+36-20-930-9306

 

 

 

 
 
 
 
 
Kérlek nézd meg a videómat is, iratkozz fel a You Tube videó csatornámra, hogy az összes videómat meg tudd nézni. Köszönöm .
 
 
 
 
 
Csak 18 éven felülieknek!
 
 
 
 

Ez a program 8 órát igényel. Ezt olyan fiúk ( férfiak ) veszik igénybe akik még szüzek és szeretnék ezt az élményt velem átélni.

 

Már több helyen is említettem az oldalon, hogy én amerikai módszerrel dolgozom. Ami azt jelenti, hogy nem csak az elméletben, hanem a gyakorlatban is segítek, amit hazánkban nem vállal egyetlen szexuál terapeuta sem.

Tehát ha rászántad magad és a tisztelet díjam sem akadály, akkor csak azt tudom ajánlani Neked, hogy minél hamarabb lépj is, mert ehhez fogható felvilágosító programban nem részesülsz Magyarországon.

Olvasd végig akár többször is ezt az oldalt és be fogod látni, hogy nem az a lényeg, hogy most elveszíted a szüzességedet, vagy sem, persze ez is a cél, hanem az, hogy Te egy egész életen át kimagasló szex kultúrával rendelkező pasi legyél, akinek még a magabiztossága is megjött és fogsz tudni kezdeményezni, stb. Nem kell többet paráznod egy lány/hölgy közelében.

 

Mert Te nem fogsz kudarcot vallani soha többé !

 
 
 
 

Van aki ( évekig, hónapokig ) halogatja a döntő lépést. Általában akkor jelentkeznek, amikor a színre lép egy lány és talán a szeretkezés is megvalósulhat. Vagy már nagyon szégyellik önmaguk előtt is a tényt, hogy ők még szüzek.

A legtöbben személyiség zavarban szenvednek sok kudarc élménnyel a hátuk mögött. Viszont abszolút járatlanok és nem szeretnének "beégni" a kiszemelt kedves előtt. Ezeket a megkereséseket mindig nagy megtiszteltetésnek veszem.

Igen én annak tekintem és mint a hímes tojással úgy is bánok a fiúkkal ( férfiakkal ). Mert életük során még nagyon sok nővel lefeküdhetnek, gyűjthetnek élményeket, de a szüzességét mindenki csak egyszer veszíti el és annak meg kell adni a módját, hogy az egy életre szóló élmény legyen. Ha valakinek az első együttlét kellemesre és felejthetetlenné válik, önbizalmat kap ami kihat a további szexuális életére.

 
 
 

De pont az ellenkezője is igaz. Ha rossz, fájdalmas, sikertelen, illúzió romboló az első együttlétünk az biztos, hogy halogatni fogjuk a többit.  Sokakban ez olyan rossz maradandó károsodást okoz mentálisan, hogy a jövőben képtelenek lesznek feloldódni az ágyban. A legtöbben csodálkoznak, hogy mi tart ezen 8 órát? Ilyenkor azt szoktam mondani, majd meglátod, hogy még ez is kevésnek bizonyul.

 

Az egész foglalkozást szexuálpszichológusként közelítem meg

 

Ha ezt olvasod rögtön az elején szeretném az alapokat tisztázni, mert azt tapasztaltam, hogy elég sokan félreértik az amerikai módszert.

Természetesen a szüzesség elvesztése coitus-al jár. ha Te erre alkalmas vagy ! Ide nem azért jössz, hogy megejts egy aktust ! Én nem szex szolgáltató vagyok, hanem szexológus, aki segít Neked abban, hogy egyáltalán tisztában legyél a szexualitással és ráadásként, az amerikai módszer keretén belül az elméletet folytatjuk a gyakorlatban. De ez nem lesz szeretkezés! Hanem ahogy alább is írom, a megtanultakat visszük át a gyakorlatba vagyis ez is még az oktatás része. De arról is biztosíthatlak, hogy nagyon gyengéd és figyelmes , segítőkész vagyok, tehát no para !

Ezen kívül. Én egy érett nő vagyok és nem huszonéves lány. Nyilvánvaló, hogy nem én leszek álmaid nője, de csakis én taníthatlak meg az alapokra. Ha Neked zavaró a korom, vagy a kinézetem, akkor nem muszáj a gyakorlati oktatást igénybe venned, de ez butaság, mert ez a foglalkozás része, de a döntés a Te illetve az én kezemben van !

