tovább >>>


 

 

+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

 

Az oldal Skype címe:

 

szexakademia.online

 

Nézd meg a saját videómat is.

 

 

 

 

Tartalom

 

1/ Mi is az online szex tanfolyam?

Ha ellaposodott a kapcsolatotok

A tanfolyam költsége

Részvételi feltételek

Berlini szex kiállítás

Kiknek ajánlom ezt a tanfolyamot?

Szerelem nélküli szex?

Másság a szexben

Meleg házasságok, kapcsolatok

Az ideális kapcsolat

2/ Kérdőív hölgyeknek

Kitöltési útmutató

3/ Kérdőív uraknak

Kitöltési útmutató

4/ Tanfolyam tematika

Foglalkozások, vizsga

5/ Vizsga teszt hölgyeknek

6/ Vizsga teszt uraknak

7/ Mélyinterjú

8/ Oklevél

9 / Oktató filmek

10/ Oktató filmek

 

 

 

 

Mi is az online szex tanfolyam?

 

Az online  szex akadémia tanfolyam pároknak

 

Mindazok számára elérhető, akik távoli helyen laknak, esetleg túlságosan elfoglaltak, s így nem tudnának személyes terápiára eljárni.
Különösen előnyös külföldön élő honfitársaink számára, akik gyakran senkivel nem tudják az anyanyelvükön megosztani problémáikat, nehézségeiket.
A lakásukhoz kötött, mozgássérült emberek elől sem zárja el a tanfolyam elvégzésének lehetőségét.


Nincs időveszteség az utazással.


A párkapcsolati problémák felvállalása gyakran okoz gondot az érintett emberek számára. Itt beszélhetünk megromlott emberi kapcsolatokról, vagy a  rossz beidegződött unalmas szextől is nagyon sok pár a végén a szakítás, válás mellett dönt. Családtagjaik, ismerőseik előtt titkolják, szégyellik mindezt.

Az online  szex tanfolyam segít megőrizni az intimitást, hiszen a saját otthonotokban vagytok, így  együtt ott tudtok  lenni a képernyő előtt és  tanulni illetve megoldani a házi feladatokat.

Az internet természetessé vált az élet minden területén. E-mailen, skype-on és különböző közösségi oldalakon keresztül osztjuk meg a velünk történő eseményeket, így tartjuk a kapcsolatot barátainkkal, ismerőseinkkel.


Miért ne végezhetnétek  el  egy pszichoterápiás szex akadémia tanfolyamot is ? Ami megoldja a pár kapcsolati problémátokat a válságokat az elszürkült éveket felfrissíti, újdonságokkal ajándékoz meg, hogy ti ismét egymásra találjatok és boldogok legyetek, a szexuális életben pedig fantáziadús , kreatív , fortélyokkal  gazdagított életet tudjatok élni.

Az online  tanfolyam elvégzése Skype-on történő kapcsolatfelvétel nyomán történik. A tanfolyamra minden pár jelentkezhet korra és nemi identitásra való tekintet nélkül. Lehetsz kezdő és haladó a szex terén.

 

 

Nos ez egy olyan oktatási forma, ami egyedül ezen az oldalon érhető el és én vagyok az egyetlen szexológus, aki ilyen formában oktat.

A tanfolyam egyedülálló kezdeményezés. Azok, akik elvégzik, ki sem kell az otthonukból mozdulniuk. Mindig előre egyeztetünk mielőtt hozzákezdenénk, hogy egy héten egyszer, lehetőleg ugyanabban az időpontban mindhárman ráérjünk és egy órát töltünk el közösen a monitor előtt.

A tematika mindenkire személyre szabott. Minden óra után kaptok " házi feladatot" amire egy hét áll a rendelkezésetekre, hogy elsajátítsátok.

A következő foglalkozáson, kiértékeljük a házi feladatot, hogy mennyire sikerült megvalósítani.

A 11. órán pedig az egész anyagot átelemezzük és megbeszéljük, hogy mennyire változott meg a párkapcsolatotok.

