black cat

 
 
 
+36-30-701-0801
 
 
 
 

Korai magömlés

Az önkielégítés megtanulása.

 

Hogyan végezz önkielégítést

 

Először is teremtsd meg magadnak a legideálisbb időt és nyugodt körülményeket. Minden külső tényezőt hagyj figyelmen kívül. Helyezkedj a legkényelmesebb pozitúrába. Csak önmagadra figyelj, ne nézz se ponó filmet, vagy erotius tartalmú magazinokat. Semmi ne vonja el a figyelmedet. Csak te vagy és ezt kel megtanulnod elsőnek.

A ponró filmek nem neked szólnak ! Valaki agyában megszületett a forgatókönyv, szereplőket toboroztak hozzá és valaki ezt esetleg megrendelésre megrendezte.

A pornó filmek általában férfiaknak szólnak és manapság általában a nők megaláztatásáról szól. Sokan sajnos ezekből "tanulják" a szexet, ami teljesen levonatkoztatható a normális emberi érzésekel teli szeretkezétől.

Mivel a pornó világát éljük, nem csoda, hogy egyre több "beteg" ember lesz aki már nem tud kielégülni a normális szextől, hanam mindenféle látott és tanult fetisizmussal, durvasággal, gruppennel, stb. tud csak kielégülni.

Pornót maximum akkor nézzünk , ha együtt vagynk a párunkkal és hangulatfokozónak közben belenézünk egy filmbe, de ez csak azt a célt szolgálja, hogy jobban feldobjon titeket, nem pedig arra, hogy tanuljatok belőle.

Az önkielégítés nem feltétlenül az orgazmus elérésének a célja, hanem arra szolgál, hogy megtanuld a testedet irányítani és meg is ismerd azt.

Az alábbikaban olvashattok a taoista eszmékről ezzel kapcsolatban, tehát most ezt nem boncolgatnám.

 

 

Tehát miután kényelmesen elhelyzkedtél és kizártad a külvilágot, hunyd le a szemed.

Meg fogod látni, ha becsukott szemmel végzed az önkielégítést sokkal jobban tudsz a belsődre figyelni. Ezért is csókolózunk pl. becsukott szemmel. Aki nyitott szemmel csókolózik, annak nincsenek érzelmei.

Az előre odakészített masszázsolajjal kend be a kezeidet. Miért kell olaj? Mert a pénisnek szüksége van a sikamlósságra, nehogy kirepedjen és egy olajos pénis látványa is lenyűgöző.

Először nagyon lassan kezd el "feltérképezni" a nemi szervedet. És ehhez hozzá tartoznak a herék, a gát és az anusz is. És az egész pénis hossza.

Mint tudjuk a férfi nemi szerv legérzékenyebb pontja a makk. Ezt hosszú távon nem tanácsos ingerelni, mert túl vérbő lesz és már nem gyönyört, hanem fájdalmat fog okozni. Amikor a pénis megtelik vérrel, a legtöbb a makkba kerül.

Az önkielégítés elengedhetetlen részes, hogy elkezd közben felfedezni a testedet is. Lány simogatásokkal a fejed tetejétől haladb a lábad ujjáig és így fogod felfedezni a saját erogén zónáidat.

Ezt a férfiak többsége nem csinálja és ez nagy hiba. Ahhoz, hogy jó szeretők legyünk, a minimum, hoy ismerjük a saját erogén zónáinkat is és ezzel partnerünket is tudjuk segíteni az együttlét folyamán .

Természetesen ez gyakorlás kérdése, lehet, hogy egy -egy erogén zónádra jóval később fogsz rátalálni.

De azt előre mondom, hogy olyan NINCS !, hogy valakinek ne legyen sok erogén zónája.

Van ami teljesen érzékeny, van ami kevésbé. Éppen ezért kell önmagunk simogtásával megkeresni.

 

 

Miközben az egyik kezünkkel a testünket simogatjuk, a másikkal a nemi szervünket ingereljük szép lassan.

Mindezt úgy csináld, hogy közben Tanuld meg szeretni magad !!! . Ha nem tudod szeretni saját magadat és elfogani a testedet, akkor nem fogsz tudni másokat sem szeretni.

A nemi szerhez, mint írtam, minden hozzá tartozik. Tehát tedd félre a viszolygásodat, mert minden a te tested és hozzád tartozik. A herék masszázsa és ingerlése nagyon finom. Kivéve azoknak, akik here sérvben szenvednek vagy ilyen fajta bajjal küzdenek.

De én még nem találkoztam olyan férfival aki ne szerette volna ha a heréjét simogatják, masszírozzák. Ezt is magadon tapasztald ki, hogy te erőteljesebben szereted, vagy gyengédebben.

A herék alatt található a gát. A gátat általában nagyon finom ujjbegy ütögetéssel tudod ingerelni. Közben a gát és az anusz között elhelyezkező Milló Dolláros pontot is próbáld megkeresni, fefedezni és ezt nyomással ingerelni. Erről bővebben az alábbiakban.

És most következzék az anusz azaz a végbélnyílás. Mivel a végbélnyílás egy körközös izomzat ezt te is körkörösen kívülről kezd el simogatással dörzsölni.

A férfiak 80 %-a érzékeny a végbélnyílására, csak a legtöbben nem vallják be, vagy prűdek, vagy abban a tévhitben vannak, ha ezt szeretik, hogy ingereljék, akkoz ő biztosan homoszexuális, vagy biszexuális. De erről szó sincs.

Ha azt veszed észre, hogy nagyon is érzékeny az anuszod és ingerlésre el kezd tágulni, nyugodtan nyúlj fel az ujjaddal is és próbáld megkeresni a prosztatádat. A prosztata a végbélnyílás alsó féltekén helyezkedik el. Kb. 2-3 cm. átmérőjű barázdált felületű dülmirigy, mely egyben a férfiak G-pontja is, tehát ingerlésre ejakulációt eredményezhet.

 

Erről bővebben, Az erotikus masszázs menüben találsz rá, hogy mennyire hasznos a prosztata masszázsa.

Ezt általában kézzel egy férfi nem tudja önmagűn elvégezni, de lehet kapni speciális prosztat vibrátorokat amit erre a célra készítettek, tehát ezt nyugodtan lehet használni.

