Muito amor e cumprimentos para o seu site !
( Sok szeretettel üdvözöllek a weboldalamon ! )

 

 

+36-20-930-9306

 

 

 

 

 
 
 

Szeretnél tökéletes szex partner lenni?

 
 
 
 
 

Akkor itt a helyed és én megmutatom az utat a
tökeletes boldogsághoz!
Az élet szép!
A szerelem és a szex teszi tökéletessé.

 

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy az egész honlap szövegezése tegező formátumú. Nagyon fontosnak tartom a bizalmat, az őszinteseget. Úgy vélem, hogy a tegeződés sok emberben megnyugvást okoz és sokkal nyíltabban tud beszélni a problémájáról. Tehát a részemről ez nem bizalmaskodás, hanem teljesen természetes, hogy mindenkivel tegeződöm.
De ha valaki ragaszkodik a magázódáshoz, természetesen azt tiszteletben tartom.

 

 

 

 

 
 
Nézd meg bemutatkozó videómat
 
 
 
 

A vida é bela! Amor e sexo faz com que seja mais completa.
( Az élet szép!  A szerelem és a szeretkezés teszi teljesebbé. )

 
 

Miután megnézted a rólam szóló videót igyekszem még a munkásságomról olyan információkat leírni ami a videó rövidsége miatt nem fért bele, hogy még jobban segítsek, hogy miért pont engem válassz .

Fontosnak tartom, ha valaki bármilyen jellegű szexuális problémával küzd és ehhez megfelelő terapeutát keres, hogy tájékozódjon a kollégákról, hogy el tudja dönteni, hogy ki nyeri el a tetszését és a bizalmát kit érdemesít arra a szent feladatra, hogy az illető szakember segíthessen neki.


dr. Bahrehmad Carmelitta

pszichológus, szex terapeuta, szexológus, pszichoterapeuta, szexuálpszichológus, tini-pár-család-mature pszichológus, addiktológus, kriminál pszichológus, online szex akadémia tanfolyam vezető és mentálhigiénikus, másság kezelő vagyok. Magyar és brazil származású hölgy vagyok. Közel 30 éve praktizálok, nagy rutinnal rendelkezem.

 

Tanulmányaim, munkásságom

 

Ha megnézted a videót ott ezekről pontos információt kapsz . Tehét ahol tanultam és tanítottam Rió de Janeiro-ban :

Pró-reitoria de Graducao  ( jogi egyetem )

 

Prof. Paulo Cesar Duque Estrada Paulo : rektor Rio de Janeiroban

Leírás: http://www.ufmg.br/english/imgs/tit_ufmg1.gif

 


Pathology-i kurzus.  School of Philosophy and Human Sciences, the Institutes of Biological pszichologi kar, Sciences and Exact Sciences szak.

Ösztöndíjjal az USA-ban Floridában sajátítottam el az amerikai módszert.

Az általam vezetett Talk Show a TV-ben , 6 évig ment heti egy alkalommal. Ez a műsor hozta meg számomra az igazi hírnevet, mert maga a téma természetesen a szexualitás volt . Mindig más volt a téma, hírességekkel, szakemberekkel folyt a beszélgetés, amiben a közönség is aktívan részt vett. A nézettség az egeket verte !

 

 

 

 

Magánklinikámon ahol nem csak kezelések, terápiás foglalkozások folytak, hanem benntlakásos függő betegek gyógyítása is.

Itt nagy asszisztériával és orvosokkal, segédekkel, ápolókkal dolgoztam. Sok híresség is megfordult nálam ők leginkább valamilyen függő betegségtől szenvedtek.

 

 

 

Létrehoztam egy jótékonysági szervezetet aminek nagyon sok brazil sztár volt a mentora.

Misszionárius feladatokat láttam el a szegény negyedekben előadásaimmal, óvszereket , élelmet, játékokat, ruházatot, gyógyszereket, tisztálkodási eszközöket, könyveket, taneszközöket osztottunk szét.

Nyitottam egy iskolát kifejezetten a nyomornegyed kisgyerekei számára, hogy megtanuljnak írni és olvasni.

Adományokkal támogattam állatvédő szervezeteket a mentett állatokért.

3 könyvem és 500 publikációm jelent meg.

 

A doktori címet szexuálpszichológiából szereztem meg.

