black cat

 

30-701-0801

 

Szex-szótár
 
 

Abbesse


A középkori Franciaországban így nevezték a városi elől járóság által hivatalosan kinevezett, fölesketett bordélyházi madámot.

Abházok


Kaukázusi népcsoport, amely tagjainak hosszú és igen aktív, öregkori szexuális életéről ismert. Felfogásuk szerint fiatalon tartózkodni kell a nemi élettől, azt harmincéves korig el sem szabad kezdeni. Szerintük ez a magyarázza hosszú életüket, valamint azt, hogy sokan százéves koruk után is nemileg aktívak maradnak.

 

Acsnutsik

 
A transzvesztita fiúk neve Grönlandon. Lányként nevelődnek föl, tíz-tizenöt éves koruk táján hivatalos menyasszonyai lesznek egy-egy magányos vadásznak.
 

Adamiták

 
Szekta a múlt században holland, illetve német területen. Felfogásuk szerint az embernek meztelenül kell járkálnia, ahogy ezt "Ádám apánk" tette. A meztelenkedést csak rituális alkalmakkor, titkos összejöveteleiken gyakorolták, hitük szerint azonban bárki, bármivel, bármikor nemi kapcsolatot létesíthet, mert minden aktus után újjászületik égi ártatlanságában.
 

Afrodiziákum

 
Szerelmi vágykeltő. Olyan anyagok (növények, főzetek, állati eredetű szerek), amelyek a hiedelem szerint élénkítik a nemi vágyat és a nemi aktivitást. Ezen anyagok egyikéről sem bizonyosodott be, hogy bármiféle serkentő hatása volna.
 

Aidoiomania

 
Abnormálisan erős vágy a nemi közösülésre - a görög aidoion ( vagina ), illetve a mania (őrület ) szavakból. Egyszerűbben kifejezve: baszhatnékom van
 

AIDS

 
Az Acquired Immune Deficiency Syndrome (szerzett immunhiányos betegség) rövidítése. Az emberi T-sejt leukémia-lymphoma vírus okozza, amely az emberek közötti intim kontaktus során terjed. A betegség tünetei: duzzadt nyirokmirigyek, légzési problémák, tüdőgyulladás, Kaposi-szarkóma (súlyos bőrrák). A betegség rendszerint halálos, ismert gyógyszere még nincs. Különös veszélynek vannak kitéve a homoszexuálisok és a partnereiket túl gyakran cserélő, promiszkuitásban élő emberek.
 

All incl.

 

all included - amikor a BN minden, egyébként extrának számító nyalánkságot megígér a telefonban az alapszolgáltatás díjáért, annak reményében, hogy ha már egyszer elmentél hozzá, a nyilvánvaló átverés ellenére mégis ott maradsz, és az eredetileg megbeszélt árnak akár a dupláját is ott hagyod nála.

 

Amfigenezis (amphigenesis)


A nemiség olyan formája, amelyben egy gyakorlatilag homoszexuális személy képes hagyományos nemi kapcsolatra is ellenkező neműekkel.
 

Athéni

 

A XIX. században nevezték így a férfiak homoszexualitását, mivel a régi Athénban gyakori volt a jelenség.

 

Bacchanalia


Az orgia elnevezése a középkori Rómában. Ünnep Bacchus tiszteletére, amely idővel elvesztette komoly jellegét. Rómában bizonyos Paculla Annia honosította meg Campaniából. Titokzatos jellege megkövetelte, hogy éjjel üljék meg s csak nők vehessenek benne részt.

Idővel azonban a miszticizmus leple alatt a legféktelenebb kicsapongásokra adott alkalmat. Kr. e. 186. magánbosszúból Hispala Fecenia szabadosnő feljelentést tett, így a vallomásából ismert, hogy a beavatottak összejövetele egy hónapban ötször ismétlődött, még pedig éjjel a Tiberisnél," mely alkalmakkor nők és férfiak a legszemérmetlenebb módon viselték magukat, s minden képzelhető bűntényt, gyilkosságot, házasságtörést, okirat hamisítást beszéltek meg".

A résztvevők többsége nő volt, akik épp úgy mint a férfiak, az előkelő osztályhoz tartoztak. A szenátus megdöbbenve hallotta ezeket a dolgokat s szigorú vizsgálatot rendelt el. Mintegy 7000 embert talált bűnösnek, százat kivégeztetett s a Bacchus kultuszt Rómában és egész Olaszországban ellenőrizet alá helyezte.

 

Beszámoló

 
1. Az oldalon közzétett minden olyan publikáció, amely a szolgáltató hölgyekkel kapcsolatosan válaszokat ad, és nem pedig újabb kérdéseket vet fel.

2. A hölgyekkel megtörtént intim együttlétet követően a nem pinairigy makktárs úgy érzi, hogy tapasztalatait önzetlenül és feltétlenül közzé akarja tenni a makktársadalom épülése céljából. Így hazatérve első dolga, hogy üdvözli az asszonyt, a második hogy tasztatúrát ragad és megkeresi a makktársak fogyasztóvédelmi fórumát, majd megírja, mi is történt és hogyan is történt. A dolgokat csak annyira színezi ki, hogy a többi makktársból némi elismerő virtuális cöcögést váltson ki, de azért valamennyire hihető is maradjon.
 