De folytassuk tovább.

 

A legtöbben akik eddig hozzám fordultak, teljesen visszahúzódó életet élnek, mert tulajdonképpen félnek a nőktől. Fogalmuk nincs, hogyan közelítsenek hozzájuk, miként kell ismerkedni.

Mindvégig arra törekszem, hogy kellő bátorsággal ruházzam fel a fiúkat ( férfiakat ) . Ehhez rendkívül sok türelem és tapintat kell. Mindamellett olyan hangulatot is kell teremtenem, hogy ne csak feloldódj hanem otthonosan is érezd magad. Amikor már kellőképen feloldódtak a gátlások, akkor térünk rá a gyakorlatban is szép lassan mindenre kitérve amit a normál szex terén tudni illik. Akinél azt veszem észre, hogy képtelen a feszültségén túllépni, leviszem alfába és úgy folytatjuk a beszélgetést. Az esetek többségében ez beválik.

Mindeközben kellemes relaxáló zene szól, füstölő lengi át a teret, teázgatunk, kellemes légkörben beszégetünk a szexualitásról ....

Ahova érkezel, az egy színvonalas magán ház. Nem kell tartanod mások kíváncsi tekintetétől, nem kell várakoznod egy előtérben és nem egy íróasztal mögött ülve fogadlak, hanem kényelmes fotelokban otthonosan folyik a terápia.

Nem találkozol össze senkivel, minden energiámmal, tudásommal és szeretetemmel csak Rád figyelek.

 

Miből áll ez a program?

 


* Mindenképpen sok beszélgetésből. A kölcsönös bizalom kialakításával kezdünk.

* Anatómia.

* A férfi és női test működésének megismerése.

* Szexuális felvilágosítás.

* Az örömszerzés minden módjának átbeszélése.

* Megtanítom az ismerkedést, a kommunikációt, viselkedéskultúrát, feloldom a gátlásokat.

* Test-jelbeszédek megismertetése.

* Tehát elsősorban az a feladatom, hogy feloldjam a gátlásosságot, a félszegséget és növeljem az önbizalmat.

* Fejlesztem a személyiséget és az EGO-t igyekszem megerősíteni.

Ez minden pszichológiai foglalkozás alapja. Van akinek túl nagy, van akinek túl kicsi az EGO-ja.

Egyik sem jó.

Akik hozzám eljönnek, általában kisebbrendűségi érzésekkel és nagyon alacsony szintű EGO-val rendelkeznek.

 

De tisztázzuk, hogy mi is az EGO

 
 
 
 

Az én ( latinul EGO ) szó elnevezés – egy a megkülönböztetett személyek közül. Mindaz, amit egy ember saját magával azonosít, magára vonatkozóan tudatában megél, beleértve testének (olykor megnövelt) határait is. Az EGO kívülről nézve ezzel ( az ember saját én képével ) nem esik egybe, tartalmáról, határairól, méretéről stb. az egyén viselkedéséből lehet következtetni.

Az én tudat és a tudat közti különbség – tanult különbség, vagyis az EGO-t az ember élete során alakítja a környezettel folytatott dialógusban ( interakcióban ). Fejlődése során először önmagáról, mint külső dologról beszél pl. a kisbaba, majd magát és az anyját választja szét, illetve kialakítja én-védő mechanizmusait, amelyek segítenek neki az életben maradásban.

 

Az EGO növelése asszertív / önérvényesítő / technikák segítségével történik.

 

 

 

Az én objektív meghatározása, másoktól való megkülönböztetése a személy azonosság segítségével történik. A személyek azonosítása korábban a nevükkel, ma egyre inkább a személyek nem változó biológiai jellemzőivel történik.

Az ÉN önmagát leginkább érzelmei révén azonosítja, azzal tartja magát azonosnak, amivel azonosul, vagyis olyan értékekkel, tulajdonságokkal és „képpel”, amely rendszerint pozitív tartalmakat takar. A negatív énkép az ember önmaga elleni agressziójához vezethet, ezért nem számít egészséges vagy kívánatos állapotnak.

Az én szorosan kapcsolódik a fantáziához, az EGO alapvetően nem csak befelé gazdagodik, de kifelé is hat, a kivetítés,( projekció ) segítségével.

Az emberek énje a mások helyzetébe való beleélés, a másokkal való együttérzés révén fejlődik és virágzik, folytonosan elhatárolja magát saját el nem fogadható tetteitől, gondolataitól és érzéseitől az elnyomás, a felejtés, az öncsalás és önámítás, valamint a megváltozott tudati állapotok segítségével.

