black cat

 

 

Prosztata-teszt

 

 

Válaszolj az alábbi kérdésekre és jegyezd fel a válaszokra adott pontértékeket!

 

*** Milyen gyakran fordult elő az elmúlt hónapban, hogy vizelés után két órán belül ismét vizelned kellett?

– rendszeresen (5) – néhányszor (3) – egyszer sem (0)

*** Milyen gyakran érezted úgy az elmúlt hónapban, hogy nehéz visszatartanod a vizelést?

– rendszeresen (5) – néhányszor (3) – egyszer sem (0)


*** Milyen gyakran érezted úgy az elmúlt hónapban, hogy nem sikerült teljesen kiürítend a hólyagod?

– rendszeresen (5) – néhányszor (3) – egyszer sem (0)


*** Milyen gyakran észlelted az elmúlt hónapban, hogy vizeleted gyenge sugárban ürült?

– rendszeresen (5) – néhányszor (3) - egyszer sem (0)


*** Milyen gyakran fordult elő az elmúlt hónapban, hogy erőlködnöd kellett, hogy meginduljon a vizelet?

– rendszeresen (5) – néhányszor (3) – egyszer sem (0)


*** Milyen gyakran fordult elő az elmúlt hónapban, hogy vizelés közben elakadt, majd újra indult a vizeletsugár?

– rendszeresen (5) - néhányszor (3) – egyszer sem (0)


*** Az elmúlt hónapban éjszakánként általában hányszor kellett kimenned vizelni?

– rendszeresen (5) – néhányszor (3) – egyszer sem (0)


Amikor minden kérdésre válaszoltál, összesítsd válaszaid pontértékét!

 
 
 
Értékelés
 
 

0 pont: Neked nincsenek vizelési panaszaid. Javasolom, hogy amennyiben elmúltál 40 éves, félévente ismételd meg e tesztnek a kitöltését.

3-7 pont: Neked enyhe vizelési panaszaid vannak. A Peponen kapszula ajánlott adagolása a jóindulatú prosztata-megnagyobbodási kezdeti tüneteinek enyhítésére napi 3x1 kapszula.

8-19 pont: Neked középsúlyos vizelési panaszaid vannak, melyek kifejezetten zavarnak a napi életviteledben. Javasolom önnek, hogy betegséged kivizsgálására fordulj háziorvosodhoz. A Peponen kapszula ajánlott adagolása középsúlyos vizelési panaszok esetén napi 3x2 kapszula. A tünetek enyhülésével át lehet térni a napi 3x1 kapszula fenntartó kezelésre.

20 pont felett: Neked igen komoly vizelési problémáid vannak. Javasolom, hogy sürgősen fordulj panaszaiddal urológushoz, aki megállapítja a szükséges kezelési módot a te számodra.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!

 
 
 

Prosztata masszázs

 

A prosztata masszázsról már írtam itt , de most ismét leírom azoknak akik érintve érzik magukat e témában és rászánják magukat egy finom és egészséges prosztata masszázsra.

A prosztata masszázsnak két jó tulajdonsága is van. Mint már írtam maga a prosztata egy dülmirigy ami hamar begyulladhat, megnagyobbodhat és rákot is eredményezhet.

A prosztata egyben a férfiak G-PONTJA. A masszázs során tehát hasonló gyönyört érez a férfi, mintha egy nő G-pontját izgatnák. A prosztata masszázs közben függetlenül attól, hogy beáll-e a merevedés, vagy nem, eljut a férfi egy óriási orgazmushoz, amihez foghatót semmilyen más szexelés útján nem érhet el.

Tehát ez az egyik ok, amiért ajánlom minden kedves úrnak, hogy igenis szánja rá magát és keressen fel engem egy profi prosztata masszázsra, hogy számára felejthetetlen élményt nyújthassak ezáltal. A profi szót feltétlen hangsúlyozom, mert sok nő szakszerűtlenül csinálja és a férfinak nemhogy élményt nyújtana, hanem fájdalmat is okozhat.

A másik ok preventív jellegű. Amennyiben az első próbálkozás "nem jön be neked", attól még ne add fel. Próbálkozz ismét egy másik alkalommal. A prevenció megelőzést jelent.

Tehát ha rendszeresen legalább 3 havonta eljössz egy prosztata masszázsra, ezzel megelőzhető a prosztata gyulladása, megnagyobbodása, a vizelési problémák és a rák is valószínűleg nem kopogtat majd nálad.

Hangsúlyoznom kell azonban, hogy nagyon sok férfi félvállról veszi ezt az egész problémát és esze ágában sincs évente egyszer felkeresni egy urológust egy rutin vizsgálatra.

A prosztata a tested egy fontos szerve, mint a heréid is. Mindkettőre kellő figyelmet kell szentelned és ne akkor rohanj az orvoshoz amikor már fájdalmaid vannak, vagy nincs segítség.

Már azt is írtam, de ismét leírom, hogy ajánlom minden olvasómnak, hogy tanuljon meg ülve pisilni. Sokkal kényelmesebb és a húgyhólyag teljesen kiürül, nem feszül a prosztata sem.

VIGYÁZZATOK AZ EGÉSZSÉGETEKRE ÉS RENDSZERESEN JÁRJATOK SZŰRŐ VIZSGÁLATRA !!!

 
 

szeretettel várom számkijelzéses hívásodat


+36-06-20-77-44-598

Black Cat


pszichológus, szexuálpszichológus, szex terapeuta, mentálhigiénikus, életmód tanácsadó

 
 
Ugrás a lap tetejére
 
 
 
 
tovább>>>