Összeségében azt lehet mondani, hogy Brazíliában ismert és kedvelt ember voltam.

 

Dél-Amerika legnagyobb országa Brazília és a a világ legszebb városának tartják Rio de Janeirot. Tekintsük meg nevezetességeit. Azért osztom meg veletek az egyéb tudnivalókat Brazíliáról és pontosabban Rio de Janeiroról, hiszen én innen származom és ezáltal is kuriózumnak tarható az én személyem és a munkásságom és talán ez is közelebb hoz hozzám . Aki szeret utazgatni gondolom szívesen ismerkedik más szubkultúrákkal értékekkel és érdekességeggel. Ez a videó igazi túrista csalogató meg sem említve a város sötét oldalát, hát azért írok én róla, mert az is Rio.

 

 

 

 

 

Lakosai száma : 192 376 000 fő

Fővárosa Brasilia miondössze 200.000 lakossal. Talán Riot ismerik a legtöbben és ez a város a legsűrűbb népességű is. Hivatalos nyelv a portugál.

 

 

 

 

Brazília

 

Brazília Dél-Amerikai ország. Számtalan látványossággal éghajlatának köszönhetően itt mindig remnek az idő , télen sem megy le 20 fok alá a hőmérséklet, csak akkor nagyon sok eső esik. A világ legszebb városának tartott Rio de Janeiro az én szülővárosom .

 

 

 

 

Rio legnagyobb látványossága az évente megrendzésre kerülő Carnevál.

Ebben az időszakban valóban egy gombostűt nem lehet leejteni, a várost megszállják a túristák a világ minden pontjáról . Erről a carneválról azt kell tudni, hogy a város szinte minden tagja kereken 1 évig készül erre az eseményre.

A hírességek járják a szóló táncokat , de a szegényebb réteg arra spórol, hogy minél merészebb és káprázatosabb ruha kompozíciókban lejtsék a szambát. A fél városnak ad a carnevál munkát a díszletek kellékek gyártásában. A városban minden második házban működik tánc iskola.

Brazília sok mindenről híres, de a legjobban a zenéjéről, a szamba , a bossa nova hazája és innen származnak a világ legjobb focistái.

 

 

 

Plasztikai sebészet

 

Még a 40-s években a Copacabanán viseltek először lányok bikinit ! Magyarán a bikinit a brazil lányok találták fel! Ma már szinte valóban 3 pántot viselnek a lányok az óceánparton és ehhez tökéletes alak kell !

A világon a leghíresebbek a brazil plasztkai sebészek. Szinte minden országból ide pályáznak az orvosok, hogy tanulhassanak. Az én Édesapám is plasztikai sebész volt és professzorként dolgozott a legnagyobb Riói plasztikai sebészeten. Később magán prakszisba kezdett és szinte az ország összes híressége hozzá járt. Rendelője egy kis félszigeten volt, ahol repölőgép leszálló pálya is volt, így a világsztárok abszolút inkognitóban magán gépeiken érkeztek és távoztak a klinikáról. Rengeteg magyar orvost is fogadott ösztöndíjjal, mivel tudott magyarul ezek a tanítások nagyon közvetlenek voltak.

Ha Magyarországon egy plasztikai sebész beírja az önéletrajzába, hogy Brazíliában tanult 1-2 szemesztert, tárt ajtókra várhat mindenhol. És, hogy miért Rióban vannak a legjobb orvosok? Mert itt a a Copacabana és a Carnevál miatt már egészen fiatalon a lányok elkezdik átoperáltatni magukat hogy minél szebb legyen az alakjuk, a mellük, az arcuk, a popójuk, stb. Rióban építik be a legtöbb fenék implantátumot is . De a szép latin férfiak is plasztikáztatják magukat. És, hogy miért járnak ide mindenhonnan orvosok tanulni? Mert apám klinikája kifejlesztett egy egyedülálló varrási technikát amit csak itt alkalmaznak. Az USA-ban is a legtöbb plasztikai sebészeten található brazil származású sebész. pl. Los Angelesben a plasztikai sebészet vezető főorvosa brazil származású.