Kívülről az ént ( a személy azonosságot ) a társadalom személyi nyilvántartási rendszerének eszközeivel, a tanúsítással, az ember – és a stílus, az ember és élete regénye, az általa tettek, mondottak, társadalmi sikere és nevezetes vagy hírhedt cselekedetei – közé tett egyenlőségi jel segítségével határozzuk meg.

 

 

Újabban divatos az én határainak és megtapasztalásának tudatos kiterjesztése (EGO trip ), amely lehet valóságos ( extrém sportok ) és virtuális ( kaland és fantázia játékok, álnevek stb. ).

Tehát azért írtam le részletesen ezt az EGO kérdést, mert bizony ez a része elengedhetetlen a különböző rossz beidegződések, gátlások, félszegségek, visszahúzódások, sikertelenségek halmazával rendelkezők esetében, hogy megerősítsem és ezzel felépítsem őt magát valójában, hogy ki is Ő.

Az EGO erősítés az önbizalom növelésére és saját magunk megismerésére irányul.

Ezzel fejlődik a személyiségünk is. Erre feladatokat adok, amit otthon szépen ki lehet gyakorolni persze, kellő idő és türelem ráfordításával.

Az, aki tele van gátlásosságokkal, ismerkedési zavarokkal először a fejében kell rendet tenni és a lelkében.

Tehát ha Te hozzám fordulsz ilyen irányú kéréssel, hogy szeretnéd elveszíteni a szüzességedet, láthatod, hogy ez nem egy szokványos foglalkozás és nem a szexről szól.

* Ahhoz, hogy el tudd veszíteni a szüzességedet elsősorban tisztában kell legyél önmagaddal és a másik nemmel, ezekben segítek én.

 

A legtöbb családban elmarad a gyermekek szexuális felvilágosítása

 

 

 

Ez vagy azért van, mert a szülök is egy bezárt világban élnek és tabu nekik ez a téma.

Ok az is, hogy manapság az iskolákban egy évben egyszer az osztály főnöki óra keretében történik az úgynevezett "szexuális felvilágosítás ", amit általában egy nővér, legjobb esetben egy orvos tart.

Mivel itt nem személy szerint történik ez, hanem egy osztályteremben, a legtöbb gyerek először is zavarában, másodszor, hogy jó fejnek tűnjön a többiek előtt szinte végig röhögik ezt az órát.

Eddig bárkitől megkérdeztem, hogy emlékszik-e arra, hogy miről szólt ez az óra, a válasz az, hogy fogalma nincs.

A szülő mutogat az oktatásra, az iskolák pedig vissza a szülőkre. Mindketten azt állítják, hogy ez a másik feladata.

 

Hát nem!

 

A szülő kutya kötelessége lenne, a fiú gyermeknél az első spontán magömléskor leülni a gyerekkel és a korának megfelelően elbeszélgetni erről a témáról, azzal a hozzáfűzéssel, hogy még folytatjuk...

Azaz, ahogy nő a gyerek, mindig további felvilágosításokkal és tanácsokkal kéne ellátniuk a saját gyereküket.

Azt hihetnénk, hogy ez iskolázottság kérdése is.

 

De nem az!

 

Az egyszerű fizikai munkás ugyanúgy nem világosítja fel a saját gyerekét, mint pl. egy orvos szülő.

Ok lehet még a szülők neveltetése, vallásossága, álszemérmessége is, vagy rossz házas élete, szexualitása, elfoglaltsága.

Illetve a teljes közömbösség.

Én azt tartom normálisnak, ha a fiúknál bekövetkezik az első spontán magömlés, akkor az Édesapának, vagy egy idősebb férfi rokonnak kéne leülni vele egy ilyen jellegű beszélgetésre, persze kellő előkészítés után.

A kislányoknál pedig amikor megjön a menstruációja, akkor az Édesanyának kéne ugyanezt tenni.

Sajnos azt tapasztaltam, hogy legalábbis akik eddig hozzám fordultak, mindegyikük életéből ez szépen elmaradt.

* Tehát a foglalkozás következő lépése a szexuális felvilágosítás.

* És ezt az anatómiával kezdjük.

 

Anatómia

 

 

* Önszerető maszturbálás megtanítása. Saját tested megismerése és kezelése. Erogén zónák.