Ha nagyon jól esne az ánuszod izgatása akkor egyre kérlek, csak az erre a célra kifejlesztett eszközöket használd ( a jobb oldalon találsz szex shop banner reklámokat ha ezekre rákattintassz, máris bekerülsz a vásárló térbe és olyat rendelhetsz magadnak amilyet szeretnél. )

No de térjünk vissza a pénisz ingerléséhez.

Az egész folyamat nem csak a testünk és a nemi szervünk működésének megismererésére szolgál, hanem annak irányítására is.

Mint már írtam az önkielégítés megtanulásának nem feltétlenül kell orgazmusal járnia, sőt ezt is meg kell tanulni, hogy ne járjon azzal.

El kell sajátítani az elszorításos módszereket és a lingam masszázst. A lingam msszázsról részletesen olvashatsz az Erotikus masszázs rovatban.

Amikor rálépsz az arany útra, még akkor kell lelépni róla amikor lehet. Tehát ha elibdulsz az orgazmus felé, időben azonnal határozottan alkalmazni kell az elszorításos módszereket, melyeket kb. 5-10 sec.-ig kell elszorítani. Mjd tartani egy kis pihanőt, amíg a testünk megnyugszik. Utána lehet folytatni az egész tanulást.

Mivel ez a cikk a korai magömlésről szól, azt előre bocsájtom, hogy ezek a gyakorlatok nagyon nagy elhatározáson és kitartáson múlnak, hogy sikerrel járjanak.

Az a férfi, aki egymás után háromszor 20 percig mindenféle beavatkozás nélkül tudja úgy véghezvinni az önkielégítést, hogy nem jut orgazmusig illetve végesetben orgazmusig, az biztos lehet benne, hogy megérte a sok gyakorlás mert nem fenyegeti őt töbé a korai magömlés fizikális problémája.

Természetesen azért ehhez szexológus segítségére is szükség van, személyemben az amrikai módszer segítségével ne csak a lelki és személyiségi problémákon segítek pácienseimnek, hanem a segítségemel be is tanítom ezeket a gyakorlatokat.

Tehát ha te érintett vagy bátran nyúkj a telefon után és keress meg.

 

+36-30-701-0801

 

 

 

 

 

Már amikor egy gyermek elkezd önkielégíteni tulajdonképpen akkor is ez lenne a cél. Ha így végezted volna az önkielégítésedet, nem jutottál volna el a korai magömléshez.

Az önkielégítés megtanulása azért is fontos, hogy amikor már egy fiú elkezd aktív nemi életet élni, tudja irányítani a saját testét és ezáltal biztos gyönyörhöz tudja juttani a kedvesét is.

 

 

És ha már itt tartunk :

 

Mit is nevezünk korai magömlésnek?

 

Nos ezzel kapcsolatban nagyon sok féle meghatározás van. Sokan azt állítják, hogy az a korai magömlés, ha egy férfi nem tud kielégíteni egy nőt és előtte ejakulál. Nos ez igen téves eszme.

Minden nőnek más az igénye, de az elmondható, hogy az áltagnak kb. 20-30 percre van szüksége ahhoz, hogy orgazmushoz jusson.

De van olyan nő aki tetőtől talpig egy erogén zóna és ha csak hozzá érnek, már orgazmust tud elérni.

Vannak olyan nők viszont akik talán egész életük során nem jutotak el soha a csúcsra.

Ez másik téma , itt nem is kívánok ezzel bővebben foglalkozni.

A legismertebb meghatározás a helyén való ha egy férfi az erekció után 3-5 perc alatt ejakulál, ezt nevezzük korai magömlésnek.

Sajnos a legtöbb féri aktus centrikus.

Éppen ezért van az oldalaon a szex praktikák és a kultúra rovat, hogy megtanuljátok a szeretkezés összes csínját bínját, hogy tökéletes szeretők legyetek az ágyban, soha ne süjetek fel, ne szenvedjetek korai magömlésben, korral járó libidó csökkenéssel és, hogy a párotokat mindig többször is a csúcsra tudjátok hozni.

Minden férfinak nagyon fokozza az önbizalmát ha egy nőt el tudott élveztetni.

Az igazi szex kultúra aranyszabálya egyébként is az, hogy a hímnem ne viselkedjen önző módon, hanem az, hogy kellő gyönyört és élményt nyújtson a számára ha a társát orgazmushoz juttatja.

 

 

 

 

 
 

Szexuális Energiafokozó Gyakorlat az ágyban

 

Megtanulhatod azt is, hogyan kell megállítani az ejakulációt, felhasználni a herékben képződött szexuális energiát, és szétosztani az egészet a testedben. Csináld a Szexuális Energiafokozó Gyakorlatot amint felizgulsz szex közben. A szexuális energiát a herékből nyered, miközben az a gerinceden keresztül eljut az agyadig, ahol megnöveli a tesztoszteron szintedet és szexuálisan feltölti az elmédet és tested.

Ha úgy érzed, hogy ejakulálni fogsz, összpontosíts, hogy a szexuális energiát elvond a heréktől, feljebb, a testedbe árasztva. Minden egyes csúcspont előtt, az orgazmus által előidézett eksztázis sokkal erősebb lesz, és egyre feljebb visz a gyönyör birodalmában.

 

1. Miközben szeretkezel, lélegezz és gyengéden húzd felfelé a végbélnyílás, a perineum és a herék körüli izmokat.

2. Képzeld el azt az érzést, ahogy a szexuális energiát a herékből eljutattod a perineumon keresztül, át a végbélnyíláson és a farokcsonton, a gerinceden felfelé, a koponyád alsó részébe, majd a fejed felső részére.

3. Engedd, hogy az energia áramoljon a fejedben, miközben tovább lélegzel, és még több szexuális energiát szívsz a herékből a gerinceden keresztül a fejedbe.

4. Minden egyes lélegzetvétellel még több szexuális energiát juttass a fejedbe, mindaddig, míg úgy érzed, hogy nem fogsz ejakulálni.

5. Folytasd a szeretkezést. Ismételd meg ezt a gyakorlatod, mikor úgy érzed, ismét közel kerülsz az ejakulációhoz.

A nőt le fogod nyűgözni az újonnan megtalált erővel, lendülettel és állóképességgel. Ősi módon erőteljesen vonzódni fog a te látszólagos végtelen tesztoszteron forrásodhoz.