 

 

 

 

Mivel a lakosság nagy része nagyon szegény, a kormány rájuk is gondolt és ugyan évekig kell várni, amíg sorra kerülnek, de náluk is elvégzik ezeket a beavatkozásokat díjmentesen. Emlékszem volt egy riporter barátnőm ő mondta egyszer, hogy Rióban úgy járnak az emberek a plasztikai sebészhez, mintha fodrászhoz, vagy kozmetikushoz mennének. És ez a lényeg attól lesznek tökéletesek az itt megműtöttek, hogy minden beavatkozás apránként történik. Nem pedig drasztikusan, mint máshol. Nincs altatás, mert ennek a rizikófaktora is nagy. Csak helyi érzéstelenítést használnak. Ezáltal pl. a műtétek sokkal olcsóbbak is, mint bárhol máshol a világon.

 

ezen a gif. összeállításon az első képen az Édesapám látható a továbbiakban a kollégái

 

 

 

 

Rio de Janeiro-i nyomornegyed - bűnözés

 

Brazília a szélsőségek országa. Vannak a nagyon gazdag multimilliomosok és van az írástudatlan, szegény réteg. Miattuk a közbiztonság nem túl nagy.2016-ban Rio de Janeiroban rendezték a nyári olimpiát és a brazilok legnagyobb örömére végre a focisták elvitték az aranyat!

Minden brazil kisfiú álma, hogy egyszer nagy focista lesz belőle.

 

 

 

 

Rióban számukra ki van alakítva egy egész városrész amit nyomornegyednek hívunk. Ezek az emberek fából, vagy bádogból tákolt " lakásokban " favellákban élnek. Se víz, se áram itt nincs. Minden családban nagyon sok a gyerek akiknek az iskoláztatására a szülők nem figyelnek oda. A gyerekek az utcán nevelkednek. A kormány minden nagyobb területen a nyomornegyeden belül kialakított sok foci pályát. Magyarán a gyerekek reggeltől estig rúgdossák a bőrlabdát. Egyetlen kiugrási lehetőség számukra a foci. Ez sem véletlen hogy Brazíliának vannak a leghíresebb footballistái. A nép istenként tiszteli őket !

 

 

 

A munkanélküliség miatt óriási a bűnözések száma. A drogozás és annak forgalmazása, csempészete. Mivel millióknak nincs munkája, így TB-jük sincs így elég nagy a halandóság aránya is és az eleve AIDS-ben születettek száma. A börtönök embertelenek annyira össze vannak zsúfolva a rabok. A börtönökben igen gyakoriak a lázadások és a gyilkosságok is. Aki ide van beosztva őrnek, bizony az életével játszik. A szegény réteg gyakran fosztogat, bűnözik és tüntet. A rendőrség nem bánik velük kesztyűs kézzel, az utcai harcok szinte minden naposak . A politikai csatározások is, ahogy az utcai tűntetések, verekedések, rombolások gyakoriak. Ilyenkor a katonaság tankokkal vonul ki és akit elkapnak kemény börtön vár rá. A 2016-s Olimpián is ez volt a legnagyobb probléma, hogy a sport eseményre érkező külföldiket kifosztották, meglopták, zaklatták. Nagyon sok embernek adtak munkát az építkezéseken, de ezek mind a nyomornegyedből kerültek ki, mindenféle képzettség nélkül, nem csoda, hogy eluralkodott a káosz és nem lett minden készen a nyitásra sem. Mégis a Rióiak többsége örült az olimpiának és büszke volt arra, hogy brazil. Természetesn itt is voltak folyamatosan ellen tüntetések. És ne hagyjuk ki a nőket, akik a testükkel keresik meg a betevőt a többi családtag részére.

A legtöbben azért kerülnek börtönbe, mert nem csak prostik, hanem kábitószer élvezők illetve forgalmazók is egyben. Kissé obszcén de a női börtönökben néha szépségversenyt is rendeznek. Az összezsúfolás miatt a cellákban szinte egymáson fekszenek az emberek, fekhelyek sincsenek. Elég sok banda létezik és sok bűnöző tagja mert egységben az erő alapon így sokkal nagyobb bűncselekményeket tudnak véghez vinni és egymást fedezni. Azt lehet mondani, hogy a nyomornegyedban élőknél a bűnözés örökletes, nagyon ritka az amikor valaki ebből a szorítóvasból ki tud törni. A 2016-s olimpia megrendezése előtt a rendőrség és a katonaság szinte megszállta a nyomornegyedet és akit csak lehetett lecsuktak. Így próbálták a legveszélyesebb egyedektől megtisztítani Riot. El lehet képzelni, hogy ebben az időszakban milyen zsúfoltság volt a börtönkben.