* Elszorításos módszerek megtanítása, megmutatása. ESZO ( Elnyújtott Szexuális Orgazmus ) elsajátítása.

* Megbeszéljük, hogy egy férfi hogyan tudja irányítani a saját testét és mi a jó egy nőnek az ágyban.

* Van akit mozgáskultúrára is megtanítok  pl.egy tánc során.

* Ismerkedési, udvarlási tanácsok.

* Óvszer használatának megtanítása.

* Beszélgetés a nemi betegségekről.

* Ha pl. társkeresőkön szeretnél majd a jövőben ismerkedni, képeket is készítek rólad, amit emailban küldök el a számodra. Ez a fotózás benne foglaltatik a terápiás foglalkozás árában.

* A-Z-ig. átbeszéljük a szexualitás valamennyi formáját, fortélyait és praktikáit.

 

 

 

 

Életünk legtermészetesebb része a szexualitás

 

Abszolút személyre szabottak ezek a találkozások. Sokan életükben először látnak élőben  a személyemben egy meztelen nőt. Talán meglepő a mai világban, hogy sokan húszas éveik vége vagy harmincas éveik közepén keresnek fel mert még mindig szüzek.

A legtöbben magukban tartják ezt a titkot és a legjobb barátai sem tudnak ártatlanságukról. Néha talán jobb lenne megnyílni és megbeszélni a barátokkal vagy egy idősebb férfivel ezt a problémát. A legtöbben a kudarc élménytől rettegve, hogy esetleg nem tudnak megismerkedni egy lánnyal, nem is próbálkoznak vele. Ez sajnos a kor előre haladtával bizonyos személyiség zavarokhoz vezethet.

Eddig a legfiatalabb páciensem 18 éves volt, mert csak nagykorúakat vállalok, pedig sok 15-16-17 éves is jelentkezik. Bármilyen meglepő a legidősebb pedig 51 éves volt !

 

Ugye milyen hihetetlen ez a mai világban?

 

 

Sokan már túl korán amikor még nem is szabadna, de elkezdik a szexuális életüket, nem vigyázva magukra, fogalmuk nincs a nemi betegségekről és a nem várt terhességről.

A legtöbb esetben a gyerekkor és a családi háttér áll a probléma mögött. Ezeket is igyekszem feltárni és ezzel kapcsolatos tanácsokat adni.

Minél idősebb valaki annál merevebb lesz. Nehezen kommunikál és egyáltalán nem képes ismerkedni. Szinte a mindennapi életükben is tanácstalanok és elhagyatottnak érzik magukat. Egyetlen örömszerzési formájuk a maszturbáció. Ami nem is lenne baj, ha nem viszik túlzásba !

Sokan beleesnek ebbe a csapdába és a kezük saját ritmusára hozzászokva képtelenek lesznek egy normál nemi aktusra. Minden eszközt bevetek annak érdekében, hogy a hozzám fordulók feszültségét oldjam fel elsőnek, hogy kellő képen ki tudjanak előttem bontakozni és őszinték tudjanak lenni, mert csakis így tudok segíteni a további kudarcok elkerülésében.


* Aztán a csóktól  egészen az aktusig végig gyakorlunk mindent. Igyekszem jó tanácsokkal ellátni Téged és megtanítani, hogy mit is kell csinálnod.

 

 

A penis méret

 

 

 

Itt jegyzem meg, hogy coitus / aktus, közösülés / nálam méretfüggő! Max méret: hossz: 16-17 cm. Vastagság 3 cm.

Ha a vastagságot súrolod, akkor megbeszéljük, de ha sokkal erősebb vagy, akkor legnagyobb sajnálatomra nem tudom magát a szűztelenítést vállalni, de a többi oktatást igen, ami így is nálam egy gyorstalpaló szex akadémia és egy életre szól.

Én csak a szüzesség elvétel programban vállalok coitust, hiszen ekkor veszíted el a szüzességedet, semmilyen más formában nem.

Tehát pl. ha Te erre a programra jelentkezel, ahol ugye elkerülhetetlen a coitus, előre már a telefonban meg szoktam kérdezni, hogy pontosan milyen mérettel rendelkezel. Tehát megkérlek az alábbi útmutatás szerint ezt már előre mérd le, ne kb. adatokat, hanem pontosat adj meg.

Nyilván tudod, hogy hányas cipőt, milyen méretű ruhát, stb. kell venned. Tehát a legtermészetesebb, hogy tudd a péniszed méretét is.