 
 
 
 
 

Baszoba

Fizetős lányokkal való közös kielégülés céljául szolgáló, viszonylag szegényesen berendezett helyiség, többnyire egy lepusztult bérlakás kisszobája. A berendezés: egy darab, a szétesés határán lévő fekvő alkalmatosság egy darab gyűrött lepedővel és egy darab - optimális esetben - frissen tisztálkodott hölggyel letakarva.
 

BN

 
Bérnőstény - callgirl, cafka cemende, hetéra, hőgy, kéjnő, kurtizán, kuruc, kurva, lízingtyúk, lotyó, luvnya, nemi szerver, örömlány, perdita, pillangó, prosti, prostituált, repedtsarkú, ribanc, ribi, ribizli, ringyó, rodázó, szajha, szolgáltató, újabban szextündér.
 

Bordély(ház)

 

A Pallas nagy lexikonja szerint:
kéjnők lakóhelye; üzlet, vállalat, melynek jövedelmi forrása, árucikke a női szemérem, a kéjelgés. A prostitúció az emberi társadalomnak ősrégi és általános betegsége, melyet egészen megszüntetni sem az állam, sem a társadalom nem volt képe. Az államok tevékenysége odairányul, hogy gátat vessenek a prostitúcióból eredő betegségek elharapózásának, az erkölcs és testi egészség veszélyeztetésének.

Legtöbb helyütt nem az egyszerű tilalommal lép fel ellen a közhatóság, mert ez a tapasztalat szerint kiirtására nem, csupán ideiglenes elfojtására, titokban űzésére vezet, s ezáltal veszélyes még növekedik, hanem gondoskodik arról, hogy a kéjnők nyilvántartassanak s ezen nyilvántartás segélyében szoros rendőri és orvosi felügyelet alá vétessenek.

Egyik főkérdése az erkölcsi és egészségügyi rendészetnek az, hogy a bordélyházak, a kéjnőknek tömeges együtt lakása, kéjnők tartása általi üzlet megengedtessék-e, vagy pedig a prostituáltak külön, magános lakásra kényszeríttessenek. Azon rendszert vagy eljárást, mely szerint a kéjnők csak bordélyokban türetnek meg a németek

névvel nevezik; vele szemben áll a külön lakási rendszer; néhol mindkettőt tűrik ( pl. hazánkban ). A bordélyházi rendszernek mindenesetre előnye, hogy a hatósági ellenőrzést megkönnyíti, de nagy hátránya - mely miatt különösen ellenzik - abban áll, hogy a B.-ba került nők az erkölcsi végleges elsüllyedés veszélyének vannak kitéve; e nőket a bűn fertőjének légköre annyira megmételyezi, hogy szeméremérzetük egésze kivész és a javulásnak útjára való lépésük alig lehetséges.

A helyhatósági rendőri szabályrendeletek főfeladata a bordélyok ügyét a helyi viszonyok szerint közelebbről rendszabályozni, különös figyelemmel a kéjlányok és bordélytulajdonos közötti viszonyokra.

Bordélyház

A TV.Life Network minden hétköznap 22 órától egy sorozata amit ajánlok megnézni!

 

Casanova

 
Casanova (1725-1798): híres olasz kalandor, diplomata, történész, matematikus, kémikus, zeneszerző, drámaíró. Legismertebb műve a 12 kötetes Memoires (Visszaemlékezések, 1826-27). E művében meséli el számtalan szexuális kalandját Casanova János Jakab (de Seingalt),

Eleinte jogtudomány foglalkozott, majd papi pályára lépett. Kiváló műveltsége, előkelő megjelenése révén csakhamar bejutott az elsőrangú velencei körökbe; szerelmi kalandjai miatt azonban nemsokára börtönbe került, a szemináriumból pedig kiutasították. Ekkor elhagyta Velencét, előbb Nápolyba, majd Rómába ment; Rómában Aquaviva bíboros álláshoz juttatta, melyet azonban kicsapongásai miatt csakhamar elvesztett. Innen kezdve rendkívüli kalandor életet élt. Beállt katonának Velencében és ezért Konstantinápolyba, majd a csapatához Korfura vitorlázott.

Feslett életmódja következtében innen is távoznia kellett és Velencébe tért vissza, hol előbb a Szt. Sámuel-színházban mint zenész, majd mint csodadoktor élt. Kényes természetű szerelmi kalandjai újból olyan helyzetbe juttatták, hogy kénytelen volt Velencét elhagyni. Ekkor a szerencsejátékok miatt Párizsba ment,/ ő találta fel a Lottót és kondomot is / innen pedig ismét Velencébe, ahol kalandjai miatt 1755-ben az ólomkamarákba zárták.