 

 

 

http://www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-megrazo-video-igy-lopnak-a-gyerekek-a-nyilt-utcan-2516669 

Annyit azért meg kell említenem, hogy bármilyen szegény ez a nép, mindig dalra fakadnak, vagy táncra perdülnek és soha nem búslakodnak állandóan buliznak és vidámak.

 

Brazil TV sorozatok

 

És ha már Brazília, természetesen nem lehet kihagyni a közkedvelt TV sorozatokat, amik világszerte ismertek, így hazánkban is. Ezeket kinn szinte futószalagon gyártják és a nézők imádják. Mint már említettem az ezekben szereplő sztárok nagyrésze megfordult a magán klinikámon, mint függőbetegek. Ahogy a belinkelt cikkben is látható már egészen kisgyerekek, akik utcai tolvajlásból élnek, egy műanyag flakonnal járkálnak, amiből ragasztót szipúznak. Sajnos rengetegen kábítószer függők.

Pár kép a nálunk is ismert sorozatokból.

 

 

 

Brazília nagyon szerencsés a földrajzi fekvésében, valóban csodás ország, nagyszerű az éghajlata és főleg Rio de Janeiro meseszép. Éppen ezért több millió túrista keresi fel évente.

Nézzük együtt Rio látványosságait keverve a 2016-s olimpiával ahol a magyarok nagyszerűen szerepeltek. Az olimpián én is ott voltam és tanúja voltam nagyon sok esetben amikor megtudták valakiről, hogy magyar körbevették ölelgették őket, a brazilok most nagyon megszerették a magyarokat és ez a sportnak köszönhető .

 

 

Kommunikáció - Segítségnyújtás

 

A kommunikációt, az ismeretterjesztést legalább annyira fontosnak tartom, mint a tanácsadást és terápiát a szexről minden korosztálynak. Több mint  tizennyolc éve foglalkozom szexológiával. Újságírással, szaktanácsadással  is foglalkozom, az utóbbi években már - haladva a korral - elsősorban az interneten.

Én magam a szexualitást teljes egységként kezelem. Szaktanácsadói rendszeremet is ebben az egységben építem fel. Pártfogolom az alternatív gyógymódokat, az erotikus masszázst, a Taoizmust,  a Tantrizmust, a Buddhizmust, a természetgyógyászatot és a spirituális technikákat is, mint pl. a multiorgazmust.
A szexológusok elsősorban nem  szex technikai szaktanácsadók ! Ez a munkánk legkisebb része, habár értenünk kell ahhoz is. A szexológus a férfi-nő teljes értékű kapcsolatrendszer helyes működéséért dolgozik, az önismereti problémától a megismerkedéseken, veszekedési és vitakultúrán, a partner megtartásának trükkjein keresztül, az örömteli szexen át a jó házasságokért (vagy együttélésekért). Segít feldolgozni a válási traumákat is. A párterápia is szexológusi feladat, nem csak az orgazmus gondok, korai magömlések és potencia problémák megoldása.

 

Célkitűzésem

 

Legfőbb célkitűzésem, hogy olyan embereken segítsek, akiknél a szex terén problémák adódnak, vagy éppen nem állnak a helyzet magaslatán  szex kultúrában. Ez nem szégyen és tanulni sohasem késő ! Ezek legyenek akár teljesen kezdők, vagy éppen a  hosszas együttlét során olyan párok , nők és férfiak, akik   már nem tudnak újítani szexuális életükön és ezáltal ellaposodik a kapcsolatuk, ami sajnos a legtöbb esetben válással végződik. A szexualitás hozzátartozik az életünkhöz, ugyanúgy mint az evés, ivás, tisztálkodás, stb. Foglalkozom függő betegekkel a másság kategóriába tartozókkal is.

A mai világban két jelenség mutatható ki:

1. Van aki már túl korán kb. 12-14 évesen elkezd szexuális életet élni.

 2. Viszont akadnak olyan férfiak, nők akik valamilyen oknál fogva halogatják ezt a lépést ez legyen pszichés, tájékozatlanság, alulértékelési problémák, félénkség, vallásosság, családi ráhatás, stb.

