+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

 

Szex Akadémia oktató videók

 

 

nézd meg a saját videómat is erről

 

 
 
 
 
 
 
Ahhoz, hogy tökéletes legyen egy kapcsolat, sok mindenre van szükség. Ezek a videók lehetnek akár tanulságosak is.
 
 

 

 

Hölgyeim ! a csábítás művészete határtalan........ egy szexi fehérnemű egy erotikus striptease, minden pasit levesz a lábáról. Ez tuti !

 

 

 

 

Müller Péter

 

a kedvenc íróim közé tartozik. Mindenki figyelmébe ajánlom nem csak a könyveit, hanem az előadásait és a publicitásait.

Ő az ez ember aki a legszebben ír a szeretetről, a szerelemről. Mindkettőt a művészet kategóriájába emeli föl. A Facebookon keressétek fel az oldalát csodálatos napi gondolatait, bölcseleteit ossza meg mindenkivel. A mai napig szerelmes a feleségébe amit neki el is hiszek.

Megtiszteltetésnek veszem, hogy az ismerőse lehetek.

 

 
 

 

Ha férfi vagy, légy férfi , erős, bátor, szilárd !

 

 

 

 

 

Popper Péter

 

 

Pszichológus szerintem Magyarország legjobb szakembere. A nyakában lévő medál "Fatima keze" ez az iszlám vallás egyik fő szimbóluma. Ezt csak érdekességként jegyeztem meg.

 

 

 
 

 

 

És akkor itt van két pár akik a maguk módján elmondják, hogy mit gondol a másik...

 

 

 
 

 

 

Dr. Csernus Imre

 

Pszichiáter. Nem is értem, hogy miért avatkozik bele a pszichológusok dolgába?

A stílusától és a flegmativizmusától feláll a szőr a hátamon. Azért nézzétek meg, hátha mond nektek valamit...ámbár őt is elhagyta a felesége, hiába papol nagy okosságokat, de a saját élete egy nagy kudarc.

 

 

 

 

Szórakoztató, de igaz! Ahogy a pasik látják a nőket ....

 

 

 

 

 

 

 

Költözzetek össze, mert lajkva ismerjük meg egymást igazán !

 

 

Ez egy sarkalatos kérdés, hogy a párunkkal összebútorozkodjunk, vagy se. Mindenesetre, ha valakivel együtt élünk akkor ismerjük meg igazán. Lehetnek a másiknak olyan szokásai, ami csak az együtt élés során derül ki és esetleg számunkra elviselhetetlen, zavaró. Én mindig azt szoktam tanácsolni, hogy mielőtt két ember összeköti az életét, mindenképpen költözzenek össze, hogy kijöjjön mindkét félnek a rejtett jó és rossz tulajdonsága. És utána lehet elmondani, hogy megszoksz, vagy megszöksz...

 

 

 
 

 

Tehát tessék játszani !

 

Az élet fintoraként tettem fel ezt a videót. Aminek a lényege az attól, hogy szétválunk lehet még normális kapcsolat közöttünk, hiszen tulajdonképpen egykor a legmélyebb emberi érzés, a szerelem tartott össze minket. Lehet erre azt mondani, hogy ja a színészeknek könnyű, mert szerepet játszanak. Ez igaz. De a weboldalon már erről is írtam, hogy az élet színpadán mindannyian szerepet játszunk, melyben eljátsszuk a legnagyobb női és férfi szerepeket egy életen át ! Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula egykor fiatalon házasok voltak. Aztán elváltak. Mégis a mai napig nagyon jó barátok maradtak.

 

 

 
 
 

 

A biztonságos szex

 

Nagyon sokan nem kedvelik az óvszeret, de főleg a mai világban elengedhetetlen, sőt kötelező a használata.

A biztonságos szex, nem csak egy nem kívánt terhességet előz meg, hanem kivédhetjük a különböző nemi betegségeket is. Ez a jópofa videó tényleg elég laza stílusban, de mindenre kitérően ír mindarról amit erről a témakörről tudni kell. Nekem az a tapasztalatom, főleg az AIDS megjelenése után, hogy a fiatalabb korosztály természetességgel használja a gumit. A baj a középkorúaknál kezdődik akiknél fiatal korukban még csak enyhe nemi fertőzések léteztek és bizony nem használtak kotont. De ők is ugyanolyan veszélyeztetettek, mint bárki más.

 

 
 

 

 

Mi a jó házasság, tartós kapcsolat titka?

 

Ez egy nagyon nehéz kérdés, mégis itt van egy pár válasz amit érdemes megjegyezni és megszívlelni.

 

elfogadás * egyetértés * feltétlen szeretet * bizalom * öröm * dicséret * közös célok * támogatás * tisztelet * nincs én csak mi * kommunikáció * minden közös * szerelem * szívességek * türelem * figyelmesség *

intimitás ( jó szex, szenvedély ) * jó szándék * megbocsájtás * minőségi idő

 

 

 
 
 

 

Család alapítás

 

Fontos! Mielőtt összekötnétek az életeteket, nem árt előre megbeszélni, hogy ki milyen, mekkora családot szeretne. Nyilván mindketten a gyökereiteket hozzátok magatokkal.

Ez nagyon fontos kérdés és nagy konfliktus helyzeteket okozhat ha később derül ki, hogy erről a kérdésről mindketten másképpen gondolkodtok.

 

 

 

 

Szex pratkikák, a nő, mint csábító vadmacska tanulj és utánozd le .

 

 

 

sok szeretettel várlak

 

 

 

+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

 

 
ugrás a lap tetejére
 
 

 

 
 

 

 

 

 

Meta tag: Ahhoz, hogy tökéletes legyen egy kapcsolat, sok mindenre van szükség. Ezek a videók lehetnek akár tanulságosak is.

Kulcs szavak: oktató, szexakadémia, videó, film, szerelem,érzelem, kinyilvánítás, okozni, bánat, jókapcsolat, egyszeregy, szex trükkök, szex praktikák, szex kiultúra, önszeretet, művészet, gondolkodás, különbözőség, agy, férfi, nő, +36-20-930-9306, dr. Bahrehmad Carmelitta, szexterapeuta, pszichológia, szexuálpszichológia, szexológus, mentálhigiénia, pszichoterápia, online szex akadémia tanfolyam oktató, életmód-életevezetési tanácsadás, www.szexakademia-online.hu, +36-30-701-0801, Hunghary, Budapest, XVI. kerület, magánház,