A börtönből 15 hónap múlva megszökött, és ismét Párizsba ment, ahol az előkelő társaságokban is megfordult és fényes szerepet játszott: érintkezésbe lépett a kiváló államférfiakkal, írókkal, művészekkel, de különösen a nők előtt állott nagy kegyben. Párizsban szerencsés pénzügyi és bűvészeti sikerei révén nagy vagyonra tévén szert, utazásokat tett Németországban, Svájcban, Olaszországban (itt a pápa aranysarkantyús lovaggá avatta) és Angliában.

Könnyelmű, frivol kalandjai eközben oly rossz hírbe hozták, hogy majdnem mindenhonnan kitiltották. Magyar nyelven 1874-ben adták ki művét, Casanova szerelmi kalandjai címmel.
 

Coitus

 
A kifejezés a coire latin szóból származik. Annyit jelent, együtt menni. Hivatalosan (legalábbis a szexológusok szerint) a coitus olyan nemi kapcsolat, amelynél rendszerint, de nem mindig,a penis behatol a vaginába.
 

Coitus interruptus


Ez a legrégebbi és leginkább ismert fogamzást megelőző módszer. Egyben a legkevésbé megbízható is. A férfi még a magömlés (ejakuláció) előtt visszahúzza hímvesszőjét a nő hüvelyéből. Igen veszélyes helyzet, mivel már a magömlés előtt kis mennyiségű o­ndófolyadék távozhat a hímvesszőből.

Ez a nedv is tartalmazhat hímivarsejteket, s közülük bármelyik megtermékenyíthet egy petesejtet. Nem könnyű a szeretkezés tetőfokán időben kihúzni a hímvesszőt, és egy pillanatnyi késés is elég lehet ahhoz, hogy az o­ndósejtek a hüvelybe jussanak. Világos tehát, hogy a megszakított közösülés annyira megbízhatatlan védekezési mód, hogy nem lenne szabad alkalmazni.

 

Coitus reservatus


Ejakuláció nélküli orgazmus. A közösülésnek egy olyan formája, amikor a férfi tudatosan visszatartja az ejakulációt, viszont az orgazmust így akár egy aktus alatt többször is átélheti.

 

Coitus saxonicus


Módszer az ejakuláció visszatartására. A partner a hímvessző tövét megszorítva akadályozza meg a magömlést. A módszert a szászok után nevezték el, akiknél ez nagyon gyakori fogás volt. Magyarul elszorításos módszer.
 

Cunnilingus (kunnilingusz)


A női nemi szervek csókolgatása, nyalogatása, nyelvvel való izgatása. A helyzet izgalmán túl a cunnilingus lehetőséget ad a csiklónak a nyelvvel történő izgatására. Eközben a női nemi szerv illata, az ízérzékelések is fokozzák a szexuális feszültséget. Populárisabb nevén: nyalás.

"...De van egy csinos barátnőm!"
Ha ezt hallod már rögtön az első telefonhívás alkalmával is, akkor jó eséllyel számíthatsz arra, hogy a kép, amit a hirdetésben láttál csak csali, és a meglátogatni kívánt BN esetleg hasonlít arra a bombázóra (pl. neki is barna haja van).

 

Demi-vierge

 

Szó szerinti fordításban: félszűz. Olyan nőket hívnak így, akik fizikailag ugyan még szüzek (nem közösültek még senkivel), viszont egyéb módon élnek nem életet (felláció).

 

ESZO

Elnyújtott Szexuális Orgazmus, ami nem más mint a balekok többrendbeli átverése. Először is méregdrága könyvek jelentek meg, ESZO címmel eladva a legalapvetőbb érzéki játékok némi keleti édes-savanyú szósszal nyakon spriccelt leírását, másrészt méregdrága tanfolyamokon tanítják hím és tojó pali madaraknak, harmadrészt a makktársak pénzére utazó marketingarzenál egyik darabja.

Elnyújtás ide vagy oda, egy óra alatt elsütnek és te a bukszádba nyúlsz, nevezzük is bárhogy. Bárki is találta ki, jó ötlet.

 

Ejaculatio praecoxKorai magömlés - amikor az ejakuláció gyorsan (néhány másodpercen vagy néhány percen belül) bekövetkezik. Korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig.
 

Ejakuláció

 

Az ondó kilövellése a péniszből.

 

ELISA

 

Angol kifejezés rövidítése: Enzyme Linked Immunosorben Assay. Ezzel a teszttel mutatható ki, hogy az AIDS vírus által fertőzött-e a vizsgált egyén.

 

Elektra

 
Szűz lány, aki megundorodik anyjának bűneitől, és anyján keresztül a szerelemtől is. Az erkölcstelenség elfogadhatatlan számára, ezért megöleti anyja szeretőjét.  
 