 

Szexuális felvilágosítás

 

 

 

      * Hazánkban nem megoldott a  szexuális felvilágosítás sem. A szülők egész egyszerűen nem érzik ezt feladatuknak, holott ez bizony az ő dolguk, sőt kötelességük lenne. De sajnos ez  nem így van. Járt már nálam olyan egyetemista fiú is akinek mindkét szülője orvos volt, mégsem vették a fáradtságot maguknak, hogy a saját gyermeküket felvilágosítsák a kellő időben és korban.

* A magyar családok többségénél még mindig tabu a szex. A házaspárok sem beszélik meg  ezt egymással, így a gyerek felvilágosítása is elmarad. Nagyon sok fiatal ezért lesz bátortalan, mert tisztában van azzal, hogy szinte semmit nem tud a szexről és nem is kezdeményez pl. még ismerkedéseket sem, mert attól tartanak, hogy „beégnének” ha bármiféle szex szóba jönne. A legtöbben még az első csókig sem jutnak el.

 

* Az iskolákban egy évben egyszer az osztályfőnöki órák keretén belül, meghívnak mondjuk a legjobb esetben egy szakember orvost, de a döntő többségben csak egészségügyi dolgozót, aki megtartja ezeket az órákat. A fiatalok, mivel csoportban vannak az egészet egy „baromságnak” tartják és elröhögik , elviccelik ezeket a foglalkozásokat amiről mondjuk meg őszintén vajmi keveset érnek.

 

     * És itt jön be a pedagógiai szemlélet. A pedagógusok és az oktatási intézmények úgy vélik, hogy nem az ő feladatuk ez, hanem a szülőké. A szülő, meg pont az ellenkezőjét állítja, hogy ez az oktató iskola feladata. Egyszóval egymásra mutogatnak.  Így a kettő között elvész a fiatal. És magyarán semmit nem tud a szexről, csak esetleg amit a haverok, barátnők mondogatnak.

 

Nagyon sok kollégámnak van saját weboldala. Ott korrekten tájékoztatnak arról, hogy ők mivel foglalkoznak.

Az én szexuálpszichológiai  foglalkozásaim és terápiáim viszont egyedülállóak Magyarországon.

Úgynevezett amerikai módszerrel dolgozom.

 

 

 

 

De mit is jelent ez a gyakorlatban?

 

Ez a terápia az Amerikai Egyesült Államokban már évtizedek óta bevált módszer, innen is kapta a nevét. Mivel elég régen praktizálok, volt időm kidolgozni ezt a módszert itthon is és alkalmazni. Én ezzel az amerikai módszerrel dolgozom, tehát nem úgy, mint itthon általában a kollégáim. Én a lelki problémák megoldása és a személyiségfejlesztés, az EGO erősítés  után abszolút oktatom a jó szex elérése érdekében mindezt a gyakorlatban is.
Ez a terápia nálunk még nagyon gyerekcipőben jár, rajtam kívül talán még egy kollegina foglalkozik a gyakorlattal is, de ő más módszert alkalmaz, mint én.


Több száz esetben tanítottam meg nőket, férfiakat, párokat és családokat, időskorúakat a jobb, harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életre és a jól működő szexualitásra. A pszichológia alapja mindig a gyermekkora nyúlik vissza és mélyre ás a lélek bugyraiba, hogy a pácienssel együtt megtudja, hogy az adott problémát milyen trauma, stressz és egyéb külső és lelki behatások okozhatták.  Éppen ezért nagyon fontosak a személyiség fejlesztési gyakorlatok , hogy az egyén EGO-ja megerősítést kapjon ami által feloldódik a stressz a szorongás az esetleges depresszió és általa a különböző terápiákkal, szituáció játékokkal egy tudatosabb magabiztosabb én kerekedjen felül, hogy saját maga is képes legyen a problémáját lekűzdeni. Igen lekűzdeni.