Nagyon sok férfinek fogalma nincs a saját péniszének a méretéről.

 

 

A hosszúság mérése

 

A hosszúságot a makk tetejétől a herékig mérjük centiméterrel. A hossz mérete általában 10-25 cm. lehet. Merev állapotban mérd. Van ennél kisebb és nagyobb méret is.

 

A vastagság mérése

 

Egy centiméterrel a péniszed legvastagabb részén középtájékon a szélességét méred le vízszintesen. Ez általában 1-8 cm. lehet. Merev állapotban mérd. Természetesen én csak átlag méreteket írok ettől brutálisabb eltérések is lehetnek!

 

A stresszelésről

 

 

Mivel pszichológus vagyok, tudom, hogy nagy lelkierőd kell, hogy legyen, hogy végre rászánd magad erre a lépésre. Azt is tudom, hogy a sok halogatás miatt tele vagy félelemmel. Mint a fentiekben írtam éppen ezért nagyon fontos, hogy itt el tudj lazulni.

Amikor a gyakorlati oktatásra kerül sor, a terápiának ez az utolsó fázisa, már kellő képen összeismerkedtünk, sokat beszélgettünk, sok mindent tanultál és kialakul kettőnk között egy pajkosság ami megengedi, hogy Te gátlások nélkül veszítsd el a szüzességedet.

Ha mégis kudarcot vallanál sem kell elkeseredned. Hiszen amit tőlem kaptál bőven elegendő lesz ahhoz, hogy meg tudj ismerkedni valakivel és kellő bátorsággal vele éld át a csodát. Ebben az esetben nem kell neki bevallanod, hogy még szűz vagy. Nem is kell mondanod semmit, mert minden jönni fog magától és a füledben ott lesznek a szavaim amik Téged segíteni fognak.

 

Szűztelenítés gátlások nélkül

 

 

A legvégére marad a beteljesülés azaz a szüzesség elvétele. Abban a pillanatban, amikor a coitus során a csúcsra jutsz, meg szoktam nézni a pontos időt. Amikor túl vagy az eufórikus élményen, közlöm azt a pillanatot amikor elveszítetted el a szüzességedet.

Nagyon kevesünknek adatik meg az, hogy évre, hónapra, napra, órára, percre pontosan tudják mikor is estek át ezen a fontos eseményen. Akik engem meglátogatnak tudni fogják és remélem, hogy egy életre szóló élményben részesítem őket.

És itt említem meg azt, hogy tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak nem én vagyok az ideális nő sem küllemre , sem korra. És magát az aktust nem velem szeretnék átélni , csupán tényleg tanulni jönnek, hogy aztán azt egy számukra ideális partnernél tudják alkalmazni.

 

És ez telejesen természetes. Soha senkire nem szoktam ráerőltetni a gyakorlati segtségnyújtást élég, ha csak beszélünk róla.

Csupán nálam van meg egyedül ez a lehetőség, hogy mint szakember szexológus tudok a lelkiekben és a gyakorlatban is egyaránt segíteni.

Mindenki azt veszi igénybe ami neki tetszik. Az, hogy a saját érdekedben én hosszútávra feladatokat adok otthonra megint a Te szuverén jogod, hogy megfogadod ezeket, vagy sem.

 

Én az egész foglalkozás alatt csak Neked szeretnék segíteni !

 

A terápiás foglalkozás időtartama

 

Mint feljebb már írtam 8 óra, ebből 7 óra az elmélet és 1 óra a gyakorlat.

 

Amennyiben nem tudod megoldani, hogy egy ülésben vegyél részt ezen a foglalkozáson , nagy ritkán megmondom őszintén, hogy nem szívesen, mert nem jó megszakítani ezt a kerek programot, két felé tudjuk osztani . 4-4 órás idő intervallumra.

Ebben az esetben viszont előre kérem kiegyenlíteni az egész terápiás foglalkozás tisztelet díját.

És az első és a második találkozás között nem telhet el 3-5 napnál több.

 

Mivel ez egy egyedülálló program, hidd el van benne rutinom, hogy egyszerre kell megtartani !

 

De végesetben tiszteletben tartom a Te időbeosztásodat.

 

Nagyon sokan többször is visszajönnek hozzám. A következő foglalkozások legrövidebb időtartama 4 órás lehet.