Azok a párok, akik látható fejlődésen mentek keresztül, sikeresen megoldották a házi feladatokat, felkerülnek az oldal dicsőség falára, az Akiknek sikerült rovatba. Itt mindenkivel készítek egy mélyinterjút. Aki hajlandó az arcát adni, azt megköszönöm és felkerül az oldalra. Ha nem hajlandó erre, akkor kép illusztrációval kerül fel a siker történetük. Természetesen senkinek még csak a nevét sem írom le a riportban és semmilyen személyes olyan dolgot nem fogok leközölni amiről bárki is megtudná, hogy kikről is van szó, kivéve aki ebbe beleegyezett. Tehát maximális diszkrécióval dolgozom. Ha az utolsó teszt vizsga javulási tendenciát mutat mindkét fél részéről , illetve egyes kérédskre ezúttal azonos a váasz, azt mondhatjuk, hogy érdemes volt belevágnotok és sikeresen elvégeztétek ezt a tanfolyamot.

És, hogy ennek egy kis emléket is adjunk, mindenki a kereszt nevére szólóan egy Oklevelet kap ami azt tanústíja, hogy sikeresen elvégeztétek azt a tanfolyamot. Ezt a dokumantumot email formájában kapjátok meg, amit utána ki tudtok nyomtatni és esetleg bekeretezteni, vagy berakni egy fiókba a lényege, hogy ez örökké megmaradjon nektek és ha bármilyen gondotok van csak egy pillantást kell rávetnetek és máris előjönnek az itt tanultak .

 

 

 

Mindenkinek nagyon sok vidám órát kívánok, mert higgyétek el, hogy ezen a tanfolyamon nem csak tanulni fogtok új dolgokat, hanem mulatságos is lesz, tehát jól fogjátok érezni magatokat, félre téve a prüdériátkat.

 

Erre az oldalra okulásul van szükség, hogy azok, akik tele vannak kétségekkel és bizonytalansággal, másokból okulva és tanulva, végre ők is rászánják magukat arra, hogy tegyenek is valamit a kapcsolatukért.

 

Ha úgy érzed, hogy már nem a régi a kapcsolatotok és egyedül nem tudjátok megoldani, nem szabad boldogtalanságban, kielégületlenségben élni, forduljatok szakemberhez.

 

 

 

Ezt ti ne tegyétek! Mitől is fakulhat meg egy kapcsolat?

 

Pl. a megszokás, a szerelem elmúlása a gyermek vállalás, a menopauza, a kapuzárási pánik , a szexuális fantázia hiánya, az állandó elutasítás, lakás problémák, munkanélküliség, alkoholizmus, egyéb káros szenvedélyek, krónikus betegségek, anyagi terhek, munkahelyi problémák, családi tragédiák, stb.

Lehetne a végtelenségig sorolni, hogy éppen egy adott párnak mi a gondja a kapcsolatában, amit mind a két fél érez, de nagyon ritka esetben fordulnak egy pár terapeuta szakemberhez.

 

Hát ezért vagyok én. Hogy segíthessek nektek.

 

Egy kapcsolat két ember legbensőségesebb magánügye. De ha képtelenek vagytok leülni egymással, teljesen hideg fejjel megbeszélni a problémátokat, akkor kell a külső segítség.

A tanfolyam abszolút segítő szándékú, család barát, én azon dolgozom veletek együtt, hogy széppé és ismét működő képessé tegyem a kapcsolatotokat érzelmi, szexuális és identitás alapon is.

Tehát ha bármilyen jellegű problémátok van, legyen az szexuális, vagy egyéb emberi, a másikkal szemben, akkor ne tétovázzatok adjatok egy utolsó esélyt magatoknak, hogy az én segítségemmel ismét boldogok legyetek.

Ha valamelyíkötök rátalált erre a honlapra, tessék egymással megbeszélni, hogy mind a ketten szánjátok rá magatokat, hogy részt vegyetek ezen az online tanfolyamon.

Sok szeretettel várom a jelentkezéseteket, fő a bizalom, bennem és egymásban , hogy képesek legyetek arra, hogy ismét egy boldog párt alkossatok. Ne tétovázzatok, mert a "tologatás" nem fog semmit megoldani.

 

 

 

 

A tanfolyam díja

 

150.000.-Ft, azaz, Egyszázötvenezer.- Ft. Kettőtöknek.

