert azért informálódtam, onnan tudom. A főnyeremény egy LCD.TV. volt.

Hát ez a tombola jegyekből be is jött, a többi meg semmibe sem került a háznak. Én persze semmit nem nyertem,csak tapasztalatot. Aztán ismét belefeledkeztem a táncba. Próbáltam én ismerkedni,de valahogy nem ment. Igazán nem vagyok prűd,se szégyenlős,de ahogy közelítettek hozzám, ahogy megszólítottak, számomra bántó volt és nem is mentem el senkivel. Évekkel ezelőtt sokkal kulturáltabb közönség járt le ide. Most sajnos a régi arcokkal nem találkoztam.

 Úgyhogy számomra maradt a szobák körbejárása, be-be néztem, hogy mások, hogy gabalyodnak össze,de igazán szex nem nagyon volt egész este, sok szoba teljesen üresen pangott. Ez az este A Dreamlandban a Szilveszterről és nem a szexről szólt. Ezt annál inkább is alá tudom támasztani, hogy 30-án megnyitottam a honlapjukat és akkor olvastam csodálkozva, hogy dec. 30-án elő Szilvesztert tartanak,január 2-án pedig utó Szilvesztert. Fő a bevétel. Hajrá!

Mindenki elgondolkodott már azon, mit lehet megengedni a másiknak, mit tűr el? Na most a kérdésem: meg lehet-e bocsájtani, ha megcsalt a párod? Függ a körülményektől, vagy tök mindegy miért és hogyan tette, a lényeg ugyanaz? Az egyház találta ki a házasságot a rendszer megteremtésére, és még inkább a fertőző betegségek megakadályozására.

 

 

K69 !

 

Angliában egy időben nem lehetett gyereket csinálni a király engedélye nélkül, ekkor kiírták az ajtóra: furnication under controll of the king, állítólag ebből ered a fuck szó. Más vallásokban egy férfinak több felesége is lehet, és mindegyiket ugyanúgy szeretheti, és mindegyiktől lehet is gyereke - létezik az hogy egy ember egyszerre több egyénbe legyen szerelmes, vagy egyik kizárja a másikat?

Mi tulajdonképpen a megcsalás? Egyesek azt vallják hogy a szerelem és a szex két külön téma, nem kell ahhoz szerelmesnek lenni, hogy szexeljenek, az igazi megcsalás pedig az, amikor szerelemből csinálja mással.

 

 

A csók a legfontosabb, legbensőségesebb emberi közeledés, a szex kezdete. Tehát már az is megcsalás ha csókolózol valakivel? Viszont más kultúrákban szájra adják a puszit mikor üdvözlik egymást - akkor mi a lényeg? Mi van azokkal akik swinger-életmódot folytatnak, szabad kapcsolatban élnek, nem féltékenyek, mert megbíznak egymásban hogy nem csalják meg a másikat, viszont szexuális kapcsolatot létesíteni lehet, mert az nem megcsalás, hisz ők egymást szeretik igazán.

Egyáltalán létezik olyan, hogy szerelem- házasság-hűség, ráadásul mindhalálig? A szerelem nem más, mint kémiai, biológiai folyamat a szervezetünkben, ami általában kb. két és fél év után elmúlik, ezek után pedig már nem szerelmes vagy az egyénbe, hanem szereted. Ha azt nézzük, biológiai működésünk alapján, hogy a férfi meg tud termékenyíteni akárhány nőt, ezért is képes folyamatos sperma termelésre, míg a nő, ha egyszer teherbe esett, akkor onnantól 1 éven belül nem lehet újabb gyereke. Közben a férfi vígan termékenyíthet meg további nőket.

 

 


Mi a hűség, mire való a házasság, létezik-e holtodiglan-holtomiglan?

Vajon az emberi faj arra teremtetett, hogy így éljen, vagy ez csak kitaláció, amit bizonyos okokból vezettek be és nem azért mert ez a fajunk természetes életmódja?

Mivel mi is az állatvilágból fejlődtünk civilizált társadalommá, ezért erre minden visszavezethető: a férfiaké a létfenntartó feladat, és nekik az az érdekük, hogy minél több nőstényt termékenyítsenek meg, hogy az ő utódaikkal népesüljön be a kolónia.