Elektra komplexus


Az Ödipusz komplexus női megfelelője, amelyben a lány szerelmes lesz az apjába, féltékeny lesz az anyjára. A kifejezés egy görög mítoszról kapta a nevét, melyben Elektra fölbíztatta a testvérét, Oresztészt, hogy ölje meg az anyját, Klütaimnésztrát és annak szeretőjét, Aigiszthoszt, miután ezek ketten meggyilkolták Elektráék apját, Agamemnont, és összeházasodtak.
 

Fakanál-Fuck anal


A hölgyek általában az anális szex ill. popó szex szavakkal illetik azt a fajta szolgáltatásukat, amikor az MT a hátsó bejáratot (korpást) részesítheti előnyben.
 

Fazon muff

 
Átmenet az ősbozont és a kopasz punci között. A makktársadalom döntő többsége ezt a fajtát preferálja, sőt, itt valóban jól használjuk a "kultiválja" kifejezést.
 

Felláció

 
Fellatio (bármilyen JÓ, mégsem helyes a felláciJÓ írásmód) - a férfi hímvessző orális izgatása a partner által. Populárisabb nevén: szopás.
 

Free

 
Olyan nőstény, akinek nem az akció után azonnal fizetsz, hanem elébb vacsorázni viszed, virágot, ruhát, majd ékszert vásárolsz neki, utóbb feleségül veszed, vagy egyszerűen csak eltartod.
 

Free feeling


Olyan szolgáltatás, amikor a BN remek PR-jának, marketingkommunikációjának, és pszichológiai ismereteinek köszönhetően elfelejted, hogy fizetsz érte, illetve a BN elhiteti veled, hogy neki is ugyanolyan jó volt, mint neked (és ha nem lenne barátja, még járhatnátok is).
 

FV

 

Farok Verés, összesen három jelentéssel.

Az első: arra a jövőbeli aktusra utal, amikor a nyomtatós egy szép napon lebukik és makktársak veszik kezelésbe - a legnemesebb testrészét kivéve.

A második: ezt csinálják a legócskább ribancok francia helyett, amikor azt hiszik hogy nem figyelsz oda.

A harmadik: a legtöbb gyógy masszázs utolsó mozzanata, amikor a terapeuta - látva betege váratlan vertikális felfejlődését - átmegy nőbe, vagy mondjuk úgy - megkönyörül a kéjért meredő farkantyún.

 

G-pont

Nőknél a hüvely felső falán található, férfiaknál a prosztata./végbélnyíláson belül az alsó régióban helyezkedik el./

 

"Gyere vissza később!"


Klasszikus marketing elem az olyan kupik és/vagy BN-ek körében, akiknek csak az a fontos, hogy minden percben legyen ott náluk egy MT, ellenben a legkevésbé sem érdekli őket, hogy elégedetten távozz tőlük.

A folyamatosságot akár olyan áron is próbálják biztosítani, hogy egyszerre akár 4-5 kanos hímet odacsődítenek, és a tendert a leghamarabb érkező, vagy a legtürelmesebb MT nyeri. Néhány esetben előfordulhat, hogy ezt hallván nem logisztikai hiba áldozata lettél, hanem az előtted érkező MT jól érzi magát, és nem akar távozni.

69 kifinomultabb uraknál 64


Az ún. 69-es helyzetben a pár egymással szemben helyezkedik el, fejtől lábtól, mert így egyszerre tudják egymás nemi szerveit csókolgatni. Elméletileg a kunnilingváció és a felláció egyszerre végezhető. De meg kell jegyeznem, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik.

 

HŐGY

 

HÖGY, vagy HŐGY, esetleg hölgy. Első hallásra a tőgyre asszociálnának a tájékozatlan kebelbarátok, pedig nem az örömforrást jelentő alkatrészről, hanem az egész hőgyrül van szó. Régebben ezt a fogalmat makktársi szinten csak bérnőstényként volt szokás emlegetni, de a makktársadalom evolúciójós folyamata, az általános kulturálódás, az érzékeny és (ejtsd:vájt) fülek megkívánják...

 

Iroda

 


Finomabb lélekkel rendelkező, vagy álprüdériában szenvedő egyedek által ezen a néven emlegetett olyan üzleti szerveződés, ami a hímeknek arra a fajta evolúciós kényszerére alapul, amely miatt ellenállhatatlan késztetést éreznek a hímivarsejtjeiknek minél több alkalommal, és a lehető minél több nőivarú egyedbe való szétszórására. A köznyelvben egyszerűen kupinak nevezik.

Jinü

 

Prostituált (jinü) - Kínában a nagyvárosok kialakulásával együtt megjelent a prostitúció is. A prostitúció intézménye egészen a legújabb korig általánosan elfogadott volt Kínában. A prostituáltak vagy "énekes lányok" általában a külvárosok szórakoztató negyedeiben található bordélyházakban éltek. Nemritkán azonban a városok belsőbb régióiban létesítettek bordélyokat, vagy a kocsmákban, fogadókban, teaházakban is előfordultak.

A Song-kori Kínában, a világ akkori leghatalmasabb városában, Hangzhouban számukat húszezerre becsülték. Az örömlányok származásukat tekintve szinte kivétel nélkül a köznéphez tartoztak.