Fizetési mód: banki átutalás.

 

Részvételi feltételek

 

- Külön-külön ki kell tölteni értelemszerűen a tanfolyamra a jelentkezési kérdőíveket és azt eljuttatni hozzám , csak akkor töltsd ki, ha valóban komolyan átgondoltátok és jelentkezni szeretnétek a tanfolyamra

- a kitöltött kérdőívek ezek után kerülnek feldolgozásra és erre fog épülni a ti tematikátok

- a tanfolyam összegét átutalással tudjátok kiegyenlíteni, ami ha megérkezett, máris egyeztetünk időpontot, hogy mikor tudjuk elkezdeni a foglalkozásokat

- az oldal Skype címére való bejelentkezés mindkét fél részéről ( bejelentkezéskor egymás mellé kell írnotok a beceneveteket amit a jelentkezési lapra is beírtatok )

- Skype elérhetőség

- valós email cím

- mobil elérhetőség

- nem kell kiadnotok a neveteket, elég a keresztnév

- jól működő kamera ( javaslok HD kamerát venni, 10-15 ezer Ft.-ért már nagyon jó márkákat lehet kapni ) . Ez azért lenne jó, mert ilyen kamerával az egész képernyőn látszódtok. Én is ilyen kamerát használok, tehát ti engem teljes nagyságban fogtok látni.

Mivel Ti ketten fogtok a kamera előtt ülni, én is szeretnélek titeket normális nagyságban látni. Ha viszont nem rendelkeztek HD kamerával, akkor engem is csak kicsiben fogtok látni és ez megnehezíti a közös munkát.

-mielőtt majd leültök az első foglalkozásra, mindent próbáljatok ki, hogy működik-e

- jól működő mikrofon

- megfelelő világítás

- mindkettőtöknek szüksége lesz egy spirálos jegyzet füzetre amibe a foglalkozások alatt jegyzeteltek , hiszen lesznek olyan feladatok, amit teljesen önállóan, egymástól függetlenül kell megoldanotok.

tehát füzet és lehetőleg 2-3 toll, hogy mindig írjon, amikor kell. Azért írom mindezt ilyen részletesen le, mert az idő hamar elszáll és valóban nem szeretném, ha ilyen kicsinységeken menne el a drága idő.

- értelemszerű, hogy az órákon senki ne használjon mobilt, de ha mégis, az sajnos lerövidíti az óra idejét

- ez a terápia abszolút személyre szabott, tehát tudnom kell, hogy kikkel állok szemben és ebből indulunk ki

-természetesen a tanfolyamnak van egy tematikája, de ez mindig egyénenként, párokként változik

 

 

 

 

A tanfolyam kizárólag nagykorú pároknak szól, kortól és nemi beállítotságtól függetlenül ! Cél a pár terápia, a személyiség fejlesztése és a szexuális fortélyok, szex kultúra megtanítása. Felmerült problémák megoldása.

A tanfolyam 10 x 1 órából áll. Hetente egyszeri találkozást jelent ez a monitor előtt. Nem csak megbeszéljük az adott témát, hanem a következő hétre " házi feladatot" is kaptok , amiről be kell számolnotok, hogyan sikerült kivitelezni azt az elmúlt hét folyamán.

Ezek után haladunk tovább. + 11. óra a " vizsga "

Tehát, csak fel kell eleveníteni a már megtanult praktikákat. Illetve az utolsó találkozás előtt ki kell töltenetek megint külön-külön egy vizsga-tesztet. Az első és az utolsó kérdőív és az általam feltett kérdések alapján tudhatjátok meg , hogy mennyire lettetek sikeresek és mire kell még jobban odafigyelni a jövőben.

 

 

Berlini szex kiállítás

 

 

 

Akik latin szeretők akarnak lenni, javítani tudnak a technikájukon a kiállításnak köszönhetően, ha elég bevállalósak ahhoz, hogy bemerészkedjenek az Amora szex akadémia falai közé. Meztelen modellekkel, bábokkal és különféle szexuális játékszerrel tarkított kiállítás ez, ahol találó megjegyzéssel nyílik a tárlatvezetés.

„Egy kiállítás azoknak, akik szeretnek mindig mindent megfogdosni”.