Mert egy szexológus csak segítséget tud nyújtani utána a páciensen múlik, hogy mennyire elszánt, milyen hamar akar kilábalni a problémájából, tehát az adott feladatokat tanácsokat mennyire veszi komolyan és az adott útmutatások szerint betartja-e azokat.
Természetesen nem állhatok mindenki mellett, hogy súgjak a fülébe, hogy most ezt ne vagy azt  igen !
De aki tőlem elmegy mindenkit biztosíthatok róla, hogy teli zsákkal távozik utána már csak rajta múlik, hogy ezt otthon kipakolja –e és hogyan használja fel.
Én igyekszem mindenkinek a maximumot nyújtani, de ehhez én kevés vagyok.

Rajtad, rajtatok is nagyon sok minden múlik. Hogy valójában mennyire akarjátok a változást a gyógyulást a probléma megoldását vagy csak eljöttök egy terápiás foglalkozásra és azt hiszitek, hogy ezzel minden meg fog oldódni.
Hangsúlyozom az itt tanultakat kellő szorgalommal és kitartással kell a továbbiakban elsajátítani és gyakorolni.
Aki ezeket betartja garantált a siker, aki nem … erre csak azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy nem fogadta meg a tanácsokat.

A lélek gyógyításával, a problémák feltárásával foglalkozom és ha úgy látom, hogy ez szükséges és az illető igényt is tart rá nálam lehetséges gyakorlati útmutatókat segítséget is kérni.
 És ez az amiért engem kell választanod!

Mivel brazil vér is folyik az ereimben a tánc és a zene lételemem.

 

 

 

Mi az amerikai módszer?

 

 Férfi gondoknál pl. korai magömlés, merevedési problémák, prosztata bántalmak, libidó csökkenés, stb.  esetén megtanítom az úgynevezett elszorításos módszereket, a késleltetett magömlés technikáját és egyéb gyakorlatokat amiket otthon maszturbáció során gyakorolhattok be. Megmutatom azokat a fogásokat amikkel segíthettek önmagatokon. A gyakorlati útmutatás nem csak ebben nyilvánul meg, hanem olyan esetekben is akik járatlanok a szex terén és A-Z-ig. Az összes szex praktikával megismertetem őket. A hölgyeket is ellátom hasznos tanácsokkal és a gyakorlatban meg is tanítom azokra a dolgokra amitől igazi vadmacska szeretők lesznek az ágyban.

 

Modern oktatási forma online

 

 

Ahogy a honlap alcíme is elárulja az  online szex akadémia tanfolyam pároknak egyedülálló az országban. Itt olyan távoktatást tartok, ami teljesen személyre szabott és ezzel a párok kapcsolatát, életvitelét és szexualitását segítem új mederbe terelni. Ennek pont az a lényege, hogy kényelmes, ki sem kell otthonról mozdulni, hiszen az internet világában élünk, miért ne használnánk ki?
Rendelésem egy nívós magánházban történik, abszolút nyugodt körülmények között, ahol el lehet lazulni és a problémák megoldásában sokat segít a környezet adta sok lehetőség.

 

Másság terápiák

 

 

Tudomásom szerint egyetlen pszichológus sem foglalkozik a nem hetero kategóriába  tartozó emberekkel. Az is nagyon fontos érv, hogy miért pont engem válassz, mert nálam nincsenek tabuk és előítéletek. És valóban gyakorlati útmutatókkal is segítek minden hozzám fordulón, akármilyen extrém problémája is lenne. Számomra minden eset egy kihívás.

 

Tanítás

 

 

Évekig előadásokat tartottam egyetemeken Rióban , Magyarországon óraadó tanár vagyok az ELTÉN.
Mindig teltházasak az előadásaim, mert szeretek viccelődni és nem a száraz tananyagot adom le, hanem arról is beszéltek , hogy mi is rejlik igazán e mögött a tudományág mögött mennyire szerteágazó, izgalmas.

 

 

 

 

 

 

Tudományos ismeretterjesztés, segítség nyújtás

 

Ahhoz, hogy valakit elismerjenek a szakmájában a praktizáláson túl sokkal több emberhez kell szólnia és a szakmához is.
Mint már említettem több mint 500 publikációm jelent meg különböző témákban és három könyvem rekord számú kiadásban.
A könyveim abszolút az olvasóknak a hétköznapi embereknek szóltak, mindezt körülölelte a brazil szubkultúra, mert így lehet csak hiteles, az adott országban , ha ismerjük az ottani szokásokat, hagyományokat, a nők - férfiak  helyzetét, az iskolázottságot, az analfabetizmust, a körülményeket a gazdagságot és a nyomort.

