Kapcsolat

 

 

 

 

Kedves látogatóim!

 

Ezen az oldalon megtalálod az összes elérhetőségemet. Segítek egy kis útmutatóval, hogy tudsz eljutni hozzám.
Elsősorban lehetőséged van számomra e-mailt írni.
Írj üzenetet nekem : amennyiben szexuálpszichológiával kapcsolatos kérdésed lenne

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/mail.gif


info@szexakademia-online.hu

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/mailbox.png

 

 

Megkérek minden kedves látogatómat, hogy csak akkor használja az e-mail címet, ha valóban van valami írni valója számomra. Olyan levelekre, hogy mi mennyibe kerül, vagy mikor érek rá, nem válaszolok. Azért van a telefonom, hogy ezeket ott beszéljük meg. Köszönöm szépen a megértéseteket! Időpontot sem lehet levélben lefoglalni. Próbáld a mondandódat lényegre törően megfogalmazni és én is eszerint fogok válaszolni. Kímélj meg vers idézetektől, egyéb komolytalan dolgoktól stb. Számomra hamar kiderül, ha csak szórakozol, ebben az esetben ne is várj választ. Egyébként minden más jellegű levélre természetesen válaszolok amint tehetem. Levélben ne várj tőlem semmiféle terápiás tanácsadást sem. Erre szolgál a félfogadásom.

 

Bejelentkezés

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/animaciok%20(649).gif

 

Csak számkijelzéses mobil hívást tudok fogadni minden esetben.
Sem anonim sem vonalas hívást nem áll módomban felvenni. A telefonom hívás fogadására van, tehát én senkit nem fogok visszahívni, ezzel sem okozni esteleges kellemetlenséget. Amennyiben elfoglalt, vagy foglalt vagyok és a hívásod még időben esetleg aktuális, csak egyszer megcsörgetlek. Így módodban lesz megismételni a keresésem.
 
Minden nap 12- 23-ig. vagyok hívható.

Ha éppen akadályoztatva vagyok, azt mindig a kezdő oldalon megtalálod. Ha innen lekerül a kiírás, ismét elérhetsz.
Megkérlek, hogy ne bombázz SMS-l mert nem fogok rá válaszolni. Az meg végképp nem érdekel, hogy nincs feltöltve a telefonod, mert már ettől is komolytalan érdeklődőnek számítasz nálam.

Ha időpontot szeretnél velem egyeztetni, arra számíts, hogy azonnal nem fogadok. Amennyiben vidékről, vagy külföldről érkezel, legalább 2-3 nappal előbb foglalj le időpontot. Ha hosszabb lélegzetű foglalkozásra szeretnél jönni, azt 3-4 nappal előbb tudod velem egyeztetni.

 

skypec2c://r/204 +36-20-930-9306

skypec2c://r/204 +36-30-701-0801

 

A telefonokat minden esetben én veszem fel, velem fogsz beszélni.
Nagy elfoglaltságom esetén az asszisztensem fogadja a hívásokat, amit továbbít felém és én csörgök már vissza. Az asszisztensemnek csak 1 mondatban mond el, hogy milyen ügyben keresel.
Személyesen csak velem fogsz találkozni, ilyenkor nincs asszisztéria.

 

Amit kérek

 

Természetesen benne van a pakliban, hogyha lefoglalsz egy időpontot, még közbe jöhet valami. Ilyen esetben arra kérlek, hogy időben mond vissza a találkozót. Ne felejtsd el, hogy Te lefoglaltál egy időpontot, amit én komolyan veszek, ahogy Téged is komolyan veszlek. Ismételten a korrektségre kérlek. Sajnos sokan azzal szórakoznak, hogy lefoglalnak egy időpontot, még azt is állítják, hogy itt vannak a közelben aztán soha nem érkeznek meg. Minden lefoglalt időpont előtt 1 órával kérek egy megerősítő telefont ( ez nem bizalmatlanság, csak én is szeretem tudni, ha valaki valóban elindult hozzám ), hogy valóban jössz, vagy már el is indultál...ekkor adom meg a pontos címet.

Tehát amennyiben valami közbejönne és Te mégsem tudsz meglátogatni, akkor azt időben és telefonon mond vissza. Inkorrekt dolognak tartom, ha valaki nem mond le egy találkozót, vagy éppen a megérkezése előtt teszi ezt, vagy egy SMS-el intézi el. Gyerekes dolog ha valaki pl. arra hivatkozik, hogy megfázott, vagy éppen lerobbant a kocsija, karambolozott, stb.ez mind akkor lenne igaz, ha az illető ismételten jelentkezne és valóban meg is látogatna. De az esetek döntő többségében erről szó sincs. Nyilván meggondolta magát az illető, csak nincs benne annyi becsület, hogy ezt közölje.

Amennyiben a megbeszélt terápiás kezelést 1-2 nappal előtte nem mondod vissza, a számod el lesz mentve és sajnos soha többé nem áll módomban fogadni téged !