Ha többet szeretnél megtudni erről a témáról, a figyelmedbe ajánlom ezt a weboldalt:

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

PC izomfelhúzások

 

A PC izom jelentőségét Nyugaton az 1940-es években fedezte fel egy nőgyógyász, Arnold Kegel. Ő dolgozta ki a híres Kegel­gyakorlatokat, amelyek sok terhes nőnek segítettek a hólyag irá­nyításában, és a szülést is könnyítették. A nők azt is felfedezték, hogy ezek a gyakorlatok fokozhatják a nemi vágyat, mélyíthetik az orgazmust, és jó szolgálatot tesznek a többszörös orgazmus készségének elsajátításában. Ennek az izomnak az erősítése amint azt korábban már említettük ugyanilyen fontos a férfiak medence­űri egészsége valamint szexuális élvezete szempontjából is.

Sokféle PC izomerősítő gyakorlatot tanítottak Nyugaton, a leg­többjük Kegel eredeti módszerének adaptációja. Mindegyik az izom összehúzását, majd ellazítását tanítja, bár az ismétlések száma és a feszítések kitartásának ideje változó. A következő gyakorlat azon a taoista meglátáson alapul, miszerint a test körkörös izmai (köztük a szem, a száj, a gát és a végbél környékiek) kapcsolatban állnak. A szem és a száj körüli izmok megfeszítésével növelhetjük a PC izomfelhúzások erejét.

 

 

PC izom gyakorlatok

 

 

1. Lélegezz be, és összpontosíts a prosztatára, a gátra és a végbélre.

2. Kilégzés közben húzd össze a PC izmot a prosztata és a végbél körül, ezzel egy időben feszítsd meg a szem és a száj körüli izmokat is.

3. Lélegezz be és lazítsd el a PC izmot, a szem és a szájizmokat.

4. Ismételd a 2. és 3. lépéseket, feszítsd meg az izmaidat kilégzés, majd lazítsd el belégzés közben, kilenc-harminchat alkalommal.

A legkönnyebb ülve gyakorolni ezt, később azonban végezhető álló vagy fekvő helyzetben is.

Bár a szem és az ajkak megfeszítése segít a PC izmot megszorítani a prosztata és a végbél körül, de a gyakorlat legfontosabb része az, hogy annyiszor feszítsd meg és lazítsd el a PC izmot, ahányszor csak tudod, ezt pedig gyakorlatilag bárhol végezheted, autó vezetés, tévé nézés, értekezlet alatt is. Megfigyelhetitek, hány felhúzást tudtok végrehajtani, avagy ki tudtok-e tartani egyet, míg a közlekedési lámpa zöldre vált.

Próbáld meg gyakorolni ezt legalább naponta kétszer,háromszor, de lehet többször is, ha megteheted. Izmaid sajoghatnak, csakúgy, mint a fekvőtámaszok vagy súlyzózás után. Ne hajszold magunkat túlságosan-fokozatosan emeljd a gyakorlások és az ismétlések számát. Az egyenletes, kitartó gyakorlás fontosabb, mint a mennyiség. A napi gyakorlásra úgy szoktathatod rá magadat, ha összekapcsolod a mindennapos teendőinddel,  például a felkeléssel, tisztálkodással vagy a lefekvéssel.

A" The G Spot " szerzői szerint egy férfi egészséges PC izma segítségével könnyedén tud emelgetni egy törölközőt a merev péniszén.

(A haladó szintű taoista gyakorlatokban súlyzókkal is erősíthetjük a medencei izmokat.) Mostanra érjük be a törölköző emelgetésével, de ha lehet, ezzel se lépjünk fel a nyilvánosság előtt. Mint ahogy a The G Spot szerzői helyesen rámutatnak: „a teljesítmény utáni hajsza a férfi erekciójának ősellensége".

 
 

A PC izom összehúzása

 

Mint már korábban említettem, a PC izom körülveszi a prosztatát, amelyen keresztül az ondófolyadék áthalad az orgazmus kilövellési szakaszában. Ha megtanulod összeszorítani a prosztatát az összehúzódásos orgazmus során (amikor önkéntelenül összehúzódik), akkor könnyebben elkerülheted a következő, kilövelléses szakaszba lépést. (A kontrakciós és expulziós fázis között található az elhíresült „ szakadék " széle.)

Az egyik multi orgazmusos férfi a következőképpen ír tapasztalatairól: „ Egyszerűen a PC izmot a megfelelő időpontban megfeszítve tartom vissza a magömlést. Kellett hozzá némi idő, hogy begyakoroljam, de az eredmény bőségesen kárpótol az erőfeszítésekért. "

 

 

Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás

 

A következő feladat szexuális érzékenységünk fejlesztése. Az ilyen irányú éberség kialakításának legkönnyebb módja az egyéni örömszerzés, az önkielégítés. Sajnálatos, hogy a legtöbb nyugati nem olyan légkörben nőtt fel, ahol a szexet és a szexuális energiát az átfogó egészség természetes és szerves részének ismerik el. Az első alkalommal, hogy ismerkedni kezdtek volna „bizalmas testrészeikkel", a szülők burkoltan, netán kevésbé burkoltan értésükre adták, hogy tartsák a kezüket a takaró felett illetve a nadrágon kívül.

Bár ez valószínűleg nem tartotta vissza őket a háló- vagy fürdőszoba bezárt ajtaja mögötti „felfedező expedíciók"-tól, az önkielégítés miatt meglehetős adag szégyen és bűntudat alakulhatott ki bennük. Nem is kevesekben.

A kereszténység szexszel kapcsolatos ambivalenciája, különösen a gyermeknemzést nem célzó szexuális együttlétre vonatkozó hittételek máig hatnak a nyugati társadalomra és nemiségre. Például 1994-ben Dr. Joycelyn Elders, az Egyesült Államok tisztifőorvosa kénytelen volt visszavonni a nyilvánosság előtt tett kijelentését, miszerint az önkielégítés „az emberi nemiség része".

Ezért érdemes talán megemlíteni, hogy a maszturbálás – amit egy időben onánia néven emlegettek, keresztényi tiltása a bibliai Onan történetének téves értelmezésén alapul. Onant azért büntették meg, mert megtagadta elhalt testvére feleségének megtermékenyítését, amit akkor szokás szerint meg kellett volna tennie. „Bűnének" semmi köze az önkielégítéshez.

 

Játék önmagunkkal

 

 

A taoista szexuális praxis az orvoslás, nem pedig az erkölcstan egyik ágaként alakult ki. Ezért az emberi szexuális tevékenység semmilyen formáját nem tiltja, csak megpróbálja megtanítani az embereket arra, hogyan maradjanak egészségesek, ha már foglalkoznak vele.

