Kedves Látogatóim!

 

+36-20-930-9306

 

Látogass el Facebook oldalamra is .

 

 

klikk a képre

 

Az oldal tartalma állandóan frissül,tehát érdemes akár naponta is benézned, biztosan találsz valami újdonságot!

A honlap több nyelven is olvasható, a belépő oldalon tudod kiválasztani a nyelvet.

Az oldalon folyamatos fejlesztés folyik, szíves elnézést kérek.

A website tartalmaz egyes témáknál saját videókat , ezeket is nézd meg.

Az oldal rendelkezik saját videó csatornával. Amit itt nézhetsz meg, a csatorna címe :

 

sexacademia

 

 

 

 

klikk a képre

 

Kérlek nézd meg a videómat is, látogass el a csatornára, iratkozz fel a tagok közé és ha tetszettek a videók, lájkold.

Köszönöm szépen.

 

 

Reklám bannerek

 

 

A weboldal mindkét oldalán találsz reklám bannereket. Ha ezekre ráklikkelsz elvezet téged a segédeszközök, sex shoppok birodalmába. Nézz körül bátran és válogass kedvedre, hogy még élvezetesebb és sikeresebb legyen a szexuális életed. Lepd meg magad és kedvesedet is izgalmas játékszerekkel. Javíts a potenciális képességeiden. Ne tétovázz turbózd fel a gyönyörök világát. Vásárolj az oldalon keresztül. A dohányzás árt a potenciális képességekre rendelj elektromos cigit. A megrendelt termékeket diszkrét csomagolásban házhoz szállítják.

bővebben >>>

 

Miért pont engem válassz?

 


Ebben a menüben eldöntheted, hogy milyen érvek is szólnak mellettem, hogy miért pont engem válassz, ha bármilyen jellegű témában szeretnél velem konzultálni, hozzám forduni ha segítségre van szükséged.Több diplomás szexuálpszichológus vagyok. Az oldal bemutatkozó videót is tartalmaz, nézd meg azt is.

 bővebben >>>

 

Online Szex Tanfolyam Pároknak

 

 

 

Ezt a fajta oktatási formát Magyarországon rajtam kívül nem végzi senki. Éppen ezért, hogy a távolság, vagy országhatár ne okozzon gondot, Magyarországon először kizárólag pároknak Online Szexakadémia tanfolyamot vezetek. Őszintén kívánom, hogy minél többen vegyétek  igénybe ezt a kényelmes, de annál inkább hasznos távoktatást, hogy  szexuális és emberi kapcsolatotok felvirágozzon és ismét stabillá, színesebbé váljon.

Bármilyen beállítottságú azaz, nem csak hetero párokat vállalok. Az oldal tartalmaz saját készítésű videót is, nézd meg azt is.

bővebben >>>

 

Szexuálpszichológia

 

 

Amennyiben bármilyen jellegű olyan problémád van, amiben úgy érzed, hogy egy szexuálpszichológus, vagy szex terapeuta segítségére lenne szükséged olvasd el az ide vonatkozó írásokat és fordulj hozzám bizalommal. Az oldal tartalmaz saját készítésű videót nézd meg azt is .

bővebben >>>

 

 

Cikkek a szexről

 

 

Minden olyan témát igyekszem összefogni cikkeimben amik a szexualitással kapcsolatosak, mivel ezek eléggé szerteágazóak biztos, hogy mindenki talál bennük olyat ami őt érinti, vagy érdekli.

bővebben >>>

 

Masszázs technikák a férfiasságért

 

 

Ahhoz, hogy teljes mértékben tudjak segítséget nyújtani az egyéb szexuális zavarokkal küszködőknek, megtanítom őket olyan technikai módszerekre, amik otthoni szorgalmas gyakorlással biztos sikerhez vezethetnek.

 

bővebben >>>

 

 

 

Szex kultúra-praktikák

 

 

 

Itt már olyan jellegű témákkal találkozhatsz amik kicsit furfangosak és praktikusak a szexuális életben. Érdekes írások, cikkek vezetnek be a praktikák a szex kultúra világába.

bővebben >>>

 

Másság Terápiák

 

 

Egyedülállóak az országban ezek a terápiás foglalkozások, mindazok számára akik nem a heteroszexuális kategóriába tartoznak: homoszexuálisok, biszexuálisok, leszbikusok, transzvesztiták, transszexuálisok, fetisiszták, extrém,bizarr szex kedvelők részére. Az oldal saját videót is taltalmaz, nézd meg azt is.

bővebben >>>

 

 

Szex terápiák

 

tiniknek - pároknak - családosoknak - mature ( időskorúaknak )

 

 


Tini-Pár-Család-Mature terápiáimmal ismerkedhetsz meg. Minden érintett találkozhat az őt érintő cikkekkel és ha úgy véled, igénybe veheted bármelyik hozzád illő terápiámat. Az oldal több saját videót is tartamaz nézd meg azt is .

bővebben >>> 

 

 

Személyiség fejlesztés

EGO erősítés

 

 

Ha valakinek bármilyen jellegű lelki problémája van, az általában belefé fordulást, szorongást,  depressziót és gátlásosságot szokott okozni. Erre szolgálnak a személyiség fejlesztő terápiáim. Az oldalhoz saját készítésű videó tartozik, nézd meg azt is.

bővebben >>>

 

 

Keleti filozófiák a szex kultúrában

 

 

 