 Több mint 50 interaktív műanyag modell áll rendelkezésre, melyeknek segítségével a férfiak és nők kitapinthatják a bizalmas testrészek minden négyzetcentiméterét. Ha ügyesen manővereznek a bábokkal, akkor speciális effektek segítségével örömfokot és női sikolyokat produkál a szerkezet. Sok pár együtt érkezik a kiállításra, hogy közösen megtanuljanak valami újat és izgalmasat, mondta Uta Barkow, annak a Beate Uhse nevezetű szexuális eszközökkel foglalkozó láncolatnak a menedzsere, ami vendégül látja az akadémiát.

Barkow szerint, a nők sokkal lazábban élik meg a kiállítás adta lehetőségeket, a férfiak inkább külső szemlélőként kísérik el párjaikat, nehezebben bontakoznak ki az erotikus közegben. A múzeum szintén figyelmet fordít a különféle szex-pózok hirdetésére is, melyet kisfilmekkel igyekeznek szemléltetni, az odalátogatók számára.

A francia Johan Rizki által alapított akadémia tervei közt szerepel egy hasonló kiállítás megszervezése Londonban és Barcelonában is.

 

 

 

 

Ismerünk a világ összes nagyvárosában megrendezésre kerülő un. Erotika Kiállításokat is.

Itt a live show inkább a vonzó a látogatók számára, de vásárolhatunk is kedvünkre segédeszközöket, sőt, ha elég bátrak vagyunk, még színpadra is kerülhetünk.

Íme egy leszbi show . Vannak műsorok, amik csak bemutató jellegűek és vannak olyanok is, ahol bevonják a közönséget is.

Mindenképpen ajánlom, hogy keressetek fel egy ilyen kiállítást is. Semmi nem történik, legfeljebb egy jót szórakoztok.

 

 

 

 

 

Kiknek ajánlom ezt a tanfolyamot ?

 

 

* Tulajdonképpen minden olyan párnak, akik úgy érzik, hogy lenne még mit tanulniuk a szex kultúra terén.

 

* Olyanoknak, akiknél valami nem stimmel a szexuális kapcsolatukban.

 

* Minden olyan nőnek és férfinak, akik újítani szeretnének, feldobni kicsit "bepókhálósodott" kapcsolatukat.

 

* Ha még kezdő vagy, illetve gyakorlatlan a szex terén.

 

* Ha szerelmes vagy, de a szex mégsem stimmel, segítek, hogy az is tökéletes legyen köztetek.


* A tanfolyam ugyan egy tematikára épül, de a kérdőív kitöltésével csak Nektek szól, csak a Titeket érintő problémákat járjuk körbe.

* Félénk vagy, nem tudsz ellazulni , kellőképpen átadni magad a másiknak? Segítek ebben is.

 

* Nem tudsz kezdeményezni? Megtanítalak.

 

* Szexuális fortélyok, anatómiai ismeretek, kellékek , segédeszközök és egyéb játékok megtanítása, ha nyitott vagy rá és újítani szeretnél.

 

* Ritkán szeretkeztek? Hiba ! Tanulj tőlem és jobban fogod kívánni a szexet.


* Szeretnél még jobban szeretni? Itt a helyed!  

 

* Szeretnél tökéletes szex partner lenni? Akkor itt a helyed és az leszel.

 

* Szülés után vagy és nem kívánod a szexet? Elutasítod a párodat? Ne tedd ! Tanuld meg tőlem, hogy szülés után is van nagyon finom szex.

 

* Nem tudjátok megbeszélni az egyéb sérelmeket, problémákat? Gyertek és én segítek ebben.

 

* Merevedési problémád, korai magömlésed, fityma szűkületed, prosztata, here problémád van és emiatt már nem kívánod a szexet? Félsz a kudarcoktól? Megtanítalak bánni a testeddel és a fejedben, a lelkedben is helyre teszem a dolgokat.

 

 

* Kapuzárási pánik? Hülyeség ! Megtanítalak, hogyan kezeld ezt a helyzetet.

 

 

* Időskori, mature szex? Igen ! Azért mert elmúltál X..még nem kell lemondanod a testi örömökről.