 

A taoista mesterek az önkielégítést, amit egyéni gyakorlásnak vagy nemi szervi gyakorlatoknak neveztek, a magömlés-szabályozás kifejlesztéséhez és a szexuális energia keringetéséhez nélkülözhetetlen módszernek tekintették. Az így nyert energiával ugyanis megőrizhető a test fiatalossága. (Megjegyzendő, hogy az egyéni gyakorlásnak, amire egyéni örömszerzésként is fogunk utalni, nem része a magömlés.)

A taoista tanítások szerint a játék a tanulás egyik legjobb módja és a „játék önmagunkkal" tehát kitűnő módszer nemi szerveink és szexuális energiánk erősítésére. Sokan aggódnak amiatt, hogy „túl sokat" maszturbálnak, de a taoisták tudják, hogy ilyen dolog nem létezik - legalábbis azoknak, akik megtanulják a magömlés szabályozását.

A túl sok magömlés a gond: elvonja a férfi erejét, ám ez ugyanúgy megtörténhet közösülés, mint önkielégítés alkalmával.

Kinsey kutatásai szerint csaknem minden fiú – és a legtöbb férfi – maszturbál és ezt az újabb felmérések is megerősítik . Ez a gyermek természetes szexualitásának része, a tiltása, az emiatti megszégyenítés szexuális tolvajt csinál a fiúkból, arra kényszeríti őket, hogy lopják az élvezetet. Könnyen lehetséges, hogy sok férfi korai magömlésének oka, hogy serdülőkorukban megpróbáltak azelőtt „végezni", mielőtt „lebuknak".

Dr. Wardell Pomeroy, a Boys and Sex (Fiúk és a szex) című könyvében kifejti, hogy mivel szinte minden fiú maszturbál, inkább arra kéne megtanítani őket, hogy elnyújtsák, így mikor aktív nemi életet kezdenek, hosszabb ideig tarthasson a szeretkezésük.

A taoisták ezt azzal egészítenék ki, hogy tanuljanak meg magömlés nélkül örömet szerezni maguknak. A fiatal fiúk és a tizenévesek, akik túl sűrűn engedik ki a magjukat, megfigyelhetik, hogy más tevékenységre jelentősen csökken az energiájuk és a hajlandóságuk.

A jelen könyv egyik szerzője, Mantak Chia, Thaiföldön nevelkedett. Egy olyan fiú mellett ült az iskolában, aki négyszer ismételte a negyedik általánost. A fiú négyszer-ötször maszturbált minden nap az iskolában és a magját egy üvegbe gyűjtötte. Ez nyilvánvalóan szélsőséges eset, de a taoista tanítások szerint tanulmányi kudarca teljesen érthető. Szó szerint kimerítette, mind saját magát, mind az agyát. A „kiszívja a velőd" kifejezés igen találóan írja le az ismételt magömlések utáni kábult letargiát.

Sok házas vagy párkapcsolatban élő férfi (és nő) a kapcsolata alatt is folytatja az önkielégítést. 1972-ben az Amerikai Orvosi Szövetség arról értesítette az orvosokat a Human Sexuality (Emberi szexualitás) című könyvben, hogy „a férfiak és nők valamennyi korosztálya maszturbál, gyakran a házastársi együttlét kiegészítéseképpen, a nők pedig általában egyre gyakrabban végeznek önkielégítést, ahogy idősödnek, illetve ha a nem tunkak eljutni az orgazmusig a párjukkal ". (Becslések szerint a házas férfiak – és nők – kb. 70 százaléka szerez magának örömet így.')

Az önkielégítés nem veszi át a partnerrel élt nemi élet helyét, de értékes kiegészítőjeként szolgálhat. A Chicagói Egyetem által támogatott egyik újabb  szexuális felmérés megállapította, hogy a (partnerrel) rendszeres nemi életet élők valójában többször végeznek önkielégítést, mint azok, akiknek nincs partnerük.

 

 

Az önkielégítés segíthet a felgyülemlett feszültségek levezetésében, ha inkább szexuális megkönnyebbülésre, mint meghittségre vágyunk. Továbbá akkor is, ha a partner fáradt, nem ér rá, vagy kisebb a szexuális étvágya. (Ha partnere szexuális vágyai általánosságban véve is mérsékeltebbek, ajánld a figyelmébe a 6. fejezetet, majd mindketten olvassátok el a 9. fejezetet „ Nemi életünk szakaszai" című részét.)

Ha bármilyen okból úgy érzi, hogy nem képes (vagy hajlandó) egyedül örömet szerezni magának, partnere segítségével is multi orgazmusossá válhat. Legfeljebb valamivel több időbe telik, ennyi az egész. Ugyanúgy végezheti a már megtanult gyakorlatokat, a hasi légzést, a száz légzést, az áramlás megállítását és a PC izomfelhúzásokat.

 

 

 

 

Az önkielégítésre nemigen tanítottak bennünket. Az Elders tisztifőorvos bejelentését követő felháborodást tekintve, amikor azt indítványozta, hogy az „ önkielégítést valószínűleg tanítani kellene ", a közeljövőben aligha kerül be az önéletrajzokba efféle tanfolyam. A legtöbbünk sietve, egymaga tanulja meg az önkielégítést, vagy más, hasonlóan tapasztalatlan fiúktól. Ezen feltételek egyike sem kedvez a valódi érzékenység - vagy különösebb jártasság - kifejlődéséhez, ezért adnék néhány javaslatot.

 

Derítsük fel a Millió dolláros pontot

 

Önkielégítés közben derítsük fel a gát környékét és a Millió Dolláros pontot (a végbélnyílás előtt). Ennek a pontnak a megnyomása magömlés előtt segíthet leállítani az ejakulációs reflexet, de most ezt is csak az öröm kedvéért fedezzük fel. Ennek a pontnak a nyomása több vért présel a hímvesszőbe, ami élvezetes lüktetésre készteti. Az itt alkalmazott erőteljes, ritmikus nyomások az összehúzódásos fázisbeli orgazmussal járó prosztata összehúzódásokat is imitálják.

A Millió Dolláros pont merevedés után, erős izgalmi állapotban ingerelhető a legjobban, mivel a test elölről hátrafelé jön izgalomba. Ha nem érzünk semmit, netán kellemetlenséget, hagyjuk abba és várjuk meg, amíg izgalmi állapotunk fokozódik. Ha az ol­vasó nem lelkesedik e pont szexuális ingerléséért, visszatérhetsz a hímvessző és a here izgatásához.