 

Az ember a múltját soha nem felejti el és nem is kell , illetve az a jó, ha az agyunk csak a jó emlékeket őrzi meg a többit kidobja a kukába. Ha meghal egy szerettünk őt, őket soha nem fogjuk elfelejteni, emlékük örök életre bennünk marad, de hagyni kell őket távozi és nekünk tovább lépni ! Felemelt fejjel ez nekem is sikerült !

Mert ha nem ezt tesszük, jön a magába fordulás a depresszió és a szexuális és mentális problémák sorozata.

 

Rólam - Magyarország

 

Ha megnézted a bemutatkozó videómat megismerhetted az élettörténetemet. Ebből megtudhattad, hogy a szakmai életem milyen sikeres volt, aminek tulajdonképpen egy családi magánéleti tragédia vetett véget.

Természetesen én is összeomlottam, de a munkám éltetett. És amikor végleg talpra álltam, döntenem kellett.

És én döntöttem , mindent újrakezdtem! Kitéptem a szívemből a gyökereimet, mert nap mint nap nem akartam emlékezni és a temetőbe járni olyan sírokhoz, amibe tudtam, hogy nincs senki.

Ha azt mondja a világ, hogy Rio de Janeiro a legszebb város ez valóban így van a csodás fekvése miatt, de az én szívemnek Magyarország és Budapest ugyanilyen kedves. Mivel jól ismerem a fővárost, büszkén állíthatom, hogy Budapest a világ második legszebb városa.

Szeretek itt élni, szeretem az embereket és nem bántam meg semmit.

 

Magyarország Közép-Európai ország, területe Trianon után kicsi és a lakossága is csak 10.000.000 millió. Fővárosa Budapest közel 2.000.000 lakossal. Budapest is csodás fekvésű város, nagyon szeretik a külföldiek, éppen ezért raktam fel egy olyan videót fővárosunkról, amit egy angol világutazó kommentál, így megtudhatjuk, hogy egy külföldi hogyan látja ezt a fővárost. Mivel én sem itt születtem, nyilván én is másképpen látom, mint azok akik ősidőktől fogva ennek az országnak a leszármazottjai. Nekem az a véleményem, hogy egy ide látogató teljesen torz képet kap nem csak Budapestről, hanem egész hazánkról, hiszen a szervezett programok olyanok amik egyébként egyáltalán nem jellemzőek erre a népre. Az USA-ban éltem és ott van egy nagyon kedvelt világutazó, aki járja az országokat és annak a konyháit mutatja be. Amikor megláttam a Magyarországról forgatott filmet, azt hittem felrobbanok. Az úr ellátogatott egy cigány ! családhoz és csupa roma ételeket mutatott be.

Roma szokásokkal. Így mi Amerika szemében egy gypsy nép vagyunk ami nagyon félrevezető és egyben fellázító az én szememben! A lovas bemutatók, a cigány zene, a csárdás és a gulyás az amit minden külföldi itt megismer és ennek viszi a hírét a nagyvilágba. A legtöbb magyar mégcsak nem is látott közelről lovat , nem járunk csárdást ... és még mindig úgy emlegetnek minket, mint volt kommunista országot. Ugyan nem itt tanultam történelmet, de azt én is tudom, hogy Magyarországon soha nem volt kommunizmus, hanem szocializmus. Most pedig közelítünk az egyszemélyes diktatúra felé.

Kalandozzunk egy kicsit madártávlatból a csodás Budapesten .

 

 

 

 

 

 

Mivel az Édesanyám magyar volt, évente jöttünk haza látogatóba a rokonokhoz. Felvettem velük a kapcsolatot és otthagytam mindent magam mögött Magyarország lett a végcél a második hazám. Először a nagymamámhoz költöztem és kerestem a lehetőségeket itt. Amit elég hamar meg is találtam. Megvettem a jelenlegi ingatlant ahol praktizálok. Tanár lettem egyetemen, ahol általános pszichológiát oktatok. Itthon is publikálok . Tanítok, táborokat szervezek és rengeteget utazom. Mivel mindig volt kutyám itt is beléptem a legnagyobb állatvédelmi szervezetbe és ennek is az aktivistája vagyok.