 

 

Tanács

 

Előre is szeretném leszögezni, hogy amit most írok, nem azért teszem, hogy magamhoz

" csábítsalak ", hiszen ez nem kötelező ! Csupán meg szeretnélek óvni titeket a további csalódásoktól, kudarcoktól!

 

Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon sokan ezt a programot nem tudják vállalni és ennek főleg anyagi vonzata van. /Tessék inkább várni és gyűjteni ! /

Azt is tudom, hogy viszont mint egy malomkő úgy nyomja a lelketeket ez a teher, amit szeretnétek végre elhajítani.

Sokak fejében megfordul tehát, ha nem képesek ismerkedni, hogy elmenjenek hivatásos lányhoz, hiszen nagyon sokan hirdetik a szűztelenítést. Ez nem kerül ugyan sokba, még az is lehet, hogy sikerül a szüzességeteket elveszíteni, de!!! előrébb nem juttok.

Nagyon óvok mindenkit, hogy ezt az utat válassza. Mert egy szexmunkás nem fog a lelkeddel foglalkozni, nem fog felvilágosítani, nem fog felkészíteni a jövőre csupán szétteszi a lábát és közli, hogy tedd be...talán kétszer megsímogat előtte.

Nem csak a helyzet megalázó, hanem nem fog jó emlékként megmaradni benned és ugyanúgy a gödörben fogsz állni utána is, mint előtte. Tessék ezt jól átgondolni !

 

Kapcsolattartás

 

A fiúk ( férfiak ) többsége általában a későbbiekben is tartani szokták velem a kapcsolatot  és beszámolnak ha valamilyen sikerélményük  volt.

Ha mégis nehézségeid támadnának én akkor is a rendelkezésedre állok és igyekszem tanácsokat adni, ha felhívsz. mobilon, vagy Skypen. Természetesen ez már díjmentes.

Ez számomra a lehető legjobb visszajelzés. Eddig mindegyikük azt mondta, hogy ez élete egyik piros napos ünnepe lesz.

Természetesen én csak az alapokra tudom megtanítani a hozzám fordulókat, ami már csak rajtad múlik, hogyan tudod ezt hasznosítani a jövőben.

Mindenkinek fel szoktam ajánlani, hogyha belátható időn belül nem sikerül kapcsolatot teremteniük, akkor hozzám vissza lehet jönni "gyakorolni ". Mert amit egyszer csináltál, az nem elég...gyakorolni kell.

 

 

 

 

 

Minden fiúnak ( férfinek ) elmondom és tanácsolom, hogy próbáljanak érett nővel ismerkedni akivel hódolhatnak a szexnek és tanulhatnak tőle.

Attól még udvaroljanak hozzájuk illő lányoknak, de a tudást csakis egy idősebb rutinosabb nőtől fogják megkapni.

 

 

Etika, illemtan, test-jelbeszéd. Szexuális fortélyok.

Szex kultúra

 

 

A személyiség fejlesztés arra való, hogy Te egy kiegyensúlyozott, magabiztos ember legyél, bízzál önmagadban és sokkal nyitottabb legyél a világban.

Ehhez egyéb praktikákat és feladatokat adok útmutatást, hogy hogyan építsd fel magad. Hogyan légy új önmagad, vagy még annál is jobb egy teljesen más ember , akire az ismerősei azt mondják majd, "mintha kicseréltek volna " .

Amennyiben valaki a gyakorlatra is igényt tart, ez már az amerikai módszer szerinti terapeutai feladat, hogy segítsek az elméletet a gyakorlatba is átvinni, természetesen van rá lehetőség.

De van olyan is aki csak az elméletre kíváncsi, előtte mindent megbeszélnük és aszerint alakul az itt töltött időd.

 

Garancia

 

Garantálom, hogy aki engem keres fel biztosan nem megy el " üres kézzel " hanem tele rakom a batyuját, de az már rátok lesz bízva, hogy éltek-e ezzel, kinyitjátok-e a batyut és a benne lévő dolgokat alkalmazzátok-e kellőképen.

 

 

Fotózás

 

 

 

 

Tekintettel arra, hogy sokan nem tudnak ismerkedni én ebben is adok tanácsokat. Amenyiben az internetet választod társkeresésre, ahhoz nélkülözhetetlenek a jó fotók. Mivel én profi fotós is vagyok nagyon szívesen készítek rólad képeket, amit kidolgozás után email formájában juttatok el hozzád. Ezért nem kell külön fizetned semmit. Ez az én plusz ajándékom. Tehát ez a lehetőség is nyitott a számodra.