 

Nyilván át sem gondolják, hogy ezzel nekem milyen kárt okoztak, de még az is lehet, hogy ezek a félrevezetések szándékosak. Hogy miért? Azért mert vannak olyanok akik imádnak más ember idejével játszani. Sajnos eléggé elterjedt ez a fajta megnyilvánulás. Átlagban 5 bejelentkezőből 3 link, átverés. De van aki ezeket a beszélgetéseket ún. telefon szexnek tekinti és egy női hang már elég számára egy önkielégítésre. Ez egyenesen szánalmas és sajnálatos, beteges  dolog.
Pár szóban azokról, akik azzal szoktak felhívni, hogy "a barátjuk ajánlott engem". Ez nagyon kedves, ha valaki ajánl másoknak, csak éppen kétélű dolog. Mert az ami neki megfelelt, nem biztos, hogy a másik is erre vágyna. Arról nem is beszélve, hogy  az esetek többségében az illető csak a telefonszámot kapja meg, tehát fogalma nincs róla, hogy kit hívott fel, hogyan nézek ki, milyen területekkel foglalkozom, mi a fő profilom, stb.
Tehát ezúton is arra kérek nagy tisztelettel mindenkit, hogy aki már járt nálam és meg volt elégedve és tovább ajánl mondjuk egy ismerősének, akkor mondja is el neki, hogy én milyen szolgáltató vagyok esetleg irányítsa ide a honlapomra. Ha ezek után az ismerőse felhív, akkor biztosan a számára is szimpatikus vagyok és valóban érdekli az én társaságom és az, amit én nyújtok.
Hozzám eljönni csak egy kellemes időeltöltést, tanulást jelent és nem kötelező. Tehát mielőtt meghozod a döntésedet, megkérlek, hogy felelőtlenül ne foglalj le időpontot. Csak abban az esetben fixáld le a találkozót, ha biztos vagy benne, hogy valóban el tudsz jönni.
Amennyiben valaki mégis a fentiekben felsoroltak szerint jár el, tehát inkorrekt, azt többé nem áll módomban fogadni.

 

 

Tudj különbséget tenni, hogy kit hívtál fel és kivel beszélsz. Én minden esetben részletes felvilágosítást szoktam adni, amit jó, ha végighallgatsz.
Mindig - mindenkivel kedves és udvarias vagyok. De ha valaki mégis úgy indít egy beszélgetést, " hogy mennyi a tarifád? " vagy egyéb ordenáréságokat mond, vagy kérdez, tehát nem kultur ember módjára beszél, általában máris bontom a vonalat.
A hirdetéseimből és ebből a honlapból is érezhető, hogy nem egy szokványos hölggyel álltok szemben. Tehát ezt kérem tiszteletben tartani és olyan stílusban beszéljetek velem, ahogy én Veletek.
Soha senkinek a telefonszámával nem éltem és a jövőben sem fogok visszaélni. Nem foglak sem a hívásommal sem más úton megkeresni. Mindenkinek tiszteletben tartom a magánszféráját, bennem 100 %-san megbízhatsz, alapkövetelményem a megbízhatóság, a korrektség mindkét fél részéről.
Nem győzöm hangsúlyozni az ápoltságot, a kulturáltságot és az igényességet. Amennyiben ezekkel a kritériumokkal rendelkezel és valóban velem szeretnél találkozni, hívj bátran!

 

Félfogadásom

 

Félfogadásom, rendelésem előzetes megbeszélés szerint történik. Általában csak előzetes bejelentkezések után fogadok. NON-STOP minden nap, hétvégén és ünnep napokon is.

 

Megérkezés 

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/wanr4.gif

 

Budapest észak- pesti régiójába a második legfrekventáltabb kerületébe érkezel a XVI. kerületbe. Ez Rákosszentmihály kertes övezete, ahol az a ház áll, amiben találkozni fogunk. A XVI. kerületi CSÖMÖRI útról nyíló egyik mellék utca. Ez a térkép link csak tájékoztató jellegű, természetesen nem a végcélt mutatja. Az utca számozása a Csömöri útnál ér véget, és a ház nem sokkal az utca végén, azaz a Csömöri úthoz van közel. Mindenképpen erről közelítsd meg.
A kapu előtt saját parkolóval rendelkezem, Ide parkolj le. itt biztonságban tudhatod az autódat.
Ugyan fel vannak festve megállni tilos jelzések, de természetesen az nem a vendégeimre vonatkozik.
A kaputelefon videós, így megkérlek, hogy úgy csöngess be, hogy látható legyél. A csengőt kicsit erősebben kell nyomni és elég egyszer.
Amennyiben értékeid vannak a kocsidban, inkább hozd be magaddal, ugyan a környék nagyon biztonságos, de én azt szeretném ha semmi nem vonná el a figyelmedet az ittléted alatt.