 

 A Millió dolláros pont megnyomása

 

Az egyik legősibb taoista módszer a Millió Dolláros pont megnyomása a PC izom összehúzása közben. Ez segít késleltetni a magömlést mind a figyelemösszpontosítás, mind az ejakulációs reflex megszakítása révén. Egyszerű és hatékony. Először keressd meg a Millió Dolláros pontot, amely közvetlenül a végbél előtt található . Ha a megfelelő pontot megnyomod, egy kis bemélyedést találsz. Az ujjadat az első ujjperc hosszával azonos mélységben nyomd be.

Az egyik multi orgazmusos férfi beszámolója szerint: „  A Millió Dolláros pont megnyomása bizonyos ideig kicsivel csökkenti az erekcióm, de a magömlés veszélyét sokkal nagyobb mértékben. " Később közösülés közben a hímvessző kihúzása nélkül is tudod majd alkalmazni ezt a módszert.

 

 

 

Ingereljük a teljes hímvesszőt

 

Fontos, hogy megpróbáld a teljes hímvesszőt ingerelni. A legtöbb férfi, főként a péniszének felső részére, a leginkább erogén területre összpontosít. A kínai gyógyászat szerint azonban a hímvessző egyes részei a test különböző tájainak felelnek meg . Egy-egy testrész túlingerlésének elkerülése érdekében próbáljátok meg a teljes hímvesszőt dörzsölni, a szárát éppúgy, mint a felső részét.

 
 

Érintsük meg a heréket

 

 

Amennyiben a herezacskó simogatása nem része a „ szokásos " módszerünknek, nem árthat kipróbálni. A herék különösen érzékenyek lehetnek a gyengéd érintésre, bár néhány férfi élvezi az enyhébb húzásokat is. A herék simogatása, masszázsa fokozza a tesztoszteron termelést, amely mind a potenciát, mind a spermaszámot, mind pedig az általános egészségi állapotot javítja. A következő szakaszban ismertetjük a herezacskóprést, amely segíthet késleltetni a magömlést, de most csak örömszerzés céljából tanuljuk meg megérinteni a heréket.

 

Ne siessünk

 

Fontos, hogy hagyjunk elég időt arra, hogy élvezzük és megtanuljuk a magömlés késleltetését. „ Több, mint ezer eset tanulmányozása után - szól Hartman és Fithian jelentése "­megállapítottuk, hogy ha a férfi képes húsz percig kitartani az önkielégítés során, úgy a szeretkezést addig nyújthatja el, amíg kívánja. Ez az időtartam látszik kritikusnak. Ha túljutott rajta, megvan az irányítás. Ilyen egyszerű. "

 

 

Ez hosszú időnek tűnhet, különösen, ha hozzászoktunk a 2-3 perces durranásos vágtákhoz.

Egy multi orgazmusos férfi így magyarázza a különbséget: „ Amikor régebben magamhoz nyúltam, három-öt perc alatt végeztem, pusztán a feszültség vagy az unalom elűzése, meg ilyesmi miatt. Az egyéni gyakorlás más. Megpróbálok addig játszani magammal, amíg csak lehet, anélkül, hogy elmennék. Némi gyakorlással akár húsz percig is sikerül.

Amint multi orgazmusossá válunk, többször is a csúcsra juthatunk e húsz perc alatt (magömlés nélkül) és keringetni tudjuk ezt a fiatalító, gyógyító energiát az egész testünkben. Ahogy azt egy másik multi orgazmusos férfi írta az egyéni gyakorlásról: „ Valahol a maszturbálás és a meditáció között található. "

 

A legutolsó dolog, amit akarunk, hogy az önkielégítés gépiessé vagy nyomasztó teherré váljon és csakúgy, mint a szeretkezésnél, nincs rá előírt vagy megfelelő idő, sem kötelező orgazmus szám. Mindkettő a helyzeten múlik, a rendelkezésre álló időn és az izgalmi állapot szintjén. Ha unalmasnak érezzük, kérdezzük meg magunkat, mi az unalom oka.

Visszaesünk valamilyen régi szokásmintába? Már csak gépiesen simogatjuk magunkat? Túlságosan a nemi szervekre összpontosítunk? Elkalandozik a figyelmünk? Ha nem tudsz koncentrálni, próbáld ki a következő fejezetben leírt légző gyakorlatokkal, ami helyreállítja a kapcsolatot a testeddel.

 

Ápoljuk a szeretetet

 

 

Bár a legtöbb férfi végez önkielégítést (bűntudattal vagy anélkül), csak nagyon kevés képes szeretetteljesen csinálni, azaz a szeretetet ápolni – szeretkezni önmagával. Az önszeretetet ápolása elengedhetetlenül fontos, hogy magunk is szeretetteljes partnerek lehessünk. A szexuális energia csupán felerősíti a testünkben lévő – akár pozitív, akár negatív – energiát. Ha szeretünk, nemi vágyaink a szeretetet nagyítják fel. Ha gyűlölünk, akkor a gyűlöletet. Nagyon fontos, hogy megértsük, mi módon erősíti fel a szexuális energia az érzelmeinket, mind a szóló, mind a páros gyakorlás során. Ha a szexuális energia szeretetet, gyengédséget táplál, megkönnyíti a magömlés visszatartását - ez ugyanis sokkal nehezebb, amikor gyűlöletet vagy türelmetlenséget érzünk.

 
 

A taoista szexuális praxisban a nemi szervek nem választhatók el a szívtől, mert a szexuális energia az egész testben kering. Amint egy multi orgazmusos férfi megjegyezte:

„ Szerettem volna a szexet és az érzelmeket elkülöníteni, de a taoista szex gyakorlásával a nemi szerveim és a szívem közti összeköttetés egyre jobban megerősödött és valódi, mély szeretet ébredt bennem a partnerem, sőt a többi ember iránt is. "

 

A taoisták egy egyszerű gyakorlattal kapcsolják össze a szívet és a nemi szerveket (a szexet és a szeretetet). PróbálD ki, ha ingerlékeny, frusztrált vagy elkalandozik a figyelmeD, mikor szexuális tevékenységbe kezdenÉL, akár egyedül, akár a pároddal. Tedd a jobb kezed az ágyékodra a balt pedig a szívedre, így a szeretet és a szexuális energia kapcsolatba kerülnek. Ha gyakran mérges, gyűlölködő, esetleg más negatív érzelmet táplálsz, át kell alakítanod azokat, mielőtt a szexuális energiájád művelésébe kezdenél.