 

 

Mára már nem erről van szó, viszont ez az állati ösztön nem tűnt el teljesen, van olyan, hogy egy férfi megcsalja a párját, holott minden rendben van a kapcsolatukban. Utána jön a szánom-bánom és fogalma sincs hogy miért csinálta, csak egyszerűen képtelen volt ellenállni. Vagy eljár fizetős lányokhoz, mert annak van a legkevesebb rizikója és szintén semmi nem kötelezi. Kiélheti azokat a vágyait ezeknél a lányoknál, amire vágyik, és otthon nem kapja meg. Vagy normális nő nem lenne rá hajlandó.

 

 

 

Tulajdonképpen az számít Megcsalásnak amit a szüleid és a társadalom tanít neked, mert különböző kultúrákban ugyanaz az eset nem okoz szívfájdalmat, mert ott az a szokás. Tehát valószínűleg mindez csak neveltetés, környezeti ráhatás függvénye. Te elgondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha megcsalna a férjed vagy a barátod? Ha gyanakodnál megkérdeznéd tőle? És mi lenne, ha megcsalt volna, de nem mondaná el soha? Sokan mondják, hogy ha nem tudom, akkor nem fáj - ilyen alapon lehet mással is kamatyolni, csak a partner meg ne tudja.

Ha pedig tényleg minden férfi egyforma, akkor nagy a valószínűsége, hogy legalább egyszer-kétszer félrelép. Gondoltál már arra, hogy leéled az életed egy férfi mellett, aki soha sem mondja el, hogy megcsalt, így te boldog vagy, mert azt hiszed hűséges, viszont hazugságban élsz? Olyan kérdések ezek, amiken már mindenki elgondolkodott, de senki nem tudja a helyes választ.

 

A gruppen szex

 

 

nem a modern kor találmánya, eleink már az ősidőkben gyakorolták. Az ókorban a termékenység istenei előtt tisztelegtek csoportos közösüléssel. Indiában és Nepálban állnak olyan hindu templomok, amelyeket szeretkezők csoportját ábrázoló faragásokkal díszítettek. A keresztény egyház évszázadokon át tiltotta a csoport szex művelését.

És mi a helyzet napjainkban? A kezembe került egy nyolc évvel ezelőtt megjelent kiadvány 101 levél a gruppen szexről címmel (szerk. Dr. Szalóky Loránd), de miután végigolvastam, hiányérzetem támadt. A hozzászólók ugyanis két táborra oszlottak: az egyik oldalon álltak azok, akik undorítónak tartották a gruppen szexet és művelőit, a másik oldalon pedig azok, akik nagyszerűnek, és begyöpösödöttnek titulálták azokat, akik nem ugyanígy gondolkodtak. Érdemi vita tehát nem alakult ki, pusztán egymás kölcsönös gyalázása folyt.

 

 Lehet-e szerintetek egy ilyen kényes témát a valódi érvek szintjén körüljárni? Kialakulhat-e konszenzus a csoportos szex kedvelői, illetve annak elítélői között? Vagy ez kizárólag az ízlés és az erkölcs területe? Megfér-e egymással a Szerelem és a Csoportos szex ?

 

 

 

Nos ennyit a swinger világáról. Ha valaki kedvet kapott hozzá tanácsolom a fent leírtak alapján gondolkozzon el rajta és próbálja ki. Bennem most kettős érzés van. Először is a nosztalgia, és lehet, hogy december 31-én csak egy rossz társaságot fogtam ki. Tehát nincs kizárva semmi. Lehet, hogy ismét lejárok és többször körbenézek, hátha találok kedvemre való párt, párokat. Ha nem akkor pedig én is élek ezzel a szlogennel: "Mindent lehet,de semmi nem kötelező!"

Ezt a cikket saját tapasztalatomból és észrevételimből írtam.

 

 

+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

  

Ugrás a lap tetejére 

 

 

 

tovább >>>

 

Meta tag: Ez a cikk a swinger életformáról szól Black Cat szemszögéből.

Kulcsszavak: gruppen, szex, swinger, szabályok, tabuk, megcsalás, szerelem, többes szex, szabad szex, csoportos szex, szilveszter, Dreamland, klub, Black Cat , 06-30-701-0801,dr. Bahrehmad Carmelitta, pszichológus, szex terapeuta, szexológus, szexuálpszichológus, tini-pár-család-mature terapeuta, pszichoterapeuta, mentálhigiénikus, online szex tanfolyam vezető, életmód, életvezetési tanácsadó, +36-20-930-9306, Hungary, Budapest, XVI.kerület, www.szexakademia-online.hu