 

Amit kérek

 


Amikor érdeklődnek nálam és szeretnének eljönni, arra szoktam kérni a hozzám fordulókat, hogy amíg nem jönnek el hozzám, hagyjanak fel az önkielégítéssel. Ez nagyon sokat ront a legtöbb esetben. Hogy miért, azt már feljebb leírtam. Van aki már kórosan maszturbál, naponta 4-5 alkalommal. Még a napi egy is sok !
A másik amit ilyen estekben ajánlani szoktam, hogy óvszer nélkül nehogy próbáljanak a jövőben is bárkivel lefeküdni ! Meg kell tanulni az óvszer használatát is. Ez csak úgy lehetséges, ha maszturbáláskor felhúzol egy óvszert és addig csinálod, amíg az óvszerbe ürül a sperma.

 

 

 

 

Amennyiben Te eleve úgy döntesz, hogy nem is igazán nálam szeretnéd elveszíteni a szüzességedet, mivel azért én nyilván nem álmaid asszonya vagyok, akkor ezt is előre közölheted és ebben az esetben maga az aktus elmarad. Ettől még részesülsz gyakorlati oktatásban. Tehát az árat nem befolyásolja, ha maga az aktus nem történik meg.

Ha semmilyen gyakorlati útmutatót nem kérsz, akkor természetesen ezt nem is kell megtérítened, de ezt is előre meg kell beszélnünk.

De akkor is ami tudás anyagot kapsz tőlem, valóban az egész további életedre szól.

Ezt azért tartottam fontosnak, hogy előre közöljem, mert az esetek többségében bizony nem elég még a 8 óra sem.

Ez lehet, hogy most a számodra hihetetlen és el sem tudod képzelni, hogy mi történik ennyi idő alatt, de hidd el, nem húzom az időt soha feleslegesen és csak a témáról beszélgetünk.

 

Az idő pedig rohan

 

Mivel az én időm és a Tiéd is drága, amikor elolvastad ezt a programot, kérlek alaposan gondold át. Hogy én mit nyújtok a számodra és Te mit kapsz cserébe.

Amennyiben anyagi gondjaid vannak, akkor kezdj el spórolni. Erre a programra rá kell szánnod egy napot.

Nagyon sokan jönnek hozzám vidékről és a határon túlról is. Nekik még az utazást is bele kell kalkulálniuk és aszerint kérni tőlem időpontot, hogy pl. elérjék a vonatot, stb.

Ha már rászántad magad, kérlek, vedd is komolyan. Ezzel az én napomat is lefoglalod.

Tehát csak akkor jelentkezzél be hozzám, ha kellőképpen átgondoltad és mindent megteszel annak érdekében, hogy el is gyere hozzám.

 

Bejelentkezés

 

+36-20-930-9306

 

Akkor hívj fel, ha ezt a leírt programot elolvastad, számodra szimpatikus időben és anyagilag sem okoz gondot.

Csak számkijelzéses mobil hívást fogadok. Emailben nem kérhetsz időpontot, SMS-re nem válaszolok. Nem küldök magamról képeket! Kérem a pontos megjelenést, mert a saját idődből veszel el, ha késel.

Szánj rá egy napot. Tehát a bejelentkezés legalább 4-5 nappal előtte történjen. A korrektség azt diktálja, hogy csak akkor foglalj le időpontot, ha valóban szándékodban van ezen részt venni és el is jönni.

Én ugyanúgy nem kevés időt szentelek ennek, magyarán Te lefoglalsz nálam egy napot.

Amennyiben valami buta ürüggyel mégis visszamondanád, sajnos a jövőben nem áll módomban számodra új időpontot adni. Tehát előtte jól gondold át és csak akkor hívj fel.

Amennyiben mégis elmenne a bátorságod, vagy valami halaszthatatlan dolog jönne közbe megkérlek, hogy előtte legalább 2 nappal mondd le. És kérj egy másik időpontot . Nem SMS-ben, hanem hívj fel. Ha nem így teszel és mégsem jössz el a megbeszélt időben, sajnos a jövőben nem áll módomban fogadni Téged.

 

Kizárólag számkijelzéses mobil hívást fogadok. 12-22-ig. lehet hívni .

 

Félfogadásom

 

megbeszélés szerint alakul a hét minden napján, hétvégén és ünnep napokon is NON-STOP

 

 

Mit hozzál magaddal

 

Megkérlek, amikor elszántad magad egy ilyen foglalkozásra, hogy hozzál magaddal egy

* A/4 -s sprirálos füzetet.