 

 

 

* Menopauza. Igen ilyenkor a nőknél fizikális változások állnak be, pl. hüvely szárazság. Ellazult izomzat. Emiatt sokan becsukják az ajtókat, ablakokat és kizárják a testi szerelmet az életükből. Ne tedd ! Tudd élvezni és széppé tenni ezeket az éveket is .

 

 

* Vannak merész álmaitok, de nem meritek megvalósítani? Ebben is segítek.

 

 

* Valami stressz miatt szexuális szorongásod és gátlásaid vannak , ezért eléggé zárt világban élsz a szex terén és ezt még a párod sem tudja oldani? Feloldom a traumádat és végre felszabadultan tudsz majd szeretkezni.

 

 

* Ha nem tudjátok őszintén megbeszélni, hogy mi is a gond kettőtök között az én segítségemmel a jövőben nyitottabbak és őszintébbek lesztek egymáshoz.

 

 

* Nem ismertek szexuális játékokat? A szex maga egy játék, a testek játéka ! Tanulj meg játszani !

 

 

* Hallottatok már a swingerelésről ? Kacérkodtok a gondolattal, hogy kipróbálnátok, de nem meritek bevállalni? Megismertetlek a swinger klubok világával.

 

 

* Szívesen használnál valamilyen segédeszközt, csak nem tudod, hogy a párod mit szólna hozzá? Megbeszéljük hármasban.

 

 

* Túl sokat maszturbálsz? Megtanítalak, hogyan tedd ezt okosan a szexuális életed fantázia dúsabb tétele érdekében. Tanulj meg maszturbálni. És közben megtanulod a testedet irányítani.
 
* Túl kicsi a méret, vagy túl nagy? Megbeszéljük, melyiket, hogyan kell jól használni.

 

 

* Testi higiéniai ismeretekkel nem vagy tisztában? Megbeszéljük.

 

 

* Érdekel a vadabb, alázatos, vagy uralkodó szex de nem mered a pároddal megbeszélni? Megbeszéljük hármasban.

 

 

* Vannak titkos nemi vágyaid de elnyomod őket? Segítek ezeket a felszínre hozni.

 

 

* Nem vagy elégedett magaddal az ágyban? Segítek az önbizalmad, az egód és a szex tudásod fejlesztésében.

 

 

* Valami problémád van a testeddel, amin szeretnél változtatni? Beszéljük meg.

 

 

* A párod valami olyat akar rád erőszakolni, amit te nem szeretnél megtenni? Beszéljük meg !

 

* Soha nem volt még orgazmusod? Eztán lesz !

 

* Szeretnél átélni multi orgazmust? A tantra az egyéb keleti filozófiára épülő szexuális fortélyokat ezután alkalmazni fogod.

* hetero pároknak

* leszbikus pároknak

* homo pároknak

 

 

És még sorolhatnám a végtelenségig, hogy miért is válasszátok ezt a tanfolyamot.

 

 
A lényeg az, hogy legyen bizalmatok felém, legyetek őszinték, mert csak így tudok majd segíteni nektek, legjobb tudásom szerint.

 

 

Szerelemben, a szexben nincs szabály, nincsenek tabuk, így az intim kreativitásnak is csak a képzelet szabhat határt.
 

 

 

Van-e szerelem nélküli jó szex?

Körkérdés.

Add meg te a választ

 
Szerinted van szerelem nélküli jó szex?
 
Szerinted a jó szex összetarthat két embert?
 
A szerelemben és a testiségben vannak tabuk és még sincsenek?

 

Meleg házasság mi a véleményetek a másságról,

elítélitek? elfogadjátok?

 

 
Újabb amerikai államban engedélyezték az egyneműek házasságát. Washingtonban rögtön száz pár kapott az alkalmon, hogy hivatalossá tehessék szerelmüket. Egyszerre!
 

A tökéletes összhang akkor létezik, ha mindkét fél élvezi a szexet és ugyanazt szereik. Legyen az hetero kapcsolat, vagy azonos neműek közötti szerelem.

 

Nos ne feledkezzünk meg a leszbikus kapcsolatokról sem. És titeket ugyanúgy utolérhetnek a hétköznapok gondjai, mint a hetero, vagy homo párokat. Tehát leszbikus pároknak is ajánlom ezt a tanfolyamot.

