tovább >>>

 

+36-20-930-9306

 

 
Tematika

 

 

 

Az oldal Skype címe:

 

szexakademia.online 

 

 

 

Mindenekelőtt azt szeretném tisztázni, hogy ez a tematika ami itt olvasható lesz csak tájékoztató jellegű.

Amikor kitöltöttétek a jelentkezési kérdőíveket akkor ott jeleztem, hogy pontosan azért van szükség ezekre a nyomtatványokra, mert annak alapján abszolút személyre/személyetekre szabottan dolgozom ki a számotokra szóló tanfolyam tematikáját.

Tehát ennek az online szex tanfolyamnak nem csak az az egyedisége, hogy egyedülálló a világon és igen kényelmes mindenki számára, hanem az is, hogy minden egyes pár esetében valóban egyedi tartalmú tanfolyamon vehettek részt.

Két egyforma eset nincs. Tehát két egyforma tanfolyam sem létezik, legalábbis nálam.

Ebben is éreznetek kell, hogy itt valóban a dolog csak rólatok-nektek szól és én legjobb tudásom szerint fogok nektek segíteni abban, hogy sikeres és boldog pár legyetek még nagyon sokáig.

Mint azt az előzőekben olvashattátok itt , hogy milyen feltételekkel lehet jelentkezni a tanfolyamra ,most ezen az oldalon sorra vesszük az alap tematikát, amivel fogtok találkozni.

Tehát amint már tudjátok a tanfolyam 10 x 1 órából áll, heti egyszeri találkozással a monitor előtt. Utána a 11. alkalom lesz az összegzés illetve a vizsga, hogy mennyire tudtátok elsajátítani az egyes fejezeteket, hogyan tudtátok kivitelezni a házi feladatokat és mennyire változott meg a kapcsolatotok .

Amennyiben a kitöltött vizsga teszt és az utolsó foglalkozás szerint én, mint a tanfolyam vezetője , szex terapeuta úgy ítélem meg, hogy valóban sokat tanultatok, közelebb kerültetek egymáshoz, tehát hasznotokra vált ez a tanfolyam felkérlek titeket egy mélyinterjúra. Itt a ti esetetek lesz mások előtt feldogozva, hogy okulhassanak és tanulhassanak belőle.

 

 

 

 

Ezek siker sztorik lesznek

 

A weboldal dicsőség falára csak azok kerülhetnek fel, akik a szex online tanfolyamot, vagy bármilyen terápiás foglalkozást sikeresen végeztek el. A tanfolyam jó elvégzéséről minden kedves hallgató egy Oklevelet kap, melyet akár be is kereteztethet emlékül, de az sem baj ha a fiók aljára kerül, de ha majd egyszer előkerül, rögtön ismét emlékezni fogtok, hogy ti egykor milyen sikeresek voltatok és ez talán ismét segíteni fog nektek, ha a problémák visszatérnének vagy más jellegűek lennének.

Foglalkozások

 

 

A foglalkozások minden héten egyszer ugyanabban az időpontban történnek, egy foglalkozás időtartama 60 perc.

 

Első foglalkozás

Kérdőívek kiértékelése, a tematika megbeszélése

Hódítás

Érzelmek iskolája

Kémia

Anatómia

Házi feladat

 

Második foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Francia csók,

Orális szex

Előjáték

Házi feladat

 

Harmadik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Szex pozitúrák

Mozgás technika

Életvitel

Szex praktikák

Házi feladat

 

Negyedik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Erogén zónák

Erotikus masszázs

Pornó

Cyber szex

Házi feladat

 

Ötödik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Maszturbáció

Segédeszközök

Szado-mazo

Fetisizmus

Házi feladat

 

 

 

 

Hatodik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Káma Szutra

Keleti filozófiák a szexben

Tantrizmus

Taoizmus

Házi feladat

 

Hetedik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Multi orgazmus

Szex fantáziák

Szerepjáték

Házi feladat

 

Nyolcadik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Érzelmek

Szerelem

Romantika

Féltékenység

Hűség

Aktivitás

Kezdeményező készség

Házi feladat

 

Kilencedik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Anális szex

Többes szex

Swingerelés

Változatosság

Házi feladat

 

 

Tizedik foglalkozás

 

Házi feladat megbeszélése

Potencia növelés

Szexuális vágy fokozása

Személyiség fejlesztés

EGO erősítés

Önértékelés

Család terápia

Gyerek vállalás

Gyerek nevelés

Baby sitter

Házi feladat

 

 

 

Vizsga

 

Tizenegyedik összegző foglalkozás

 

 

Házi feladat megbeszélése

Vizsga tesztek kiértékelése

Rögtönzött feladatok

A tanfolyam eredményének ismertetése

Mélyinterjú készítése

Oklevél átadása

Kiértékelés

 

 

Az alábbiak szerint történik.

 

A vizsga teszt űrlap mennyiben egyezik meg a másikéval. Amennyiben sokat fejlődtetek és egyezik az, hogy mit szeret, vagy akar a másik ez az összeillőséget jelenti és azt, hogy sokat tanultatok. A rögtönzött feladatok összesítik, hogy mit sajátítottatok el és mennyit fejlődött a kapcsolatotok, valamint a szexualitásotok.

Tehát a tanfolyamot sikeresen végeztétek el.

 

 

 

Váljék egészségetekre és további sok boldogságot kívánok !

 

 

 

 ugrás a lap tetejére    

vissza a Tartalom oldalra

 

 

 

 

               

 

 

 
 

 

 

Meta tag : A szexakadémia online tanfolyam tematikájának ismertetése, amire épül a tanfolyam. A kérdőívek kitöltése után személyre szabottak a tanfolyamok.

Kulcs szavak : szex, akadémia, online, tanfolyam, tematika, felépítés, személyre, szabott, oktatás, párok, skype, távoktatás, szexsuli, tanítás, Black Cat,+36-20-930-9306, hódítás, érzelmek, iskola, kémia, anatómia, házifeladat, kiértékelés, csók, franciacsók, orálisszex, előjáték, szexpozitúrák, mozgástechnika, életvitel, szexpraktikák, erogénzónák, potencia, erotikus,masszázs, pornó, cyberszex, fantázia, maszturbáció, segédeszközök, szadomazo, fetisizmus, kámaszutra, keleti, filozófia, tantrizmus, taoizmus, multiorgazmus, buddhizmus, szexfantáziák, szerepjáték, érzelmek, szerelem, romantika, féltékenység, hűség, megcsalás, aktivitás, kezdeményezőkészség, análisszex, többesszex, gruppen, swingerelés, változatosság, potencianövelés, szexuálisvágyfokozó, személyiségfejlesztés, EGOerősítés, önértékelés, családterápia, gyerekvállalás, gyereknevelés, vizsga, oklevél, babysitter, mélyinterjú, oklevél, siker, párkapcsolat, pszichológia, szexterapeuta, szexuálpszichológia, szexológia, mentálhigiénia, pszichoterápia, online szex tanfolyam vezető, Dr. Bahrehmad Carmelitta, Hungary, Budapest, XVI. magánház, NON-stop,www.szexakademia-online.hu ,Black Cat, profi, erotikus, távol-keleti, masszázs, +36-30-701-0801, www.blackcatmasszazs.hu,