 

TÉRKÉP

 

A térkép természetesen csak tájékoztató jellegű a valós, pontos címet bejelentkezésed előtti egy órával kapod meg.

 

Megközelítés gépkocsival

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/animaciok%20(1038).gif

 

Ha a belváros felől érkezel, akkor a Kerepesi útról a bal szélső sávból rákanyarodsz a XIV. kerületi FOGARASI útra. A Fogarasi úton teljesen egyenesen kell haladni mindaddig amíg az bele nem torkollik az ún. CSÖMÖRI- úti felüljáróba. A felüljáró jobb oldalán egy Shell kutat látsz majd, át kell hajtanod a felüljárón a továbbiakat pedig pontosítjuk,...ekkor már közel leszel hozzám. Ha az M3-s, M0-s felől jössz, akkor végig kell jönnöd a XV.kerületi SZENTMIHÁLYI  úton. Az út végén lesz egy körforgalom. Te itt jobbra kanyarodsz, majd utána az első mellékutcába be balra. Ez a JÁNOS utca ezen kijutsz a CSÖMÖRI útra, ahol jobbra kell rákanyarodnod a CSÖMÖRI útra. Innen már csak pár méter és az úti célnál leszel.

 

 

Megközelítés BKK-val

 

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/busz-kerettel.jpg

 

Az Örs vezér térről indul a 31-s busz, itt van a végállomása.
Ahogy kijössz a Metróból lemész az aluljáróba és egyenesen, ahol a Sugár Áruház van, ott jössz fel. Ezután fordulj balra ott vannak a busz és troli végállomások.
A busznak messziről jól látható digitális kijelzője van, hogy mikor indul. Mivel időre jössz hozzám és csak 1-2 perc van hátra, szedd a lábad, hogy elérd, mert különben 20 percenként jár.
A sofőr általában benn ül, tőle kérj segítséget, hogy szóljon, ha a József utca következik. Erre azért van szükség, mert először is a busz nem áll meg minden megállóban és mert nem vagy ismerős a környéken. Az újabb buszokon már digitálisan kijelzi és be is mondja a magnó, hogy melyik megálló következik.
Tehát szállj fel a 31-s buszra, ezzel jössz 4 megállót, a József utcánál szállj le. Itt már csak pár lépést kell tenned az úti célig. Ha Neked a Népstadion megálló a jobb, itt felszállhatsz a 130-s buszra amiről szintén a József utcánál kell leszállni. Ez egy kicsit hosszabb útvonal, de aki pl. a buszpályaudvarról érkezik neki ez az ideálisabb. Más járművel nem tudsz idejönni.

 

  Megközelítés GPS-el

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/01kapcsolat.jpg

 

Ebben az esetben bediktálom a pontos címet és aszerint fogsz megtalálni.

 

Megközelítés taxival

 

http://blackcatmasszazs.hu/kapcsolat/egyeb/taxi_1690356_3523.jpg

 

Ebben az esetben is bediktálom a címet és a taxis idehoz. Bármilyen úton is jönnél, legjobb tudásom szerint próbállak eligazítani. Mivel magam is autós vagyok elég jól ismerem a megközelítési lehetőségeket. Ha mégis útközben eltévednél, csak egy telefon és máris segítek. Ittasan, illumináltan, narkós állapotban megkérlek ne hívj fel és ne is gyere hozzám. Nálam dohányozni nem lehet.

Pont a mellettem levő kerületben a XIV. kerületben is van egy CSÖMÖRI út. Többen  oda tévednek. Tehát figyelj jól, hogy melyik kerületben jársz. Sokan megijednek, amikor meghallják a telefonban, hogy Rákosszentmihály. Nem kell félni egyáltalán nincs messze. Zugló peremkerülete, tehát nem "rákosborzasztó".
Jó utat és biztonságos közlekedést kívánok Neked amikor hozzám jössz és amikor távozóban vagy akkor is.

 
Sok szeretettel várlak.

 

 

 

 


ugrás a lap tetejére

 

 

 

 

 

Meta tag: Elérhetőségeim. Megközelítési útmutató, Félfogadásom, bejelentkezés hozzám.

Kulcs szavak: félfogadás, bejelentkezés, mobil, telefon, útvonal, térkép, GPS, BKK, taxi, gépkocsi, parkoló, magánház, korrekt, Hungary, XVI.kerület, Budapest, színvonal, www.blackcatmasszazs.hu, Black Cat, nagymesteri, gyémánt diplomás, masszőz, oktató, távol-keleti erotikus masszázs variációk, skypec2c://r/204 +36-30-701-0801 , www.szexakademia-online.hu, dr. Bahrehmad Carmelitta, pszichológus, szexológus, szex terapeuta, szexuálpszichológus, pszichoterapeuta, kriminálpszichológus, mentálhigiénikus, online, szex tanfolyam oktató, skypec2c://r/204 +36-20-930-9306