Mint tudjuk a szex kultúra eredete és tanai Távol-Keletről származik. Már több ezer évvel ezelőtt születtek meg azok a tanok amiket a szexuális éltünkben alkalmazhatunk. Mindenki figyelmébe ajánlom ezeket az írásokat és próbáljátok bölcsen kamatoztatni a gyönyörök világában... Az oldalhoz saját készítésű videó tartozik, nézd meg azt is .

bővebben >>>

 

 

Bevezetés a szex rejtelmeibe

 

 

Ezek a foglalkozások olyanoknak szólnak, akik már aktív szexuális életet élnek. Kortól függetlenül sokan érezhetik úgy, hogy nem állnak a helyzet magaslatán, vagy még mindig új dolgokat szeretnének tanulni. Ne fogd vissza magad és jelentkezz ezekre a foglalkozásokra. Az oldal saját készítésű videót tartalmaz nézd meg azt is .

bővebben >>>

 

 

Szűztelenítés-gátlások nélkül

 

 

Ezek a foglalkozások olyan férfiaknak, fiúknak szólnak, kizárólag 18 éven felül, akik még nem veszítették el a szüzességüket. Ha érintett vagy, akkor vesd bele magad a gátlások nélküli szüzesség elvételi programomba. Az oldal saját készítésű videót tartalmaz, nézd meg azt is.

bővebben >>>

 

 

Akiknek sikerült, az oldal dicsőség fala

 

 


Ez az oldal dicsőség fala. Ide olyanok kerülnek fel egy interjú erejéig, akik valamilyen foglalkozáson részt vettek és sikeresen végezték el. Mindenkinek a története másról szól. Vagy csak hasonló. Teljesen hiteles ha még néha az illetők inkognitóban is kívánnak maradni, amit én maximálisan tiszteletben tartok. A történetek és a riportok valósak. A képek ekkor csak illusztrációk lesznek. De aki vállalja a fotózást illetve küld képet, annak felkerülnek a fotói is az oldalra, amellyel az oldal rendelkezik kizárólagos joggal. Ezek a történetek mindenki számára hasznosak lehetnek, mindenképpen olvassátok el.

bővebben >>>

 

 

Környezet

 

 

 

Ezen az oldalon bemutatom számodra azt a magánházat ahol tudunk találkozni. Itt minden a rendelkezésedre áll a tökéletes kikapcsolódásra, ellazulásra, tanulásra. Nyilván számodra sem mindegy, hogy milyenek a körülmények .

bővebben >>>

 

 

Kapcsolat

 

 

Ezen az oldalon az összes elérhetőségemet, félfogadásomat találod meg. Írhatsz nekem közvetlenül e-mailt is. Bejelentkezhetsz Skype-ra.

bővebben >>>

 

Partnerek - Bannercsere

 

 

A honlapon lehetőség van banner cserére. Minden olyan oldalnak lehetőséget biztosítunk, aki a mi profilunkba belefér, bannercserére. Ami kizárólagos kölcsönösségen alapul.

bővebben >>>

 

Oldaltérkép

 

 

Az oldalon elhelyezett valamennyi cikket megtalálod, ez nagyon megkönnyíti a számodra a keresést. Az oldaltérkép a beléptető oldalan található, valamennyi linkelve van, tehát csak rá kell klikkelned és máris olvashatod a téged érintő cikket.

bővebben >>>

 

A honlapomon valamennyi írást, cikket, tanulmányt, tartalmakat saját magam írtam, illetve állítottam össze. Ebben a formában sehol nem jelenhet meg. Védett anyagok, minden a kizárólagos tulajdonomat képezi.

 

 

 

A honlapra felhelyezett fotók, videók, írásbeli anyagok jogvédettek, azt lemásolni, sokszorosítani, terjeszteni, bármilyen céllal felhasználni, tilos, büntetendõ cselekménynek minősül az 1999. évi LXXV törvény 11. §. értelmében.

Kivételt képez, ha erre engedélyt kérsz és az oldalról linkelve idézed be.

 

Jó barangolást és kellemes szórakozást kívánok Mindenkinek! Remélem elnyertem a tetszésedet és minél hamarabb találkozunk személyesen is.

 

+36-20-930-9306

 

Skype: szexakademia.online

 

 

by

 

 

 

/ szerkesztő /

tovább >>> a Miért pont engem válassz ? oldalra >>>

 

 

 

 

Meta tag : www.szexakademia-online.hu oldal tartalma megjelölve azok forrását és linkjét a könnyebb elérhetőségért.

Kulcs szavak : sexacademia,videó csatorna, Facebook, tartalom, miért pont engem válassz, rólam, szexakadémia, masszázs technikák a férfiasságért, online, tanfolyam, szexuálpszichológia, szex terápia, tini, pár, család, mature, mentálhigiéne, pszichológia, szexológia, pszichoterápia, szex terapeuta, szexuálpszichológia, szex cikkek, szex praktikák, szex kultúra, heteroszexualitás, másság terápiák, homoszexualitás, leszbikusság, biszexualitás, transzvesztiták, transszexuálisok, fetisizmusok, extrém bizarr szex, sado mazo, szerepjátékok, személyiség fejlesztés, EGO erősítés, csajozási,pasizási tanácsadás, keleti filozófiák a szex kultúrában, erotikus fotózás, portfólió, sos segítség, bevezetés a szex rejtelmeibe, szűztelenítés gátlások nélkül, szüzesség, akiknek sikerült, dicsőség fal, környezet, kapcsolat, partnerek, bannercsere, oldaltérkép, dr. Bahrehmad Carmelitta, +36-20-930-9306, www.szexakademia-online.hu, Hungary, Budapest, XVI. kerület,Rákosszentmihály magánház,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lap tetejére