Az egyik szerző, Mantak Chia,  „ A stressz életerővé alakításának taoista módszerei „ című könyvében leírt belső mosoly és hat gyógyító hang gyakorlat segíthet – csakúgy, mint a pszichológiai tanácsadás.

Az önszeretet – amely teljes mértékben különbözik az egoizmustól vagy a nárcizmustól – az alapja bármilyen egyéni vagy páros gyakorlásnak. A The G Spot szerzői figyelmeztetik olvasóikat, hogy nem a szeretetről írtak könyvet. A mi könyvünk sem arról szól - elsődleges témája a szex. Ám a taoisták tudják, hogy ha egészségesek akarunk maradni, sohasem tudjuk igazán szétválasztani a kettőt.

Most próbálkozzunk meg egy ön-örömszerző gyakorlattal, amely segít kiszélesíteni érzéki fókuszunkat és az örömöt kiterjeszteni az egész testre. A következő szakaszban igényesebb gyakorlatokkal fogunk megismerkedni, melyekkel szabályozható az izgalmi állapot és segítenek a multi orgazmusosság felé. Ugyanakkor azon alapulnak, hogy igen mélyen tisztában legyünk saját örömünkkel, tehát kezdjük az ön-örömszerzéssel.

 

Ön-örömszerzés

 

1. Először nedvesítsük be a hímvesszőnket. A kenőanyag fokozza az érzeteket. Az olaj általában jobb, mint a testápoló, ami hamarabb felszívódik.

2. Szerezzünk örömet magunknak, ahogy jólesik, közben ne feledjük a teljes hímvesszőt, a herezacskót és a gátat (vele együtt a Millió Dolláros pontot) masszírozni, ingerelni.( Ez a lingam masszázs alapja )

3. Próbáljuk megfigyelni, érzékelni, tudatosítani fokozódó izgalmi állapotunk szakaszait: vegyük észre a bizsergést a hímvessző tövében, a merevedés fázisait, gyorsuló pulzusunkat.

4. Amikor a magömlés közelébe érünk, álljunk meg és lazítsunk. Próbáljuk megfigyelni a PC izom és a végbél kontrakcióit, amely együtt jár az összehúzódásos fázisbeli orgazmussal, bár ne lepődjünk meg, ha némi időbe telik, míg erre magömlés nélkül is képesekké válunk. Megpróbálhatjuk összehúzni a PC izmot a prosztata körül, ha elkezd remegni és attól tartunk, hogy átesünk a szakadék szélén.

5. Miután visszanyertük az irányítást, kezdhetjük újra annyiszor, ahányszor akarjuk és folytassuk, amíg tetszik.

 

Ha már képesek vagyunk magömlés nélkül átélni az önkéntelen PC kontrakciókat, rá is léptünk a multi orgazmusos férfivá válás felé vezető útra. Mi több, ha már volt két ilyen mini orgazmusunk, azok is lettünk ! Eleinte talán nem égrengetőek, de végül az egész testünkre kiterjednek majd. Most elégedjünk meg ezekkel a borzongató minikkel.

Az egyik multi orgazmusos férfi így ír tapasztalatairól: „ Amikor a magömlés küszöbére érek, megállok, lazítok és lélegzem. Olyasmi, mintha hagynám magam magömlés nélküli orgazmusba csúszni vagy zuhanni. Néha élvezetes remegésnek érződik a prosztatámban. Máskor kiterjed a nemi szerveimre és legalább olyan heves – ha nem hevesebb –, mint a magömléses orgazmus. A feleségem gyakran nem is tudja megkülönböztetni, volt-e magömlésem, vagy sem, amíg el nem mondom neki. "

Ha még nem kezdted érezni az összehúzódásos fázisbeli orgazmust, továbbá, ha a medencében érezhető nyomás kellemetlen, megpróbálkozhatsz a fejezet későbbi részében leírt medencetáji masszázs gyakorlattal. Esetleg engedd ki az ondót.

A szexuális energia elvezetése a medencéből és a medencetáj masszírozása segít enyhíteni a nyomást, amit kezdetben minden férfi érez. Ugyanúgy, ha véletlenül átestél a magömlésbe, ne nehezteljünk magunkra emiatt. Ne bosszankodj, mert csak türelem és gyakorlás az egész és sikerülni fog. Éppen csak kezd megtanulni a gyakorlatot és irányítást szerezni az izgalmi görbénk felett.

 

 

 


A korai magömlés szabályozásának elsajátítása

 

Most, hogy elkezdtük tanulni a légzés, valamint a nemi izmok szabályozását, itt az ideje, hogy megismerkedjünk néhány különleges technikával, amely segít visszafogni a magömlést, amikor heves izgalmi állapotban vagyunk. Minél többet gyakoroljuk az eddig megtanult gyakorlatokat, annál könnyebbek lesznek a fejezet végén találhatók és annál könnyebb megállnunk, mielőtt átlendülnénk a „ szakadék " szélén.

 

Megállás

 

Az első és legfontosabb, hogy mindvégig légy tisztában izgalmi állapotoddal és állj meg néhány húzással (vagy lökéssel, ha partnerrel gyakorolsz) azelőtt, mielőtt a magömlést nem tudnád elkerülni. Sok szexológus ezt stop-start technikának nevezi, pedig csupán némi józanész. Inkább túl korán állj meg, mint túl későn. Eleinte valószínűleg 10-20 másodpercre is le kell majd állnod az ingerléssel ahhoz, hogy csillapodjon a magömlési késztetésed. Ha te már tökéletesen elsajátítottad a technikát akkor vond bele a gyakorlásba a párodat is. Ő is tud bizonyos pozitúrákban is alkalmazni rajtad elszorításos módszereket. Tehát neki is meg kell tanulnia ezeket, mindkettőtök örömére.

 

 

 

Légzés

 

A korábban leírt mély légzés rendkívül fontos az izgalmi állapot szabályozásához és a magömlés késleltetéséhez, amikor heves izgalmi állapotban vagy. Az egyik különösen hatásosnak bizonyult módszer, hogy vegyél egy nagy levegőt és tartsd vissza néhány másodpercig, amíg a sürgetés alábbhagy.

