tovább >>>

 
 
 

 

 

+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 
 

 

Szex Akadémia oktató videók

 
 

 

Nézd meg a saját videómat is.

 

 

 

 

 

A szerelem

 

Ahhoz, hogy tökéletes legyen egy kapcsolat, sok mindenre van szükség. Ezek a videók lehetnek akár tanulságosak is.

 

A tökéletes párkapcsolat elképzelhetetlen szerelem nélkül !

 

 

 

Érzelmek kinyilvánítása

 

Ne csak szeresd őt, hanem mond is neki el naponta. Ugye Neked is jólesik, hallani? Hidd el neki is. Mindig biztosítani kell a másikat, hogy fontos nekünk és szeretjük. Egy érintés, egy simogatás, egy csók, egy kis figyelmesség mindig mindenkinek kell.

 

 

 

 

 

Ne okozz bánatot!

 

Ha rádtalál a szerelem, ne fuss el előle, mert úgyis emlékezni fogsz rá örökre. Ne bánts mást és ne tégy boldogtalanná. Mert a bánat sokszor tragédiát is okozhat.

 

 

 
 

 

Jó kapcsolat egyszeregy

 

A jó kapcsolathoz, házassághoz muszáj, hogy egymással toleránsak legyünk és tudjunk kompromisszumokat kötni. A" házi sárkány feleség" nem véletlenül az, mert több mint valószínű, hogy siralmas az érzelmi és a szexuális életetek. És talán soha nem volt orgazmusa.

 

 

 
 

 

A tánc a hódítás művészete

 

A tánc soha ne maradjon ki az életetekből. Olyan nincs, hogy ügyetlen, botlábú, stb. vagyok. Ha nagyon akarod a párod kezében repülni fogsz. Rengeteg fajta tánc létezik klasszikus balettől a vad latin erotikus táncokig.

Másik a sok kedvencem közül a Darty Dancing azaz a Piszkos tánc........

Ezt a párt a filmen pontosan a tánc hozta össze , táncolj és hódíts és te hagyd magad, had vezessen a férfi .

 

 

 

 

 

Az önszeretet művészete

 

 

A szerelem és a szeretet akkor érvényes ha hitele is van. Elsősorban meg kell tanulnia mindenkinek saját magát szeretni, mert csak így tud másoknak is adni. Erről bővebben itt olvashatsz.

 

 

 

 

 

 

A forró erotikus játékok nélkülözhetetlenek

 

 

És akkor ismét a 9 és fél hétből egy részlet ha megnézed azt hiszem nem is kell kommentelnem. Utánozd le és vidde bele a saját fantáziád ami annyira sokszínű lehet .

 

 

 

 

A nyitott házasságról

 

 

 

 

A gondolkozás különbözősége

 

 

Nos ez egy nagyon vicces formában tartott előadás a férfi és a női agy különbözőségéről. De nagy igazságot mond mégis.

Bizony nem vagyunk egyformák, sem testileg, sem agyilag.

Erre szokták mondani, hogy egy férfi soha nem fog megérteni egy NŐT és egy nő sem egy FÉRFIT. Mert mindkettő mást akar: a féri a nőt és a nő a férfit.

Ezért az én mottóm, ha egy nő igazán meg akar tartani egy férfit, akkor az agyát kell meghódítania.

 

 

 

 

 

A szex felturbózása

 

 

Amit nagyon sok pár elfelejt az az újítás és az egyéb praktiák bevetése amik karbartanák, felturbóznák, megújítanák a már kissé ellaposodott kapcsolatokat!

Egyik kedvenc filmem a 9 és fél hét. Maga a film a szex varázsáról szól. Két ember akiket a vad, szex tart össze mindössze 9 és fél hétig. Mindenkinek ajánlom a teljes film megnézését amiből nagyok sok ötletet lehet meríteni.

Nagyon sok kedvenc filmem van ami nem pornó hanem erotikus! Világsztárokkal! Ebből a filmből ez az egyik óriási jelenet tessék leutánozni .

 

 

 

 

A megcsalásról

 

 

 

 

Édes hármas ? Két fiú egy lány felállás

 

 

 

 

Édes hármas? Két lány egy fiú felállás

 

 

 

 

 

Swinger életforma

 

 

 

 

Aki bővebben szeretne tájékozódni a swingerelésről kérem ezt a cikkemet olvassa el

 

http://szexakademia-online.hu/cikkeimaszexrol/1.html

 
 
 
sok szeretettel várlak
 

 

 

+36-20-930-9306

+36-30-701-0801

 

ugrás a lap tetejére

 

 

tovább >>>

 

 
 

 

 

 

 

 

Meta tag: Ahhoz, hogy tökéletes legyen egy kapcsolat, sok mindenre van szükség. Ezek a videók lehetnek akár tanulságosak is.

Kulcs szavak: oktató, szexakadémia, videó, film, szerelem,érzelem, kinyilvánítás, okozni, bánat, jókapcsolat, egyszeregy, szex trükkök, szex praktikák, szex kiultúra, önszeretet, művészet, gondolkodás, különbözőség, agy, férfi, nő, +36-20-930-9306, dr. Bahrehmad Carmelitta, szexterapeuta, pszichológia, szexuálpszichológia, szexológus, mentálhigiénia, pszichoterápia, online szex akadémia tanfolyam oktató, életmód-életevezetési tanácsadás, www.szexakademia-online.hu, +36-30-701-0801, Hunghary, Budapest, XVI. kerület, magánház,