 

 

 

Egyre valószínűbbnek látszik, hogy a homoszexuálisok házasságkötése lett az amerikai elnökválasztási kampány egyik központi témája.

San Francisco után az oregoni Portlandben is engedélyezték az egyneműek egybekelését.
A portland-i polgármesteri hivatalban több mint 150 meleg párt adtak össze hivatalosan. "Nem engedhetjük meg, hogy továbbra is diszkrimináljanak embereket, mert Oregon állam alkotmánya valamennyi polgárának egyenlőségét garantál" - jelentette ki a homoszexuálisok ügyét felkaroló bizottság vezetője. A kormányzó ugyanakkor kétségeit fejezte ki, hogy az ilyen házasságkötések legálisak, ezért alkotmányjogászok véleményét kérte. Itt jegyezném meg, hogy az USA-ban San Francisco többek között arról híres, hogy itt él a legtöbb homoszexuális, utána következik Los Angeles.

Egy év börtönbüntetést kaphat viszont New Palz, a New York állambeli kistelepülés polgármestere, akit 19 rendbéli törvénysértéssel vádolnak, mert engedélyezte 25 homoszexuális pár házasságát. Californiában továbbra is patthelyzet van a San Franciscóban megkötött több ezer melegházasság ügyében.

 

 

Arnold Schwarzenegger, California, USA állam 38. kormányzója ( 2003.nov.17-2011.jan.3-ig. ) az egyik tévéadásban közölte: a bíróságnak kell döntenie ebben a kérdésben. A törvény jelenleg csak férfi és nő között engedélyezi a házasságot, de ha California polgárai ezen változtatni akarnak, neki semmi kifogása nincs ellene.


Amerika legnépesebb államában 2000-ben népszavazással döntöttek a homoszexuális házasságok megtiltásáról, ezért jelenleg "kibékíthetetlen" ellentmondás áll fenn a San Francisco-i polgármester lépése és a törvény között.

 


A Golden Gate városában kötött melegházasságot Rosie O" Donnell ismert színésznő a barátnőjével, Kelli Carpenterrel. Megkérdezték a homoszexualitását nyíltan vállaló Sir Elton Johnt is, hogy kíván-e élni a lehetőséggel. A világhírű brit énekes évtizedek óta él együtt partnerével, David Furnish-sal. A válasz: "Daviddel együtt a meleg házasságkötések mellett vagyunk, de nincs szándékunkban a kapcsolatunkat hivatalossá tenni" - közölte a sztár kommünikéjében. Épp most adoptálták második gyermeküket ugyanattól a béranyától.

 

 

De ! Sir Elton John születési neve : Reginald Kenneth Dwight a kilencvenes évek eleje óta él együtt David Furnish kanadai filmessel, akivel 2005-ben hivatalossá is tették kapcsolatukat !2005-ben több mint egy évtizedes kapcsolat utánbejegyzett élettársi kapcsolatot  kötött David Furrnshsel. Az 1947-s születésű Nagy Britanniai londoni születésű több mint tízszeres Grammy díjas zenész és dalszerző soha nem titkolta másságát. És sokat tesz az AIDS és a melegek mellett.

 

 

A Saatchi & Saatchi New York által készített szpot úgy érvel a házasság mellett, hogy tulajdonképpen ellene érvel. A homoszexuálisok szeretnének házasodni? Nosza, nem is szívathatjuk meg őket jobban, minthogy engedélyezzük nekik. Mindezt a Justin Long és Mike White által megformált meleg pár esetével bizonyítják be nekünk.

 

 

 

 

A srácok először úgy esnek egymásnak egy meleg felvonuláson, ahogy az egy magyar gárda tag rémálmaiban megjelenik, aztán egyre jobban egymásba gabalyodnak, míg végül kapcsolatukat házassággal is megerősítik. Ezt követően azonban nem a mennyország következik, hanem a valóság.

A mindennapok rutinja, egymás koszos fehérneműi, szex nélküli éjszakák, a megszokás és az unalommá váló rutin szegélyezi az utat, amelynek végén semmi sem marad, csak a kiüresedett házasság.