Sokukat még gyerekkorukban eladták  egyik-másik bordélyháznak. A prostituáltak között azonban éppúgy találni szegényeket, akár gazdagokat, akik azt is megtehették, hogy a kényszer-gyámságuktól megszabadulva önállósodjanak.

Némelyek a japán gésákhoz hasonlóan híres kurtizánok és a legválasztékosabb pompában élő újgazdagok, akik kizárólag az előkelőknek árulták bájaikat és tehetségüket. A lányok némelyike oktatásban is részesült.

A szebbnek és tehetségesebb lányokat a szerelem művészetén kívül, éneklésre, zenélésre, költészetre is megtanították. A leghíresebb, legszebb, legműveltebb kurtizánjai nagy becsben álltak, nevüket feljegyezték. A legalacsonyabb kategóriába tartozó prostituáltak tucatszám nyüzsögtek a piacterek, hidak közelében és a népes negyedekben.

A kurtizán alakja kedvelt témája a kínai irodalomnak, szinte mindig páratlan szépségű, csodálatra méltó lányokként jelennek meg. A megnevezésükre szinte összeszámolhatatlan metaforát használtak az évszázadok során.

Ezek közül a legismertebbek és legelterjedtebbek pl. a " sárgarigó", " tyúk", "vadtyúk", "kék lótusz", " fűz", " virág", "füstvirág", " kapuban álló", " púderes fejű", "tollát áruló fürj". A bordélyházakra a "zöldlámpás-lak", "sárgarigó-virágcsarnok", " hibiszkuszfüggöny", " naspolyakapualj és sikátor" valamint a " füst- és viráglak" kifejezéseket használták.

A régi Kínában ismert volt a férfiprostitúció is, bár koronként változott a megítélése. Olykor szigorúan büntették a bájaikat áruba bocsátó homoszexuális férfiakat.

 

Kaméleon

 
Tudtad-e, hogy La Fontaine-t a prostituáltakat kaméleonnak nevezte?
 

Karezza

 
Coitus reservatus - ejakuláció nélküli orgazmus. A közösülésnek egy olyan formája, amikor a férfi tudatosan visszatartja az ejakulációt, viszont az orgazmust így akár egy aktus alatt többször is átélheti.
 

Kézzel befejezés


A szolgáltató hölgy masszázs felkiáltással egy bizonytalan ideig (általában nem addig, amennyit kifizettél) taperol, majd a végén krémet ken a kezére, és kiveri a fütyköst. Minek ezért fizetni, ezt ingyen magadnak is megteheted...

 

KF

 
KF = kölcsönös francia. A bérnőstény is élvezni akarja a nyalakodást, de ha ez feláras, akkor biztosan nem fogja élvezni, csak meg akar kopasztani, tehát felejtsd el. Amelyik tényleg el fog élvezni, az nem kér érte plusz pénzt, azzal már ő épp eleget nyert...
 

Kibic

 

A kukkolónál is kártékonyabb állatfajta. Lányokhoz ugyan nem jár, de meghatározó része kíván lenni a különböző makktárs-fórumoknak.

 

Kinsey riport


1948-ban és 1953-ban Alfred C. Kinsey által publikált, 17.000 ember megkérdezésével készült felmérés, amelyből kiderül, hogy a nőknek csak egy nagyon kis része frigid valójában, és, hogy a házasságban élő férfiak fele már létesített házasságon kívüli szexuális kapcsolatot, és közel 40%-uknak volt már valamilyen homoszexuális élménye.

 

Klitorisz

Latinul a női nemi szervben található érzékeny pont a csikló.

 

Kondom

 

Óvszer - olyan eszköze a terhesség megelőzésének, amely megakadályozza, hogy ondó kerüljön a hüvelybe. A kondom egyfajta hüvely, nagyon vékony és magas szakítószilárdságú gumiból készül. Szeretkezés előtt a merev hímvesszőre kell felsodorni, és a férfi magömlésekor ez fogja fel az ondót. Nagyon fontos, hogy a hímvesszőt a magömlés után hamarosan kihúzzák a hüvelyből, mielőtt a merevségnek vége lenne.

A gumióvszer ugyanis lecsúszhat, és így ondó kerülhet a hüvelybe. Használat után ajánlatos ellenőrizni, nem keletkezett-e lyuk a gumin. Az óvszer nagy előnye még minden más fogamzásgátlóval ellentétben, hogy 100%-os védelmet nyújt a nemi betegségek - mint gonorrhoea, syphilis és AIDS - terjedésével szemben.

 

Kopasz főhadnagy


A fütykös elnevezése olyan úri körökben, ahol nem illik olyat mondani, hogy ,,FASZ,". Használatosak még a következő elnevezések: (hím)vessző, farok, pénisz, fütykös, fütyesz, fütyi, műszer, brocki, stanley, kéjléc, kéjrúd, bájdorong, szivar, löveg, puska, logó, editor.