Néhány multi orgazmusos férfi ellenben gyorsítja a légzését a magömlés késleltetése érdekében. (Ezt a gyors, felületes légzést fújtató légzésnek nevezik a jóga hagyományban.)

A mély, lassú légvétel segít a szexuális energiát irányítani, míg a gyors szétszórni. Kísérletezz és figyeld meg, mi válik be nálad.

 

 

A hímvessző elszorításos módszerei

 

Sok szexológus ajánlja a hímvessző megszorítását – ezt a módszert eredetileg a „korai" magömlésben szenvedő férfiaknak találták ki.

Nagyon egyszerű. Az egyik kezünk mutató- és középső ujjával alulról, a hüvelykkel felülről szorítsuk meg a hímvesszőt . Van, akinél a kerékpárkormány-fogásban alkalmazott szorítás (hüvelykujj elől vagy lent) enyhíti az izgalmi állapotot. Bár ezek hatékonyak lehetnek egyéni gyakorláskor, elég furán hatnak közösülés közben, hiszen végrehajtásukhoz ki kell húzni a hímvesszőt a hüvelyből. Felkészülésképpen megpróbálhatod pusztán gondolati úton megfeszíteni a pénisz végét. Végül képes leszel megfeszíteni úgy, hogy csak rágondolsz és elkerülheted az esetlen magatartást. Egy másik jó módszer a hímvessző tövénél alkalmazott szorítás (ne feledd gondolatban is szorítani). Ez segít, hogy kézben tartsd az izgalmi állapotodat, emellett kiterjeszti és erősíti a merevedést.


 

Az orgazmus és a magömlés elválasztása

 

1. Kezd a hímvessző nedvesítésével, mint az ön-örömszerzés gyakorlatban.

2. Mielőtt a nemi szervekre összpontosítanál, ne felejts el megérinteni és megmasszírozgatni a többi testrészt, különösen a hasat, a combot és a mellbimbókat és a többi erogén zónádat.

3. Folytasd az ön-örömszerzést, ahogy neked tetszik, ne feledd, simogatni az egész hímvesszőt, a herezacskót és a gátat.

4. Alaposan figyeld meg, hogyan fokozódik izgalmi állapotod. Újra próbáld megfigyelni az egyes szinteket: a bizsergést a hímvessző tövében, a merevedés szakaszait, légzésed változásait és pulzusod emelkedését. A gyakorlat közben még egy fontos rész: mivel szeretkezés közben nagyon izgalnmas és izgató, ha a csúcson valaki hangokat ad ki és nem a "Néma Leventét" játssza el. Amilyen ütemben masszírozod a hímvessződet és ingerled magad, olyan ritmusban a szádon keresztül szakaszosan, hangokat kiadva fújd ki a levegőt. Ezzel azt is begyakorlod, hogy az orgazmus pillanataiban szemrebbenés nélkül képes leszel gyönyör hangokat kiadni.

5. Ahogy közeledsz a szakadék széléhez, állj meg, lélegezzés finoman húzd össze a PC izmot a prosztata körül. Emellett a Millió Dolláros pont megnyomásával, herezacskópréssel, a hímvessző elszorításával (fizikai vagy gondolati úton) is késleltethetjük a magömlést. Kísérletezd ki, és figyeld meg, nálad melyik a leghatékonyabb ezek közül. A legfontosabb azonban, hogy figyeld izgalmi állapotodra, ezáltal időben megállíthasd ­legalább néhány húzással a szakadék előtt.

6. Ha úgy érezed, hogy a szexuális energiád túl heves, nehezen szabályozható, gondolati úton próbáld meg felvezetni a gerinc mentén, ezt segítheted a PC izom többszöri váltott megfeszítésével és ellazításával. Ha még mindig túl felajzott vagy, irányíthatatlannak érezed magad, állj meg tíz-húsz másodpercre és összpontosítsunk a mély nyugodt légzésre.

7. Próbáljuk megfigyelni a PC izom és a végbél kontrakcióit az össze­húzódásos fázisbeli orgazmus során.

8. Miután többször eljutottál a csúcsra magömlés nélkül, állj meg. Ezután csendes nyugalom és frissesség tölt el. Próbáld megfigyelni, észlelni a testedben keringő szexuális energiát, ami pezsgés, viszketés, vagy bizsergésszerű érzéssel járhat. Ekkor nem fáradtságot, hanem felfrissülést fogsz érezni.

 

Herezacskóprés

 

Mivel a heréknek a testhez közel kell húzódniuk ahhoz, hogy az ivar­sejteket kilökjék, elhúzásuk a testtől késleltetheti a magömlést. Fogd körbe a herezacskót felül a hüvelyk- és mutatóujjuddal . Ezután határozottan húzd a heréket lefelé.

 

 

A szexuális energia elvezetése

 

A magömlés elkerülésének van egy, a mechanikus módszereknél kifinomultabb módja, ez tulajdonképpen a magömlés elkerülésének titka: az, hogy megtanuljuk elvezetni a szexuális energiát a nemi szervektől felfelé, a gerinc mentén a test többi részébe. Ha ez az energia tovább gyülemlik az ágyékban, végül túl nagyra nő ahhoz, hogy irányítsuk és a lehető legrövidebb úton - a hímvesszőn keresztül ­távozik. Ha viszont elvezetjük a szexuális energiát, sokkal könnyebben elkerülhetjük a magömlést. Mint azt az előző fejezetben megtárgyaltuk, ugyancsak ez a titka az egész testre kiterjedő orgazmusnak.

 

Az egyik multi orgazmusos férfi így ír képességéről, a magömlés nélküli orgazmusról: „ Jó néhány dolgot művelek:

1) A változatosság – úgy tűnik – segít, hogy nem csinálom újra és újra ugyanazt. Változtatom a lökések mélységét szeretkezés közben, vagy különféle fogásokat alkalmazok, ha egyedül gyakorolok.

2) Lassítok, amikor a szakadék széle közelít.

3) Mély légző gyakorlatok.

4) Majd a chi elvezetése felfelé a gerinc mentén a Mikro kozmikus Pályára. "

 

Bármilyen módszerrel is hevítjük fel vagy hűtjük le magunkat, a gyakorlat legfontosabb részei a légzés, a PC izom megfeszítése, továbbá megtanulni a „belelazulást" a magömlés nélküli orgazmusba.

 

Ezekkel a technikákkal az orgazmus élmény intenzitása és időtartama szinte határtalanul fokozható, melynek során egybefüggő multi orgazmusos állapot alakul ki.