 

Ugye milyen ismerős? Nos tehát legyen bárki bármilyen beállítottságú szexuálisan, ugyanazok a gondjaik lehetnek.

Miért mentenénk meg ettől épp a homoszexuálisokat? Miért maradjanak ők függetlenek és boldogok? Ha utálod őket, akkor szúrj ki velük úgy, hogy ők azt higgyék, hogy jól jártak, támogasd a kezdeményezést és járulj hozzá, hogy ők is megházasodhassanak!

( ezt a film készítői szánták mottónak, nem az én véleményem ).

Nos ennek a lényege csak az, hogy ez az oldal, ahogy már többször is leírtam, nem csak heteroszexuális párokkal foglalkozik.

Attól, hogy valaki "más" még küzdhet ugyanolyan gondokkal, mint a heterok. És én nekik is ajánlom ezt a tanfolyamot.

 

 

 

Három fajta kapcsolat létezik

 
 

1./ Szerelem és nagyon jó szex

2./ Szerelem és vacak szex

3./ Szerelem nélküli nagyon jó szex

 

 

Szerintetek melyiknek van hosszútávon jövője?

 

Nyilván az elsőnek. Mert a szerelem elmúlik és átalakul szeretetté, tiszteletté, tehát marad az erős kötődés és a nagyon jó szex. Ennek a kapcsolatnak van hosszútávon létjogosultsága.

 
A másik kettő előbb utóbb megromlik. Mert a másodikban is elmúlik a szerelem és hiába megy át egyéb kötődéssé, marad a vacak, sivár szex. Egy ideig, évekig, évtizedekig megy a dolog, a gyerekekre való tekintettel, a vagyon, a közös vállalkozás, stb. miatt. De egyszer csak eljön az idő amikor az egyik fél kilép ebből a kapcsolatból, ahol megtalálja azt a szexuális partnert akiről mindig is álmodott. És ettől ismét szerelmes lesz !
 
A harmadik típus összetartó eleme az "elemi ösztön", azaz a reggeltől estig tartó vad szenvedélyes szex. De ezt is meg lehet unni egy idő után. Egyszer csak az egyik, vagy mind a két fél rádöbben, hogy nem szereti ezt az embert, csak a szexuális vágyainak eszköze. És szakítás lesz a vége.
 
Tehát mindenkinek csak az első típusú ideális kapcsolatot ajánlom tiszta szívemből.

 
 

sok szeretettel várlak

 

 


 

 

 

ugrás a lap tetejére

 
 
 


tovább >>>

 

 
 
 
 
 

 

 

Meta tag : A világhálón az egyedüli kezdeményezés Magyarországon, Budapesten ezen a honlapon található és az online szex tanfolyam - szexadémia nemi beállítottság nélkül pároknak. Ezt az oktatási formát rajtam kívül senki nem alkalmazza.

Kulcs szavak : szex, tanfolyam, szexakadémia, online, Skype, szexakademia.online, oktatás, jelentkezés, feltételek, ajánlás, dr.Bahrehmad Carmelitta, +36-20-930-9306, másság, homoszexualitás, heteroszexualitás, leszbikusság, gay, biszexuális, meleg, felvonulás, házasság, Sir Elton John, David Furnish , Arnold Schwarzenegger, kormányzó, USA, California, párok, Berlin, szexkiállítás, erotika, kiállítás, videó, Amerika, törvény, ideális, kapcsolat, típusok, szerelem, jó, rossz, érzések, körkérdés, Rosie O'Donnell, Kelli Carpenter, Nevada, Los Angeles, San Francisco, meleg házasságok, sex academia,  szexsuli, szex oktatás, szex praktikák, szex kultúra, szex fortélyok, párkapcsolatok, oklevél, vizsga, akiknek sikerült,tanulás, szerelem, szeretkezés, tabuk nélkül, dr.Bahrehmad Carmelitta, pszichológia, szexológia, szexuálpszichológia, pszichoterápia, párok, nő, férfi, transzvesztiták, transszexuálisok, Hungary, Budapest, XVI. kerület, határokon túl, vidékieknek, utazás nélkül, www.szexakademia-online.hu, +36-30-701-0801,

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.