 

Korai magömlés


Amikor az ejakuláció gyorsan (néhány másodpercen vagy néhány percen belül) bekövetkezik. Korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig.

Általában két csoportba osztható. Az egyik az eredendően meglévő, a másik a kialakult. Az utólag kialakult korai magömlés sokszor a kezdődő merevedési zavarhoz társul. Okai: pszichés okok, beidegződési zavar (fokozott ingerállapot), gyulladások (prosztata, ondóhólyag gyulladás). Előbbi néhány egyszerű mozdulattal (pl. a makk alatti rész megszorítása, vagy pozícióváltás), utóbbi az eredendő ok megszűntetésével kezelhető.
 

Kölcsönös kielégülés


A makktárs kielégülést keresve olyan akcióba kezd a hőggyel, ami pénzt jelent mindkettejüknek. A makktársnak kiadást a hőgynek bevételt, így aztán kielégülnek mindketten. A makktárs lövéskor, a hőgy meg amikor elteszi a suskát.

Évente akad egy-egy olyan szerencsétlen balek, akivel a hőgy el tudja hitetni, hogy ő is elélvezett szolgáltatás közben, sőt, a szerencsétlen hülyéje ezt még világgá is kürtöli, ártatlan közlésével a makktársadalom harsány röhögését kiváltva. Természetesen vannak kivételek, amennyiben a makktárs valóban nőnek tekinti a szolgáltatót és úgy is kezeli. Akkor nem kamu a lány kielégülése. Egyébként is a rutinos férfit nem lehet átverni.

 

Kundalini pont

 

Kundalini a szerelem kígyója A Tantrában a szexuális energia szimbóluma az összetekeredett kígyó. A kígyó ott szunnyad minden férfiban és nőben a gerincoszlop végénél. Ezt a területet nevezik 2érzéki körnek" is.

Amíg a kígyó alszik, nem csak a szexuális, hanem minden egyéb érzelmi képesség is alszik. A gerincoszlop vége kifejezetten érzékeny a hőhatásokra. Érdemes ezt a területet forró és hideg hatásoknak kitenni, felváltva. (Meleg víz és jégkocka.) Ugyanezt a meleg-hideg hatást érdemes még kipróbálni partnerünk keblein is, a mellbimbók körül.

 

Kukkoló

 

A beszámolókból nyerhető információkat rendszeresen felhasználó, de saját élményeit következetesen eltitkoló kurvapecér.

 

Leszbishow

 

Bérnőstény azon cselekedete, amikor is a gyanútlan makktárs pénzügyi kifosztására a kolleganőjét is beígéri, persze dupla pénzért, miközben úgy tesz, mintha a barátnője nyelve is izgatná, holott csak a minél több pénz izgatja.

Általában egy gyenge utánzatot fogsz látni, ha meg azt mondják, hogy mindketten veled fognak foglalkozni, az azt jelenti, hogy egyik sem fog veled foglalkozni, azaz egy nullát kapsz, persze jó drágán. Ritka kivételek azért előfordulhatnak, de ne bízz benne túlságosan.És ha valami nem tetszik, még a strici is megtanít a móresre és kifoszt.

 

Logisztikázás

 

Az erotikus örömszerzés üzletszerű intézése során végzett (vagy fájóan hiányzó) szervezőmunka, melynek következtében azonnal fogadnak, ha megérkezel, csak a kiszemelt lánnyal találkozol és elhiszed, hogy ma itt te vagy az első és az utolsó vendég.

Rossz logisztikázás esetén várnod kell (vö. ,,gyere vissza később,,), hiányos öltözetű élőlényeket látsz erre-arra kószálni, szembetalálkozol az akció előtt egy szégyenlősen elsomfordáló úriemberrel, utána egy türelmetlen gyúrónadrágossal, közben esetleg egy más által pofátlanul eláztatott papír zsebkendővel.

 

Luksógorság (egyes helyeken liksógorság)

 

Az ugyanahhoz a szexuális szolgáltatóhoz járó makktársak között kialakuló családi kötelék elnevezése.

 

Makktárs

 

Lányokat és házakat rendszeresen vagy ritkán látogató úriember, aki nem rest közkinccsé tenni az ezúton szerzett nemzedéki élményeit.

 

Makktársalgó

 

Szoknyavadász- Fórum - Leánykori nevén Carella fórum, ami évek óta nyújt lehetőséget nyilvános és anonim eszmecserére a szolgáltató hölgyekről és olykor velük is. A hasonló fórumok osztódással szaporodása, illetve az oldal gazdájának szellemi leépülése miatt 2004. februárjától csak regisztrált vendégek szólhatnak bele, így aztán nem is működik.

 

Megszakított közösülés

 

Coitus interruptus - Ez a legrégebbi és leginkább ismert fogamzást megelőző módszer. Egyben a legkevésbé megbízható is. A férfi még a magömlés (ejakuláció) előtt visszahúzza hímvesszőjét a nő hüvelyéből.