 

Férfi szaporítószervek

 

A férfi nemi szervek a következők: here, mellékhere, ondóvezeték, ondóhólyag , az ondóhólyag és az ondóvezeték közös kivezető csöve , a prozstata és a hímvessző.

 

 

Here (testis)A herezacskóban fekvő, két tojásdad here kettős funkciót tölt be: itt megy végbe a hímivarsejtek (spermiumok) képződése, másrészt a here – mint belső elválasztású mirigy – választja el a másodlagos nemi jelleget meghatározó androgénhormonokat (tesztoszteron).
A herék hátsó-felső részéhez hozzánőve egy-egy hosszúkás test helyezkedik el, a mellékhere (epididymis). A here felső pólusa egy kisujjnyi vastagságú kötegben folytatódik – ez az ondózsinór (funiculus spermaticus). A here lebenyékéiben rendkívül hosszú, szabálytalan kanyarulatos csatornák (tubuli seminiferi contorti) helyezkednek el, ezekben képződnek a spermiumok. Az ún. Leydig-sejtek termelik a férfi nemi hormonokat, ezeket androgéneknek nevezzük, fő képviselőjük a tesztoszteron. A tesztoszteront a here belső elválasztású mirigyként közvetlenül a vérbe választja el.
A here a hasfal rétegeiből álló burkoktól körülvéve, a gáttájék vékony és rugalmas bőrének zsákmányszerű kitüremkedésében, a herezacskóban (scrotum) foglal helyet.


 

Mellékhere (epididymis)

 A here felső és hátsó részét félhold alakban körülölelő szerv, amely kétféle csatornát tartalmaz: az erősebben kanyargó csatornák (ductuli efferentes testis) a heréből kilépve nyomulnak be a mellékhere fejébe, kúp alakú, csúcsukkal a here felé néző lebenyeket képezve. A csatornák végül beletorkollanak a mellékhere fő csatornájába ( a ductus epididymidisbe), amely a mellékhere testében képez sűrű kanyarulatokat és végül az ondóvezetékben (ductus deferens) folytatódik. A mellékherének a következő részei vannak: fej, test és farok, amely horogszerűen visszahajolva az ondóvezetékben folytatódik. A mellékhere teste viszonylag elkülönülő részt képez, a fej és a farok szoros kapcsolatban áll a herével.
Ondóvezeték (ductus deferens)Közbülső vezeték a mellékhere és a ductus ejaculatorius között. A mellékhere farok részénél kezdődik, belép a medencébe és a húgyhólyag mögött lefelé haladva egyesül az azonos oldali ondóhólyag kivezető csövével. Az így létrejött közös kivezető cső (a ductus ejaculatorius) a prosztata belsejében nyílik a húgycső felső szakaszába.
Ondóhólyag (vesicula seminalis)

 Lapos, kicsiny, puha tapintású, páros tömlő, amely szorosan a hólyag hátsó falához van nőve. Járulékos nemi mirigy, és nem az ondósejtek tárolási helye, ahogy azt régebben hitték. Nyálkahártyája termeli a híg folyadékot, amely az ondó legnagyobb részét teszi ki.


Az ondóhólyag és az ondóvezeték közös kivezető csöve (ductus ejaculatorius)

A dülmirigybe való belépés előtt jön létre az ondóvezeték és az ondóhólyag kivezető csövének egyesüléséből, majd a prosztatán áthaladva az utriculus prostaticus két oldalán nyílik a húgycsőbe.
Hímvessző (penis)A vizelet ürítésben és a közösülésben játszik fontos szerepet. Henger alakú szerv, amelynek teste két részből áll: a barlangos testekből (corpus cavernosum penis) és a szivacsos testből ( corpus spongiosum penis). Utóbbi elülső vége megvastagszik és a sima, rózsaszínű makkot (glans penis) képezi, aminek csúcsán van a húgycső külső nyílása. A hímvesszőt a bőr lazán borítja be, és elülső része burokszerűen fedi a makkot anélkül, hogy hozzá lenne nőve: ez a fityma (preputium). A makk kiemelkedő peremén barázda (sulcus coronarius glanddis) veszi körül. A hímvessző juttatja be a spermát a közösülés során a női nemi szervekbe, ily módon segítve elő a megtermékenyülést.
A barlangos testek henger alakúak, elől közös tompa csúccsal nyomulnak be a makk vájolatába. Nemi izgalom hatására a szervekbe áramló vértöbblet feltölti a barlangos testek és a szivacsos test üregeit, miáltal a penis megduzzad és megnő (erekció). A húgycső a szivacsos test belsejében helyezkedik el.
Dülmirigy (prostata)A végbélnyíláson belül, annak alsó falában, a húgyhólyag alatt helyezkedik el. Mirigyei által termelt váladéka serkenti az ondósejtek mozgását és hígítja a spermát. A prosztatán halad keresztül a húgycső kezdeti szakasza.

A prosztata egyben a férfi G-pontja is, melynek masszírozásával sok férfi betegség megelőzhető: pl. gyulladás, megnagyobbodás, húgyvezeték elzáródás, rák. Mivel ez a G-pont ajánlott a rendszeres masszíroztatása, mely preventív jelleggel egészségügyi  megelőzést is jelent pl. prosztata megnagyobbodás, gyulladás, rák, húgyvezeték elzáródás ellen. Azonkívül a férfi ilyenkor hatalmas ejakulációhoz is jut. Ha szeretnél egy gyógyító hatású prosztata masszázsban részesülni amitől óriási ejakulációd lesz, hívj fel.

 

Sok sikert és kitartást kívánok a gyakorlatokhoz és ha szükséges kérd a segítségemet.

 

Meta tag: Különböző módszerek és gyakorlatok segítik a korai magömlésban szenvedő férfiakat.

Kulcsszavak:

korai magömlés, taoista tanok, maszturbálás, tantrizmus, multi orgazmus, férfi szaporító szervek, önkielégítés, prosztata, here, gát, anusz, pénis,légzéstechnika, PC izom, szeresd magad, pornó, prosztata masszázs, lingam masszázs, elszorításos módszerek, Millió Dolláros pont, G-pont, szexuális energiafokozó gyakorlatok, dülmirigy, ondó, örömszerzés, férfi, nő 

Black Cat

 

+36-30-701-0801


Ugrás a lap tetejére

 
 
 
 
 
tovább>>>