Mivel jegyzetelned kell és itt írásos feladatokat kell megoldanod.

* pár falatot is hozzál.

Mivel egy hosszabb lélegzetű ittléted lesz, félidőnél tartunk egy nagyon rövid ebéd szünetet. Én üditőről, kávéról, teáról gondoskodom.

 

 

Házi feladat

 

Kérlek, hogy mielőtt eljössz hozzám, az alábbi nagyon fontos anatómia dolgoknak nézz utána, hogy ezekkel már ne húzzuk a drága időt:

 

* Férfi és Női nemi szerv felépítése

/ csak ami a testünkön kívül helyezkedik el /. A Férfi nemi szervnél tessék a kezedbe venni a péniszed és felülről nézz rá, majd így halajd lefelé. A Női nemi szervnél szintén felülről lefelé, illetve kívülről befelé haladva tessék leírni a felépítését.

 

* Férfi és Női test erogén zónái

Szintén mind a két nemnél abszolút felülről lefelé haladj, a felbúbtól a lábujjakig. Először a test elejét térképezd fel, majd a hátulját.

 

* Férfi és Női G-pont

Pontosan meg kell határoznod nem csak a nevét, hanem az elhelyezkedését is, hogy ezek hol találhatóak.

 

* Péniszed méretének pontos lemérése

 

* Tudnod kell nem csak a méretedet, hanem azt is, hogy milyen típusú a péniszed.

 

* Női nemi szerv típusok

* Női orgazmus fajták

* Férfi nemi szerv típusok

* Férfi orgazmus fajták

 

Ha javasolhatom, lehetőleg ne a neten nézz utána ezeknek a dolgoknak, mert némely oldal vagy túlkomplikálja, vagy butaságokat ír.

 

Kérlek bízz a tudásomban és ne tétovázz tovább, mert az évek nagyon hamar elszállnak ne járj úgy, mint sok sorstársad.

 

Megérkezés

 

A megbeszélt időpont előtt egy 1 órával kérek egy biztonsági telefont, hogy elindultál, egyben ekkor közlöm Veled a pontos címet.

Erről bővebb információt itt találsz.

A megbeszélt időpontban mindig pontos megjelenést kérek. Úgy gyere, mintha randevúra mennél, ápoltan, add meg a tiszteletet nekem, mint nőnek is. Ha dugóba kerültél, vagy az orrod előtt ment el a busz hívj fel, hogy jössz csak picit késel és akkor nem megy az időd terhére. Ha viszont nem jelzed a késésed az sajnos megrövidíti az idődet.

 

 

 

 

Amennyiben gépkocsival érkezel, a kapu előtt van saját free parkolóm.

Ha tömegközlekedéssel jössz, közvetlen buszmegálló van 2 sarokkal arrébb.

Ha vidékről, külföldről utaznál és nincs helyi ismereted szívesen segítek, hogyan tudsz ide jönni.

 

Sok szeretettel várlak.

 

 

 

 

 

 

 

 

tovább az Online szex tanfolyam pároknak oldalakra >>>

 

 

Meta Tag : szüzesség elvétele gátlások nélkül, amerikai módszerrel. EGO, személyiség fejlesztés, viselkedés kultúrára, ismerkedésre tanítás. Légy te egy önzetlen nagyon jó férfi egy életen át.

Kulcs szavak: szexakadémia online, szűztelenítés, szűz, felvilágosítás, erogénzónák, anatómia, személyiség fejlesztés, EGO erősítés, maszturbáció, tanítás, óvszer, csók, petting, orálisszex, aktus, szeretkezés, közösülés, szex terápia, szexkultúra , fortély, praktika, tiszteletdíj, fogadás, kapcsolat, pénisz, szextanítás, nemiszerv, amerikai módszer, szexgyakorlás, gátlástalanság, gátlásosság, stressz, péniszméret, coitus, etika, illem, testbeszéd, jelbeszéd, szituáció játékok, ismerkedés, fotózás, kép, házifeladat, térkép, megérkezés, dr. Bahrehmad Carmelitta, pszichológus, szexológus, szex terapeuta, pszichoterapeuta, szexuálpszichológus, mentálhigiénikus, online szex tanfolyam oktató, mentálhigiénikus, +36-20-930-9306, magánrendelés, tanácsadás, Hungary, Budapest, XVI. kerület, magánház