Igen veszélyes helyzet, mivel már a magömlés előtt kis mennyiségű o­ndófolyadék távozhat a hímvesszőből. Ez a nedv is tartalmazhat hímivarsejteket, s közülük bármelyik megtermékenyíthet egy petesejtet. Nem könnyű a szeretkezés tetőfokán időben kihúzni a hímvesszőt, és egy pillanatnyi késés is elég lehet ahhoz, hogy az o­ndósejtek a hüvelybe jussanak.

Világos tehát, hogy a megszakított közösülés annyira megbízhatatlan védekezési mód, hogy nem lenne szabad alkalmazni.

 

Menedzser

 

Korábbi nevén strici, aki napjainkra megpróbál a technika adta új lehetőségekkel is élni, és az üzlet fellendítése céljából intenzív marketingkommunikációt folytat általában a hölgyek nevében.

 

Misszionárius póz

 

A lány négykézlábra ereszkedik (vagy lehajol) a fiú pedig hátulról közeledik. Amikor eléri, akkor kezdenek pózolni, persze erre létezik jóval több kifejezés, de nem mind ilyen szép. Ja, és nem is mindenki szerint ez az.

 

MT

 

Makktárs, azaz olyan úriember, aki több - kevesebb rendszerességgel látogatja a prűdebb körökben csak irodáknak nevezett kupikat, és az itt szerzett tapasztalatait a fórum nyilvánossága elé tárja.

 

NA

 

Natúr action - mindenfajta védőfelszerelés nélkül nyújtja szolgáltatásait a felelőtlen BN a legalább ugyanolyan felelőtlen MT számára, többnyire a "veled most az egyszer kivételt tehetek" felkiáltással. Midenkit óvok az ilyen hirdetőtől vagy nőtől.

 

"Nem tudok visszaadni."

 

A rutintalan makktárs megkopasztására kitalált duma. A rutinos makktárs előre kiszámolt pénzzel megy, amit gondosan elkülönít a többitől. Persze még jobb, ha csak annyit visz magával, amennyire szükség lesz.

 

NF

Natúr francia - óvszer nélküli felláció, magyarul szopás gumi nélkül.

 

NFV

 

NF végig - az MT örökítő anyaga némi orális rásegítéssel a BN szájában végzi.

 

NMT

 

Nem Makktárs. A makktársakkal szemben, akik rendszeresen látogatják a hölgyeket és tekintélyes summát hagynak náluk, az NMT a napjait az örömlányokkal foglalkozó fórumokon való okoskodással és a hölgyek felhívogatásával tölti. Ettől végre egy kicsit úgy érzi, hogy őt is észrevették.

 

Női ejakuláció

 

A nők egy részénél a magas izgalmi szint, illetve leginkább orgazmus alatt bekövetkező jelenség. Valószínűleg a G - ponthoz tartozó mirigyek termelik ezt a nedvet, amely az orgazmuskor az összehúzódó izmok hatására kiürülnek, néha a húgycsövön keresztül.

 

Orogenitális szex

 

Ez olyan szexuális tevékenység, amikor a száj kerül érintkezésbe a partner nemi szervével. Az orogenitális szex nem nevezhető perverziónak, ellenkezőleg, ez egy nagyon kifinomodott formája a szeretkezésnek.

Fontos, hogy a nemi szerveket mindig tisztán kell tartani, mégpedig tiszta vízzel, mert a dezodorok és egyéb illatosító szerek rossz ízűek és rontják a szexuális ingert.

 

Ősbozont

 

A makktársadalom háromféle muffot ismer, úgymint. a borotvált (szőr nincs, maximum borosta, ami kellemetlenül felkarcolja az orrod tövét), a fazonírozott (az álszeméremdomb fölött kis pamacs), végül az ősbozont (amin korlátozás nélkül burjánzik a szőr). Utóbbi kihalófélben van, ezért a makktársak szűk csoportja a fórumokon önálló topikban értekezik a megmentésükről, esetleges tenyésztésükről.

 

Pietro Aertino

 

Reneszánsz kori olasz író, aki azonban inkább pornografikus műveiről ismert. Ezek leghíresebbike a Figurae (Helyzetek) és a Ragionamenti (Párbeszédek). Barátja, Tizianio gyakran lefestette. Kortársai nem kedvelték, mert homoszexualitása miatt zsarolta Michelangelót.

 

Pinairigy

 
Azt a makktársat hívják pinairigynek, aki felfedez egy nagyszerű szolgáltatót és ezt gondosan eltitkolja a makktársadalom elől, nehogy más is belemárthassa ujjait a szenteltvíztartóba.
 

Plázacica (PC)

 

Esztétikai kategória. Tipikus jegyei a minimum három centis műköröm, a platinaszőke tollazat, a kifejezéstelen tekintet, a papírszerű zörgős bőr (ilyet szoláriumban lehet csináltatni) és a holdjáró cipő (pata). Ha a PC nem találta meg álmai aranyláncos-terepjárós kopasz hegyomlását, de vágyik a jólétre, akkor úgy csinál, mint aki szolgáltat. Ezt élvezni kizárólag az a makktárs tudja, akinek első a látvány. (a második a Ferencváros).