Rendeződött a magánéletem is és boldog párkapcsolatban élek.

 

Az én Budapestem

 

 

 

 

Aki ellátogat hozzám elszoktam mondani a mottóm :

- Tudod miről fogod felismerni, hogy ki a hozzád illő partner és milyen lesz az ágyban?

A válasz rém egyszerű : hogy csókol és hogy táncol.....

A csók az egyik legfontosabb eleme egy párkapcsolatnak. Ez az első érintkezési forma ami már több, mint barátság ....

Ha valaki nem jól csókol, vagy pl. rossz a lehelete, büdős a szája nem számíthaszt benne jó partnerre.

Ha valaki egyszerűen botlábú, csetlik botlik, vagy csak úgy tesz, mintha táncolna ....nem lesz jó az ágyban ! Ha nem tudja használni a testét a ritmusra, egy bábura, fadarabra számíthatsz és nem jó szexuális partnerre. Egy nő attól NŐ, hogy tudja, hogy van dereka, csípője, feneke és melle és ezeket tudja is használni. Nem véletlen, hogy a latin nép szubkultúrájához hozzátartozik szervesen a tánc ! És a szerelmük is olyan szenvedélyes, mint a szamba, a tangó, stb.

Persze a férfiakra is ugyanez vonatkozik. Az ideális a kicsi feszes fenék, a jó ritmus érzék, a csípő használata.

Tehát csókolj és táncolj !

 
 
 

Konzultáció

 

 

Azok, akik nem tudnak hoszabb időt szentelni egy-egy terápiára a minimum konzultációs idő 4 óra időtartamú. Ezek csak elméleti beszélgetések.

Általában a foglalkozásaim 8 órásak azaz egész naposak. Ezeknek van értelmük és ebben az esetben garantált a siker.

Ezek a beszélgetések, terápiák mindig nagyon intimek, diszkrétek kellemes környezetben ami azt a célt szolgálja, hogy valóban kellőképen el tudj lazulni és a te kényes problémádat őszintén és szégyenkezés nélkül tudd elém tárni.

Ez nem egy orvosi rendelő, nem találkozol össze várakozó betegekkel, nincsenek kíváncsi szemek,nincs várakozási idő, itt csak te vagy, csak velem találkozol és minden Rólad szól. A terápiák abszolút egyénre szabottak az illető problémájára fókuszálva.

Hozzám nem kell többször jönni.

Ezért az egyszeri foglalkozás hosszabb lélegzetű amire időt kell neked is szánnod. Nem vagyok híve a kezelések elaprózásának, sem a csoportos terápiáknak. Nem is alkalmazom őket. Sokkal hatékonyabb igaz fárasztóbb is, ha egy alkalommal frissen szívod magadba mindazt amit rád " zúdítok " .

Amikor távozol tőlem valóban azt fogod mondani, hogy részt vettél egy gyorstalpaló szex akadémián.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Ha rászántad magad egy foglalkozásra, elnyertem a tetszésedet és a bizalmadat sok szeretettel várom számkijelzéses hívásodat.

+36-20-930-9306

 

 

 
 

 

tovább a Bevezetés a szex rejtelmeibe aloldalra >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meta tag : Indokok, hogy miért pont engem válassz más szexológusokkal szemben.

Kulcs szavak: dr. Bahrehmad Carmelitta, pszichológus, szex terapeuta, szexológus, szexuálpszichológus, másság kezelés, életmód-életvezetési tanácsadó, mentálhigiéne, online szex tanfolyam, szex suli, tökéletes szex partner,pár-család-mature terápiák, Brazília, Rio de Janeiro, orvos, prakszis, tanulmányok, életút, bemutatkozás, magánrendelő,

USA, Magyarország, Hungary, magyar, brazil, Budapest, XVI, magánház, konzultáció, terápiák, gyógyítás, célkitűzés, plasztikai sebészet, riói nyomornegyed, fottball, nyomornegyed, bűnözés, börtönök, talk show, videó, You Tube, tudományos ismeretterjesztés, tanítás, könyvírás, publikációk, amerikai módszer, szexuális felvilágosítás, kórház, egyetem,www.szexakademia-online.hu , +36-20-930-9306,

lap tetejére