 

PLPK

 

Piroslámpás Panel Kuckó, azaz vagyis egy lakótelepi bér kégli, amit a bérnőstények bérelnek és eme bérleményekben bérmálják az összes kéjenc béreslegényt, akik jó esetben a szexuális örömködés kies bérceit hágják meg egy lopott órácska erejéig.   A mostani Piroslámpás negyed jelenleg a XIII. kerület.

 

Promiszkuitás

 

Korlátozás és tartós jelleg nélküli nemi érintkezés.

 

Recomanded

 

Angol kifejezés a szolgáltatók által nyújtott teljesítmények, helyi adottságok és szubjektív megítélések szerint azt jelenti: Ajánlott.

 

Senior listatag

 

Senior listatag, aki megbízható információkkal segíti a prostitúció buja dzsungelében, tapasztalatok és machette nélkül tapogatózó méla kurvázókat, ezenkívül legalább 22 cm-es hanczúrléccel rendelkezik.

 

Szexháromszög

 
Hasonlít a Bermuda háromszöghöz, mert eltűnik benne sok minden, de különbözik is attól, mert Budapesten van, a Szent István körút - Pozsonyi út - Ipoly utca - Váci út határolta területen, ahol régebben minden harmadik lakásban szex tündérek űzték az ipart. Mára már egy kivétellel az összesben lehet bujálkodni, de kósza hírek szerint hamarosan onnan is kiutálják az idős nyugdíjas bérlőt, özv. Geduld Zónánét.
 

Szolgáltató

 

Kurva, bérnőstény és még egy csomó egyéb, de entellektüel körökben csak úgy szokás emlegetni, hogy HŐGY.

 

SZT

 

Szex tündér, lásd BN - Azon hölgyek gyűjtőneve, akik átlagon felüli szolgáltatásuk miatt, vagy valamely törzsvendégük érzékeny fülei miatt a makktársi körökben megszokott elnevezésnél sokkal jobbat érdemel(ne).

 

Tangó

 
Tudtad, hogy Európába az 1920-as években robban be az argentin tangó, amely az argentin prostituáltak és matrózlegények szerelmi történetét mondja el? A tánc által tisztes polgárasszonyok is beleélhették magukat a tangó kínálta szerepbe.
 

Tantra

 

A szexuális egyesülés teremtő erejében való hit. Egyes tantrikus források szerint a valós és a transzcendens világot Sakti istennő és Siva végtelen közösülése hozza létre. Az istennőt átjárja a láthatatlan Siva, így szétválaszthatatlanok, ami miatt a hindu művészetben gyakran ábrázolják őket hermafroditaként.

Ez a rituális nemi közösülés célja is: felébreszteni testükben a szexualitás energiáit. A gyakorlatokban fontos szerepet játszik a meditáció és a mantrák (varázsigék) alkalmazása. A korabeli "szex tankönyvek" változatos szexuális pozíciókat bemutató képei a gyakorlati útmutatáson túl mást is szimbolizálnak.

Az egyesülés különböző helyzetei eltérő utakat jelentenek a test energiaáramlatainak. Minél változatosabb a szeretkezés, minél több helyzetben történik, az áramlatok annál jobban kiemelik és felerősítik egymást. Így közelíthető meg Siva és Sakti ölelésének teremtő energiája.

 
 

TÉ = testre élvezés: NFV-t ígérő, de valójában a vendéget átverni akaró szolgáltató cselekedete, ahol is a nemes nedűt kézzel csikarja ki a kéjrúdból, és az jobb esetben a saját, rosszabb esetben a pórul járt makszi testét teríti be.

 

TP

 

Time Pressure (Gemini szerint angolul így mondják a sürgetést), azaz a szolgáltató hölgy állandóan az órát nézi és ha egy órát fizettél előre, akkor 25 perc múlva az utcán találod magad.

 

Utcai harcos

 

1. A gépkocsizó hadosztály által preferált szolgáltatói kör egy-egy példánya, akiknek felbukkanására türelmi zónákban, és azokon kívül egyaránt lehet számítani.

2. Makktárs a gépkocsizó hadosztályból, aki szívesebben veszi célba a járda szélén mozgó objektumokat, semmint,hogy hirdetések vagy más ajánlatok közül választana egy legalább olyan bizonytalant.

 

Vadászat

 

Meredező szerszámmal lapozod a szexpartner-kereső lányok hirdetéseit, vagy reménykedve vizsgálod az autódból a régi és az új türelmi zónák gyalogosait.

 
Vagina
 
A női nemi szerv latin kifejezése.
 

Warning

 

Az angol kifejezés a szolgáltatók által nyújtott teljesítmények, helyi adottságok és szubjektív megítélések szerint azt jelenti: Nem ajánlott!

 
 
 
Black Cat
 

30-701-0801

Ugrás a lap tetejére

 

 

tovább>>>